- 6 Eylül 2014
- 93.660
- 64.452
- 4.608
Asilhazir olması gereken adam 20 dakika filan oynayacak. Komedi gibi bir durumIcardiyi yeni isinmaya yolluyor ulan okan![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asilhazir olması gereken adam 20 dakika filan oynayacak. Komedi gibi bir durumIcardiyi yeni isinmaya yolluyor ulan okan![]()
ligimiz kalitesiz olmasa şuan lider olamazdık. Rakiplerde leş. Bu futbol lig başından beri böyle. Avrupa'da hele bu oyunla asla başarı bekleme. Fikrine saygı duyarım ama bu takım şimdiye 3 kat daha hızlı olmalıydı. Kağnı gibiyiz ligde toplasan 4 5 mac iyi gerisi ne olduğu belirsiz. Herkesin fikrine saygim var lakin Benim gördüğüm bu maalesefyorumlardan anladığım kadarıyla 3 haftaya küme düşeriz ama takım lider
doğruİzlemiyorum maçı ama maçkolik sitesinde Zaniolo facia reytingde görünüyor, Yunus ve Dubois de kötü.
Gomis artık yaşlı maalesef. Futbol onu bırakmak üzere.Berkan emre tasdemir gomis mata dubois bomboş adam bunlar
Hazırlık maçında mı karar verdin buna.Bu dubo topçu falan değil.
Deli etti beni!
„Tribunalar Ikardi Ikardi diyir Galatasaray da Ikardi meydana dahil olir“50 maç oynatmayip 1 maç oynayinca mucizeyi mi gerçekleştirsin. Yunusta iyi değil zanioloda
Teşekkür ederim. Net bir şekilde açıkladın demek istediğimi. Tabii ki iş sahada bitiyor. Çıkıp taraftarın oynayacak hali yok. Biraz toparlansinlar, gerisini taraftar halledecek zaten.Genel hava olarak da aslında taraftarın etki ettiğini söyleyemem. Ben pek öyle düşünmüyorum. Bizim en iyi yaptığımız şey şu ben söyleyeyim. Biz eğer iyi oynayamaya başlarsak taraftarı en fazla destek olan takım biziz. Yani Fener veya Beşiktaş iyi oynadığında bizim taraftar kadar moda sokamıyor takımı onların taraftarları. Ama bizim takım iyi oynadığı zaman taraftar hem takımı hem camiayı hemen şampiyonluk moduna sokuyor. Durum bence bundan ibaret.
Tekrar camia olarak toparlanıp konsantre olmalıyız. Evet. Ama önce takımın kendine gelmesi gerek. Takım deprem öncesine dönmezse camiada bir iki haftaya homurdanmalar başlar.