Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.931
- 7.666
- 823
Şapka çıkartılacak bir yorumonyekuru yaşı dışında bence babelin 2-3 gömlek altı bir oyuncu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şapka çıkartılacak bir yorumonyekuru yaşı dışında bence babelin 2-3 gömlek altı bir oyuncu
Ademi de yaz mallaraIlk yari en iyiler:
- babel
- jimmy
- ismail cipe
- marcao
- mariano
En kötüler_
- xelcuk
- ahmet calik
çok iyiNasıl oynuyor
Sadece son dklarda tehlike yarattilar o da top kayiplarimizdan kaynaklandi.bi de kontratak var.baska da bisey yok.selcuk kötü o ayrı.Ula yanlış maçımı izledik anlamadım ki, adamlar her geldiğinde tehlike yarattı yahu. Hele orta saha da Selçuk izlesin de utansın az kendinden. Her pozisyon da yerde.
orta saha yok,yanında çöp var Marcao bence çok iyiydimarcaoyu savunmak için demiyorum ama şu kadar dağınık rakip karşılayan takıma van dijkı da koy sırıtır
Ahmet çalık 25 milyon euroLeipzig 0-1 Galatasaray | İlk yarıdan notlar:
En fazla top kapan: Mariano
En fazla şut: Ryan Babel
En fazla ikili mücadele kazanan: Mariano
Pas isabet yüzdesi en yüksek isim: Ahmet Çalık
En fazla top uzaklaştıran: Marcao
Veri: (Opta) https://t.co/wTTC4qgvXT
Simdi sunu dusun. Leipzig Forsberg haric ilk 11. Biz b-c takim ile sahadayiz (babel nagatomo mariano marcao haric)Ula yanlış maçımı izledik anlamadım ki, adamlar her geldiğinde tehlike yarattı yahu. Hele orta saha da Selçuk izlesin de utansın az kendinden. Her pozisyon da yerde.
İlk Yarı izlenimlerim
Babel istekli direk 11 e yazabiliriz, yanıltmayacak bizi
Mariano takımda kalmalı
J.Durmaz çok iyiydi
EN önemlisi Marcao 15-20 civarı cidden teklif varsa SATILMALI , CL yerler bunu
Nasıl oynuyor
Ahmonun bi tane ileri pası yok hepsi geriye ya da marcaoya istatistikler yanıltmasınLeipzig 0-1 Galatasaray | İlk yarıdan notlar:
En fazla top kapan: Mariano
En fazla şut: Ryan Babel
En fazla ikili mücadele kazanan: Mariano
Pas isabet yüzdesi en yüksek isim: Ahmet Çalık
En fazla top uzaklaştıran: Marcao
Veri: (Opta) https://t.co/wTTC4qgvXT