Hazırlık Maçı | Leipzig 3-2 Galatasaray | MS | 19 Temmuz | Spor Smart

iyi basladik sonra takimin pili erken bitti. Insallah ikinci yari hemen takimin yarisi degisir

Yazdiklariniza anlam veremiyorum. Belli ki takim çok iyi bir kamp dönemi geçiriyor Bartali etkisi ortada.

Donk sahanin en iyilerinden.

Ahmet iyidi pas trafigine alismali çok önemli olacak Ahmet Bu sezon destek çikalim.

Marcao oyunu çok güzel okuyor Sezon basina kadar 100% olmasi çok önemli.

Mariano hücümü çok iyi yapiyor defans defans defans diyorum.

Selçuk bildigimiz gibi.

Babel Bu sezon deplasmanlarda kilidi açan adam olabilir. Yinede onyekuru sart.

Adem fazla varlik gösteremedk.

Jimmy rotasyonda iyi is yapacaktir eminim.

Mitro iyi oyuncu ama ne sistemimize ne de ülke futboluna uyan bir fussbalci.

Ümitliyim

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

ahmet çalık gençlerbirliğinde oynarken izliyodum ve sevdiğim bi oyuncu ortak bir arkadaşımız var onunla oyuzden kotu yorum yapamıyorum iyi bir insan ahmet super ligde yeterlı olur

Takım çok diri. Ahmet salağı yüzünden rakibi baya geride bekliyoruz. Herif kazık gibi çakılmış çıkmıyor ileri. Donk bir kaç kez uyardı ama nafile. Babel katkı vereceğini net belli etti. Marcao bıraktığımız gibi hala çok iyi. Beni en çok Jimmy şaşırttı başlarda baya diri her pozisyonun içindeydi ama sonlarda kayboldu.Adem bu maç için hayal kırıklığı. Mitroğlunu daha atik gördüm.

eskiden olsa xelcuk o pozisyonda topu tutup direk 90a takardi... adamda fizik gücü diye bir sey kalmamis. en fazla 10-15 dakika oynar artik

Bu sınırın ne kadar saçma bir uygulama olduğunu bir kez daha görüyoruz.Bu sınır yüzüne Ahmet denen kazma sadece yerli olduğu içim yedek oturacakken Ozonwafor'u sadece yabancı diye kiralık/tribüne göndermek zorunda kalıyoruz.Hala sınırı genişletmeye çalışıyorlar üstelik.

farkettiniz mi bilmiyorum adem su istikrarini bozmadi, bir kac kez direk yere atti kendini ;D

Geri
Üst Alt