Hazırlık Maçı | Rapid Wien 3-1 Galatasaray | MS | 23 Temmuz

Bizim için macın en iyisi brumaydı helal olsun kendine cok iyi bakmıs daha erken ama burakla bu is olmaz forvet sart sonuc bence normal sonucta biz daha 10 gündür calısıyoruz rakibin ligi baslamış cok daha hazırlar bizden

beyler tamam yabancı kontenjanı var türk forvet kıtlığı var cart var curt var. tamam da yeter be kardeşim ilk yabancı hakkımızı forvete kullanmak zorundayız. iyi bi forvet olmadıkça başarı imkansız. takım oyunu ileri yıkamıyor çünkü ayağında top tutmayı duvar olmayı bilen bi forvetimiz yok. gerekirse bütün transfer bütçesi o mevkiye harcanmalı, forvet şartoğlu şart

bu olaylar türkiyede oluyorsa senede taş çatlasın 10 maçta oluyor. gurbetçilerin olduğu yerde her maç aynı halt. hepsini aynı kefeye koymuyorum ama bilinçli gurbetçiler de bu sığırları engellesin. her maç her maç aynı şey nedir la bu

atletico macinda daha iyi durumda görebiliriz takimi,daha erken.

Hazırlık maçı tamam anladık ama bugün genel anlamda geçen sezon ilk 11'de başlayan adamları izledik. Çoğunun nasıl yetersiz veya aşırı formsuz olduğunu biliyoruz. Umarım Prandelli'de görmüştür bunları.

Eray, Balta, Emre, Umut, Burak bunlar direk kadro dışı bırakılmalı Selçuk'un hiç kredisi kalmadı zaten. Veysel yedekten öteye gidemez. Olcan umarım ilk maçı olduğu için bu kadar şanssız oynamıştır. Chedjou umut veriyor ondan sonra kendini çöpe atıyor.

Ramon Motta Telles'den iyi. Savunması bu kadar kepaze değil en azından. Beklerimizin oyuna katkısı sıfır.

Su Ogulcan i bi banlayin fazla olmaya basladi, dunde gereksiz konusu veriiidi simdide ayni modda devam ediyor.. Tam saygisiz herif

Valla arena da kombinem var ve bizim stadyumda öyle dediğin gibi fazla polis yok.. geçen sene kimse sahaya girmedi sezon boyu.. Avrupa'daki Türkler mübarek her maç giriyorlar.. Türkiye'nin belli kesimi için haklı olabilirsin ama büyük şehirlerdeki Türkler Avrupa'dakilerden daha görgülü.. ben gençliğimi ingiltere ve Avrupa'da geçirdim öğrenci olarak.. çok şükür gördük oradaki insanları da..

Tabi ki herkes bir değil ama ben hiç beğenmedim.. bu kişisel görüşüm.. keşke Almanlaşsalar yada hangi ülkede iseler tamamen oraya uyum sağlasalar..

1. Elbet Arenda bu durum daha farkli. Ben büyük maclar demedim...gitsin Galatasary bi "köy takimi" ile hazirlik maci yapsin ufacik stadlarda.

Büyük Stat, ufak Stat farklilik oliyor. Hadi Polis az, ama güvenlik görevliler cok (turuncular)

2. Her toplumda iyi ve kötü egitimli var. Aslinda oran cogu zaman aynidir, lakin yurtdisinde toplumsal sayi cok az oldugu icin TR ile kiyaslandinda... 2,3 az egitimli daha cok göze batiyor. Istatistik olarak ama berki egitimli, egitimsiz orani ayni olabilir. Sen berkide yanlis kisiler ile karsilasdin.

Sneijder olmadan çok sıradan bir takımız maalesef.

BtQH9E-CYAA-kzN.jpg

bugün kaleyi bulan 3 sut da gol oldu arkadas

Valla arena da kombinem var ve bizim stadyumda öyle dediğin gibi fazla polis yok.. geçen sene kimse sahaya girmedi sezon boyu.. Avrupa'daki Türkler mübarek her maç giriyorlar.. Türkiye'nin belli kesimi için haklı olabilirsin ama büyük şehirlerdeki Türkler Avrupa'dakilerden daha görgülü.. ben gençliğimi ingiltere ve Avrupa'da geçirdim öğrenci olarak.. çok şükür gördük oradaki insanları da..

Tabi ki herkes bir değil ama ben hiç beğenmedim.. bu kişisel görüşüm.. keşke Almanlaşsalar yada hangi ülkede iseler tamamen oraya uyum sağlasalar..

almanlaşsalar bi sorun kalmayacak ki. bunlar asimi,le olmamak için almanca bile öğrenmiyor. 2 sayfa kitap okumayan adamlar. sorsan hepsinin teker teker dünyayı kurtaracak projeleri vardır

Hazırlık maçında bile kavga ediyorsunuz. Tüm sezonu düşünemiyorum

Geri
Üst Alt