Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
Mitroyu göndermemiz çok zor yoksa hocanın da isteğini sanmıyorum çok durağan oynuyor. Babel Belhanda Seri Feghouli falan bunlarla da izlemek lazım belki pas istasyonunda etkili olur o kalitesi var

Hoca zaten Belhanda yedeği olarak düşünüyor benceJimmy orta saha düşünülüyorsa Onyekuru da gelir gibi
) baya beğendim. Şimdi tv den görünce yine beğendim. Fotoğraf ile gerçekte büyük fark var3lu orta sahanin sag tarafinda Belhanda oynar, Mariano ve Feghouli ile iyi anlasiyorlar, bunu son 2 sezonda gorduk zaten. Seri solda oynar.Babel'in sağına tekniği iyi bir ortasaha gelirse rakibin içinden geçerler bu belli oldu.. Feghouli'nin arkasında Mariano solunda Seri olacak yani rakiplerin sağ kanadını otoban yapacaz inş yeni alacakları ön ortasaha Josef değilde Banega tarzı bir adam olur..
Kral bir hareketti reisten.
Ayrıca bu takım geçen sene Bundesliga 3.süSimdi sunu dusun. Leipzig Forsberg haric ilk 11. Biz b-c takim ile sahadayiz (babel nagatomo mariano marcao haric)

hazirlik macinda bi takim nasil elestirilir ya oynadigin takimda koy takimi degil sonuctaPasör olduğu için geri geliyor yoksa sağ kanatta oynuyor aslında. Feghouli gibi Jimmy de.Jimmy orta saha düşünülüyorsa Onyekuru da gelir gibi