Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | 17 Ağustos | Maç Sonucu

https://s1.directupload.net/images/110817/8eahfjwf.swf

Fatih Terim,Sabri'nin pas hatasından sonra çıldırışı, umarım bunu not etmiştir de bir tane orta sahaya kaliteli bir transfer yapılır.

devre arasında bence sabrinin kafayı soyunma odasının duvarına sürtüp kıvılcım çıkarmıştır hoca

Gerekli transferler yapılacaktır yoksa Terim bugünkü gibi 8475983458345 tane gözlük kırar.

Fatih terim orda çok aşırı tepki verdi, olur öyle yani :D sabri'yi orta sahada oynatıyorsan, üstündeki alet edevat kırılmayan cinsten olacak :D

Sabri ilk yarı kötü oynamadı. Daha iyi olması şuan beklenemez.

Bana göre maçın en kotu oyuncusu Balta Terim'le çıkış bekliyordum oysaki, Selçuk bu maçlık berbat resmen döküldü çok yorgun bitkindi, Melo en iyisidi, Baros'a top gelmedi dogru duzgun herkez kalemini kırmış tuaf, Sabrinin yerine Engin, Stancu yerine Keita, Baltanın yerine Eboue başka yolu yok, bir defansa kızıyoruz tamamda takım savunması yoktu Selçuk yardım etmedi, Sabri 10 numara gibi oynadı, Stancu o zaten savunmaya karısmaz burjuva evladı, Kazım yine mıllı mac nedenıyle top ayagında degılken sahada yoktu Melo, Servet, Gokhan, Balta, ujfa savunma yapanlar bunlardı bunlardan Balta rezaletti 4 kısı ne yapsın hemen stoperlere hucum hepsını satalım yerıne hızlı zencı alalım bırkın bu ıslerı.

:D

yav bunların çoğu taraftar eğil çoğu fm ci bunların,bunlara maç kazanacaksın sendne kralı olmaz maç kaybedeceksin senden kötüüs olmaz,kazanınca kötü yanları kaybedince de iyi yanları görmezler, farklı bir futbol kğültürleri var.

kazanınca vezir kazanmayınca rezilsin anlayışları bu anlatma boşuna..!

renktas bence sen cok yanılıyorsun takım bugun mucadele pas yonunde ıyıydı takıma kımsenın bıse dedıgı yok herkesın ortak noktası hakan balta servet ayhan sabrı gokhan zan boyle defans hattı ve orta sahan olursa helekı turk statusunde ılerleyen zamanlarda bol bol sıkıntı cekerız bunu solemek fm cılık mı ben sahsen hayatımda fm oynamadım 97 den berıdır da galatasarayın toplasan 10 macını kacırmısımdır

Sabriyi oynattığı yerde gerçek mevkisi olmamasına rağmen Emre Çolağı bile oynatsa vallahi daha yararlı olur en azından adamda teknik var oyun zekası var 2-3 pas yapar sonuca etki edebilecek tek eksiği fizik kondisyon onuda oynadıkça geliştirir . Sabride teknikte 0 oyun zekasıda 0 ve bu adamı orta sahada oynatıyoruz

Arkadaşlar tuttuğumuz takım pek değişmemiş diye eleştiriyoruzda öz eleştri yapıp taraftar olarak biz niye hala aynıyız demiyoruz.Galatasaray taraftarı hazırlık maçlarına göre takımını yüceltecek veya yerin dibine sokacak bir taraftar olmamalıdır.Bazen yenilgiler daha hayırlıdır.Ben bunu her Fatih Terim takımında görüyorum.Euro 2008'e başladığımızda Portekiz maçından sonra herkes neler söyledi?Herkes nasıl eleştirdi ve sonrasında neler oldu?Fatih Hoca Galatasaray'a ilk geldiği sezon ne haldeydi takım nasıl başladı nasıl ilerledi?Bu yenilgiler takım için olduğu kadar hocamız içinde ders niteliğindedir.Twente maçı sonrası yorumlarıda hatırlıyorum Inter ve Liverpool maçı sonrası yorumlarıda hatırlıyorum.Renktaşlarım oyunlarda Pre-Alpha sürümü vardır.Oyun çıkmadan uzun bir zaman önce deneme amaçlı incelenir çok hatalarıda olabilir çok güzel yanlarıda olabilir.Ama mükemmel sürümü verilen tarihte gelir belki o zaman bile yetmez sonradan güncelleme yaparlar.Bizimde buna benziyor.Hem olumlu hem olumsuz görüyoruz takımımızı bu takım lig başlama tarihinde en iyi durumda olmayı çalışacak olmazsa sonradan eklemelerle olacak.Ben Olympiakos gibi bir takımla oynamanın Real Madrid'le oynamaktan çok daha faydalı olacağına inanıyorum.Çünkü Olympiakos Türkiye'deki rakiplerle oynayacağımız maçların bir provası.Önceki Inter ve Liverpool maçları bu kadar faydalı olmazdı bence çünkü rakipler açık oynadığı için fırsat bulabiliyorduk ama kontraya çekilen takımlara karşı hep zorlanıyoruz.Bunuda ancak çilingirlerle çözebiliriz.Keita çok önemli bir rol oynayacak ve Arshavin veya kaliteli bir forvete çok ihtiyaç var gibi duruyor.Biz Galatasaray'ımıza yakışan Galatasaray'lı duruşunu göstermeliyiz arkadaşlar.

