Hazırlık Maçı | Levski Sofya 0-2 Galatasaray | M.S | 8 Ekim | GSTV

Poldi bugün Sinan a az kizmadi

Rakip azıcık dişli olsa,0-1'e yatmayı anlarım bir nevi prova olur da,bu güçsüz rakip karşısında 0-1'e yatsak ne yatmasak ne?Oynayalım adam gibi yahu.

Yok alınmadım,ne demek.

Scout ekibi ve Riekerink bunun hakkında koordineli çalışıyordur herhalde.Bu sene şampiyon olursak,yönetim katında Riekerink'in elinin daha da güçleneceğini tahmin ediyorum,daha çok söz sahibi olacaktır mutlaka.

Tabi canım,sonunculuk başarısızlıktır ona şüphe yok.Ama 3. olmak da pek başarısızlık denemez,bizim ve Türk takımlarının da geçmişini düşünürsek.Sonunculuklar ağır basıyor bayağı bir.ŞL'den gruptan çıkabiliyorsak tabii ki çıkmak lazım ama çıkamıyorsak da AL'de gittiğimiz yere kadar gidilmeli,mücadele edilmeli.ŞL'den elendik,elenelim demek olmaz kastettiğim o.Kısacası ŞL gruplarındaysak Şubat ayında bir şekil Avrupa'da olalım yeter şu aşamada,ha ŞL ha AL benim için çok mühim değil.Ama AL,hem puan kasmak hem pişmek için çok ideal bir yer bunu da es geçmemek olmaz.
O yuzden bu sezon sampiyon olmak buyuk bir sans olacak hocamiza ve genc oyunculara ozellikle. Dogru planlama ile 4-5 senenin kadrosu kurulabilir. Aslinda bu konuda hocaya destek olabilecek bir Sportif Direktor de getirmek lazimdi, mesela bu sektorde onde gelen isimlerden biri Walter Sabatini. Gecen gun Roma dan ayrildi.

Yada en kolayindan Tomas Ujfalusi, gecen gunki aciklamalarini okudum ve genel olarak futbol tecrubesine ve bilgisine guveniyorum. Suanda S. Prag da calisiyor.

Sakatliktan geri donen Poldi Sinan'dan daha cok pres yapiyor

Kimse kusura bakmasin ama bu Sinan'dan bir bok olmaz. Vurdum duymazin teki...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu Sinan neden oynamiyor diye sakin sikayetci olmayin. Gotunu kaldiramiyor gencecik adam

b8b2932e87f77f336c63b0aa6339a9c6.png

GSTV'ye cikarilan Co-spiker'i silah zoruyla mi cikarmislar adam nerdeyse aglayacak maci anlatmamak icin.

O yuzden bu sezon sampiyon olmak buyuk bir sans olacak hocamiza ve genc oyunculara ozellikle. Dogru planlama ile 4-5 senenin kadrosu kurulabilir. Aslinda bu konuda hocaya destek olabilecek bir Sportif Direktor de getirmek lazimdi, mesela bu sektorde onde gelen isimlerden biri Walter Sabatini. Gecen gun Roma dan ayrildi.

Yada en kolayindan Tomas Ujfalusi, gecen gunki aciklamalarini okudum ve genel olarak futbol tecrubesine ve bilgisine guveniyorum. Suanda S. Prag da calisiyor.

Ben Riekerink'in yeterli bir oyuncu portföyü olduğunu düşünüyorum.Hepimizden fazla takip ediyordur dünya futbolunu.Bu transfer döneminin böyle olmasında,dediğim gibi çok ısrarcı olmamasından kaynaklanıyor.Bu sene şampiyon olursak,Riekerink'in bizzat aldıracağı 1-2 oyuncu görürüz.

Bu arada 0-2 oldu.

gooooooooool Hamit :D

Spiker insan biraz heyecan yapar az daha gol atacaktik

Rızkı reis müthiş hiziynan sahaya girdi ve topu kaleye tepti

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aha Ham-IT rizkini cikartti

Geri
Üst Alt