Hazırlık Maçı | Qarabağ 1-2 Galatasaray | MS | 26 Mart | Haber Global

Kerem Rashic Mertens İcardi Nelsson Muslera Boey bu adamlardan yoksunuz ama yedeklerinde oyun planina sadik kalmasi lazim

yorumlardan anladığım kadarıyla 3 haftaya küme düşeriz ama takım lider
ligimiz kalitesiz olmasa şuan lider olamazdık. Rakiplerde leş. Bu futbol lig başından beri böyle. Avrupa'da hele bu oyunla asla başarı bekleme. Fikrine saygı duyarım ama bu takım şimdiye 3 kat daha hızlı olmalıydı. Kağnı gibiyiz ligde toplasan 4 5 mac iyi gerisi ne olduğu belirsiz. Herkesin fikrine saygim var lakin Benim gördüğüm bu maalesef

gomise bak ya tır kullanıyor herif

Torreira midstjo oliviera berkan kutlu.

AGA ŞU ORTA SAHA DÖRTLÜSÜNE BAK . Zaniolo dan önce cok daha sıkıntılı transferin şart olduğu bölgeydi merkez orta saha. 1 kaliteli on libero işi bitirirdi bu sene.

Form durumumuz dehşet verici son 3-4 maçtır.

Umarım haftaya kadar toparlarız.

Oliviera iyi oyuncu yanındakiler sağlam değil.

Genel hava olarak da aslında taraftarın etki ettiğini söyleyemem. Ben pek öyle düşünmüyorum. Bizim en iyi yaptığımız şey şu ben söyleyeyim. Biz eğer iyi oynayamaya başlarsak taraftarı en fazla destek olan takım biziz. Yani Fener veya Beşiktaş iyi oynadığında bizim taraftar kadar moda sokamıyor takımı onların taraftarları. Ama bizim takım iyi oynadığı zaman taraftar hem takımı hem camiayı hemen şampiyonluk moduna sokuyor. Durum bence bundan ibaret.

Tekrar camia olarak toparlanıp konsantre olmalıyız. Evet. Ama önce takımın kendine gelmesi gerek. Takım deprem öncesine dönmezse camiada bir iki haftaya homurdanmalar başlar.
Teşekkür ederim. Net bir şekilde açıkladın demek istediğimi. Tabii ki iş sahada bitiyor. Çıkıp taraftarın oynayacak hali yok. Biraz toparlansinlar, gerisini taraftar halledecek zaten.

Geri
Üst Alt