Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.596
- 55.798
- 4.478
14 yasindaki bir girsin merak ettim cocugu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O yuzden bu sezon sampiyon olmak buyuk bir sans olacak hocamiza ve genc oyunculara ozellikle. Dogru planlama ile 4-5 senenin kadrosu kurulabilir. Aslinda bu konuda hocaya destek olabilecek bir Sportif Direktor de getirmek lazimdi, mesela bu sektorde onde gelen isimlerden biri Walter Sabatini. Gecen gun Roma dan ayrildi.Yok alınmadım,ne demek.
Scout ekibi ve Riekerink bunun hakkında koordineli çalışıyordur herhalde.Bu sene şampiyon olursak,yönetim katında Riekerink'in elinin daha da güçleneceğini tahmin ediyorum,daha çok söz sahibi olacaktır mutlaka.
Tabi canım,sonunculuk başarısızlıktır ona şüphe yok.Ama 3. olmak da pek başarısızlık denemez,bizim ve Türk takımlarının da geçmişini düşünürsek.Sonunculuklar ağır basıyor bayağı bir.ŞL'den gruptan çıkabiliyorsak tabii ki çıkmak lazım ama çıkamıyorsak da AL'de gittiğimiz yere kadar gidilmeli,mücadele edilmeli.ŞL'den elendik,elenelim demek olmaz kastettiğim o.Kısacası ŞL gruplarındaysak Şubat ayında bir şekil Avrupa'da olalım yeter şu aşamada,ha ŞL ha AL benim için çok mühim değil.Ama AL,hem puan kasmak hem pişmek için çok ideal bir yer bunu da es geçmemek olmaz.
O yuzden bu sezon sampiyon olmak buyuk bir sans olacak hocamiza ve genc oyunculara ozellikle. Dogru planlama ile 4-5 senenin kadrosu kurulabilir. Aslinda bu konuda hocaya destek olabilecek bir Sportif Direktor de getirmek lazimdi, mesela bu sektorde onde gelen isimlerden biri Walter Sabatini. Gecen gun Roma dan ayrildi.
Yada en kolayindan Tomas Ujfalusi, gecen gunki aciklamalarini okudum ve genel olarak futbol tecrubesine ve bilgisine guveniyorum. Suanda S. Prag da calisiyor.