Hazırlık Maçı | Leipzig 3-2 Galatasaray | MS | 19 Temmuz | Spor Smart

Mitroyu göndermemiz çok zor yoksa hocanın da isteğini sanmıyorum çok durağan oynuyor. Babel Belhanda Seri Feghouli falan bunlarla da izlemek lazım belki pas istasyonunda etkili olur o kalitesi var

Linnes - Şener - Yunus oyunda galiba. Ekranda gördüklerim bunlardı

Jimmy'nin yerli olması mükemmel değil mi ya

Marcao’nun fizik olarak henuz hazir olmadigini dusunuyorum

Daha sezonun baslamasina cok var,hazirlik dönemi bunun icin var zaten

Forma fotoğraflarda iyi durmuyordu geçen dışarıda çocuğun üstünde gördüm (Beşiktaş çarşıda hem de :D) baya beğendim. Şimdi tv den görünce yine beğendim. Fotoğraf ile gerçekte büyük fark var

Maçı izleyemiyorum, buradaki yorumlara bir göz attım. Bir sorum olacak: Herkesin aynı maçı izlediğine emin miyiz acaba?

Babel'in sağına tekniği iyi bir ortasaha gelirse rakibin içinden geçerler bu belli oldu.. Feghouli'nin arkasında Mariano solunda Seri olacak yani rakiplerin sağ kanadını otoban yapacaz inş yeni alacakları ön ortasaha Josef değilde Banega tarzı bir adam olur..
3lu orta sahanin sag tarafinda Belhanda oynar, Mariano ve Feghouli ile iyi anlasiyorlar, bunu son 2 sezonda gorduk zaten. Seri solda oynar.

küçük yunus oyunda

Millet sirf fazladan 3 veya 4 trasfer olsun diye takimi olumune elestiriyor :D hazirlik macinda bi takim nasil elestirilir ya oynadigin takimda koy takimi degil sonucta

Geri
Üst Alt