Hazırlık Maçı | Leipzig 3-2 Galatasaray | MS | 19 Temmuz | Spor Smart

Haha yahu renktaşlar etmeyin eylemeyin bu takım kondisyon ve ayak tenisi dışında doğru dürüst idman bile yaptığını zannetmiyorum. Hazır takımlar bile bir anlık konsantrasyon eksikliği ile bizden beter duruma düşuyurlar. Sastim kaldım aramızda ciddi manada troll olan arkalarında vat ve ortamı geriyorlar

Ozornwafor çok heyecanlı duruyor yav. Allah yardımcın olsun aslan. Zor gurbetlerde. :)

Ömer Bayram, Ahmet Çalık, Muğdat (gitti) bunları değerlendirmeye, analiz yapmaya, hazırlık maçlarında oynatmaya gerek yok.
Bunlar orta seviye Anadolu takımlarında bile siritacak topçular.
Marcao falan kötü gününde olabilir, adam normalde hayvan gibi iyi topçu bunu biliyoruz. Ama ilk saydiklarim olmaz yani buna göre izleyelim maçları.

Bu macta marcao u 80 dakika oynatmak taraftara saygisizliktir bu ne abi ya bukadarda olmaz yok ahmet calikmis sebebi hadi ordan ahmet mi sorumla attigi sacma sapan paslardan yada kacirdigi adamlardan

mustafaya bak 3 katı adamı yere serdi arslanım

Luyundama
Muslera
Seri
Feghouli
Onyekuru
Belhanda

Bu oyuncular eksik. Ayrıca forvet bir DOS'da eklenecek. Belki 1 orta saha daha.

Yeni stoperimiz Ahmet ile oynamak zorunda. Şimdi biraz sonra çöp diyenler olacak.

Bazi arkadaslar maça bakarken beyin fonksiyonlarinindan taviz veriyor belliki. Yoksa bazi arkadaşları anlamak gayet guc.

Hoca çok farklı şeyler deniyır orta sahada defansif adam kalmadı :asd:

Geri
Üst Alt