Sabriden oyun kurucumu olur gözünü sevdiğimin terimi..Bu adamı ne kadar rakip kaleden uzak tutarsan o kadar iyi , yaptıgı pas hatalarının haddi hesabı yok..oyuncularda morel de bırakmıo.. Terimi kenarda çıldırttı.. En son cıkardı gözlüğünü kırdı sinirden .. buna ragmen ne akla zarar hala oyunda bu sabri..Değil takım kaptanı Takımın patronu olsa tutmam onu sahada..

kalmadımı topu dagıtıcak adam..

Herkes bi an önce ayagından topu cıkarma sevdasında ne bu güvensizlik yaw !! Hiç adam eksiltmeden nasıl gol atılır biriniz söyleyin bana !!

Bu sene bu taraftarın başarısızlıga tahammülü yok.Bu kadar gevşek takım olmaz ... Ligler geç baslıcak diye hiç gerek yok bu kadar rahatlıga..

Takımda 2 tane pozisyonunu begendiğiniz futbolcu varmı??. Macın hareketi bizim adımıza Aydın'ın son dakıkada yaptıgı dripling miydi yoksa ???

Defans bi baska zaten saniyeler içinde yediğimiz golde Neredesin Gökhan Zan tamam kacırdınız adamı Servet adamın peşindeyken bu takımın 2. stoperi Sayın Gokhan Zan sen nerdesin diğer kalede gol mü arıyosun yoksa ???

Nerde Lıverpool macındakı Galatasaray , Nerde Olimpiakos macındakı Galatasaray !!!

Bu oyunla Real Madrid Mac sonucunu düşünmek bile istemiyorumm !!!

Neden kimse basın toplantısında sol bek sıkıntısını sormuyor. Deliricem bu Balta insanı bi sene daha futbolcu numarası yapacak.

Gol yiyebiliriz ki bu çok normal ama her sezon aynı golleri yemeyi izlemekten millet bıktı yönetim bıkmadı.

Bakıyorum ilk yarım saat olmuş defansın arasına 3 top geldi en az gol hariç adamlar değerlendiremiyor o dakka serveti yada zanı cıkartıp ceyhun gülselamı oyuna ben mi sokucam ? yada hazırlık macıdır koy semih kayayı oynasın bi gör adamı zan kadar kapasitesi yokmu çocukta kalecimiz maşşallah topu oyuna allahı var şahane sokuyor adamın attığı pasları ileriye servet zan atamıyor işin kötü tarafı bu.

Pres yapabildikmi deseler ben göremedim alan daraltma varmı o da yok. Organize tek bir hucum ya 90 dakka yok yok oğlu yok ben şu maçtan sonra kendi adıma çok ama çok karamsarım. Umarım gereken transferleri yaparlar balta servet zan sarp stancu tez zamanda def edilir.

Allah sabır versin diyorum ben tekrar söylüyorum maçı 89 dakka net izledim abartmadan gayet gördüğümü yazıyorum. Sabriyi buraya yazmamanın tek nedeni yacak 1 sey bulamamıs olmam

Savunma kötü eyvallah onda hem fikir herkes ama gecen seneden itibaren ofansta(özellikle deplasman) hicbişey yapmıyoruz. Melo selcuk ikilisini savunma önüne koyup onların önüne lucho tarzı bir adam sart 10 numara demiyorum Playmaker lazım Diegoda bu tanıma uyuyor mesela bu takım dogruyu skibbe zamanında bulmustu sakatlıklar belimizi bükmese götürücektik hem ligi hem avrupayı o zaman savunma cokmu saglamdı? rakamlara cok takılmam ama demek istedigim bu takımı saha icerisinde 4-2-3-1 yapıcaksın sonra adamları tak tak yerine koyacaksın rijkaard gelirken dedik 4-3-3 adamı ya vezir eder ya rezil diye her babayigit oynayamaz

Bana göre maçın en iyisi Felipe Melo'ydu..

arkadaş kaliteli yerli sıkıntısı çekiyoruz. transfer yapalım yapmasınada yabancı alsak bi işe yaramayacak en fazla forvete alabiliriz.

solbek sol açık stoper bu bölgelerde eksiğimz var ama bunları yabancıyla kapatamayız

yabancı bi taraftarlar alınmalı yoksa hiç umut yok biz hiçbir zaman barça real milan arsenal olamayız biz değişmeliyiz

Neden kimse basın toplantısında sol bek sıkıntısını sormuyor. Deliricem bu Balta insanı bi sene daha futbolcu numarası yapacak.

şu servet hakan balta ve gökhan kimden torpilli arkadaş ? istemiyorum ben bunları galatasarayda

Chech in önüne bu defansı koy çaresiz kalır, hayata küser...

Zan-Servet tandemiyle her maç rezil oluruz... Galatasarayın kurtuluşu bu ikisinin uzun süreli sakatlanması olur. Yerine oturtulacak Ceyhun-Ujfalusi ya da Ujfalusi- Semih Kaya tandemi cuk oturur.

eboue,keita,engin ,sol kanat,forvet ve bir orta saha ile problem kalmaz.

3 transfer daha lazim.

eboue yi stoper oynatalim,bence en iyisi.

Ayrica terim eboue transferi icin 3 stoper degistik bunun icin aldik eboue yi demis galiba.

stoper oynayacak eboue.

üclü orta sahadan biktim.biz galatasaray´iz 4-3-3´ü barcelonaya,twenteye,ajaxa biraksak iyi olur.

söyle aguero tarzinda bi forvet arkasi alsak iyi olurdu.zamaninda ilic vardi,iyi kosular yapiyordu.

muslera

eboue-ujfa-semih-caglar

selo-melo

keita-transfer-transfer

drogba

ne güzel olur.

Geri
Üst Alt