Hazırlık Maçı | Rapid Wien 3-1 Galatasaray | MS | 23 Temmuz

oraya direk dik daha iyi.

ne lan bu her gelen top icerde.

yanliz savunma da cok iyi ha.

oraya saglam bi stoper alinmadimi clde

hicbirsey olmaz. orta saha biraz daha dinamik olmali.

selcuk melo nereye kadar daha hareketli hirsli adam lazim

önlibero olarak selcuk yetersiz ancak oyunu kurar.

yinede daha iyisi yok kadroda suan.

İğrenç bir maçtı dünkü maçta en azından topa sahip olabilen adamlar vardı , Melo top classtı diğerleri çöptü ikinci yarı , korkarım ama böyle giderse 4.yıldız hayal.Hele hele bu yönetim Eray gibi bir malla sözleşme yenileyip paraya boğuyorsa yönetim benim için bitmiştir adam Galatasaray tarihini en beceriksiz kalecisi.

Iste o olaganüstü zekan ile rezil olmaya devam ediyorsun. Kimsenin burda bu tür oalylari savundugu yok. Genelleme yapip milyonlarca gurbetci yi asagilama hakkin yok.

Ama senin gibi 'zekali' birinden bekledigim cevap buydu zaten. Yaniltmadin yerel liseli.

Liseli diyerek asagıladıgını sanıp kendi kendini tatmin etmeye devam et. Liseli de istedigin kadar :)

skora aldanmayın kale boşdu sonuçta..

bu eray'ı kim neden hangi mantıkla takımda tutar, hadi tutmayı geçtim senede 1 milyona yakın para öder.. bari bana verin o parayı bi sevaba girersiniz, en az eray kadar dururum o kalede.. yerden geleni tutarım, degaj filan sıkıntı olmaz.. bi video çekip göndersem mi yönetime ne yapsam..

Geçen sene Emirates Cup hepimizi kandırmıştı, bu sezon hazırlık kampı her şeyi ortaya çıkarır umarım. Bu takımdan bir an önce gitmesi gereken ez 5-6 oyuncu daha var.

BtQH9E-CYAA-kzN.jpg

burda sunuda söylemek istiyorum abi artik bu bizim avrupadaki taraftarimiz kendisine cek düzen vermesi lazim ,bu ne kardesim ikide bir birisi sahaya giriyor sirf böylelerinin yüzünden almanyada artik türk takimlara hazirlik maclari icin izin vermiyor ,nasil böyle geri zekali insanlar var artik iyici bunlara sinir olmaya basladim.

TR'de hazirlik maci yapsin GS..kücük stadlarda bakalim ne olur....

Giren olur, ates yapan olur vs.

Sanki sirf gurbetciler yapiyor bunu gibi hava yaratmak yanlis ve polemik

Hic sormadim mi kendi kendine niye buakdar POLIS, koruma degil gercek Polisler var Lig maclarinda Türkiye'de

Valla arena da kombinem var ve bizim stadyumda öyle dediğin gibi fazla polis yok.. geçen sene kimse sahaya girmedi sezon boyu.. Avrupa'daki Türkler mübarek her maç giriyorlar.. Türkiye'nin belli kesimi için haklı olabilirsin ama büyük şehirlerdeki Türkler Avrupa'dakilerden daha görgülü.. ben gençliğimi ingiltere ve Avrupa'da geçirdim öğrenci olarak.. çok şükür gördük oradaki insanları da..

Tabi ki herkes bir değil ama ben hiç beğenmedim.. bu kişisel görüşüm.. keşke Almanlaşsalar yada hangi ülkede iseler tamamen oraya uyum sağlasalar..

Yarin Prandelli Baskan a raporu sunacakmis kesin bilgi..

Bunca sene oynamayan aykuta ona buna milyonlar döküldü.

Ulan para konusunda tabiki konusacahiz. Senin kombine aldığın forma aldığın para ile odeniyor o maaslar. Digiturke verdigin parayla odeniyor. Dingil!!!

Ben soracam hesabini tabiki kime kac para verildigini isyan edecem tabiki.

Bizimkiler para saciyor ota boka ama burada zararli klup cikior. Senin kicinib teriyle kazandığın parayi klup alıyor follofos kalecilere dagitiyor.

Senelerdir sirf GS alt yapisnda oynadi die kendini gelistiremeyen heriflere milyon € olarak dagitiliyor.

Geri
Üst Alt