Hazırlık Maçı | Leipzig 3-2 Galatasaray | MS | 19 Temmuz | Spor Smart

Ula yanlış maçımı izledik anlamadım ki, adamlar her geldiğinde tehlike yarattı yahu. Hele orta saha da Selçuk izlesin de utansın az kendinden. Her pozisyon da yerde.
Sadece son dklarda tehlike yarattilar o da top kayiplarimizdan kaynaklandi.bi de kontratak var.baska da bisey yok.selcuk kötü o ayrı.

Ula yanlış maçımı izledik anlamadım ki, adamlar her geldiğinde tehlike yarattı yahu. Hele orta saha da Selçuk izlesin de utansın az kendinden. Her pozisyon da yerde.
Simdi sunu dusun. Leipzig Forsberg haric ilk 11. Biz b-c takim ile sahadayiz (babel nagatomo mariano marcao haric)

İlk Yarı izlenimlerim
Babel istekli direk 11 e yazabiliriz, yanıltmayacak bizi
Mariano takımda kalmalı
J.Durmaz çok iyiydi
EN önemlisi Marcao 15-20 civarı cidden teklif varsa SATILMALI , CL yerler bunu

Marcao yorumu leş , artık marcao satılmalı diyenleri direk kuş kategorisine sokuyorum.

Adamın potansiyeli var , yaşı 22 , şu haliyle zaten para ediyor.Bir kez milli takıma çağırılsa fiyatını ikiye katlar ama forum profesörleri hemen satılsın diyor.

Yersen

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

4 kişi oynadı Babael,Nagatomo,Mariano,Marcao.Diğer çöpler yana ve geriye kendi aralarında paslaştı..

Leipzig 0-1 Galatasaray | İlk yarıdan notlar:

En fazla top kapan: Mariano
En fazla şut: Ryan Babel
En fazla ikili mücadele kazanan: Mariano
Pas isabet yüzdesi en yüksek isim: Ahmet Çalık
En fazla top uzaklaştıran: Marcao

Veri: (Opta) https://t.co/wTTC4qgvXT
Ahmonun bi tane ileri pası yok hepsi geriye ya da marcaoya istatistikler yanıltmasın

Kadro çok yaşlı. ben bu maç için olumsuz eleştiri yapmam. zaten çogu yedek oyuncu

Geri
Üst Alt