Hazırlık Maçı | Rapid Wien 3-1 Galatasaray | MS | 23 Temmuz

Eray seni gördükçe keşke diyorum futbola devam etseydim.

Keşkelerimsin Yerli Buffon.

Yeter artik istifa istiyorum. Bu böyle gidemez, radikal kararlar alinmali.

maç oynanmadi dövüş yapildi. birde eray oldugundan bu maç önemli degil. herifler biçiyor resmen. düdügünü öttürdügümde izliyor. birde sahaya ampüller giriyor. siz buna maçmi diyorsunuz.

Bu takımın 1. derecede ihtiyacı forvettir, bunu herkes kabullenmelidir. 5+3 kuralı sadece bizim için yok her takım için var. Ama rakiplerin forvetleri full yabancı, hele birinin 3 forveti var 3'ü de yabancı. Yarattıkları fark da ortada, söylemeye gerek yok. Sırf yabancı sınırı var diye forveti bu çapsızlara emanet edeceksek geçmişler ola.

Ayrıca bugünkü yenilgi über faydalı bir yenilgi olmuştur. Kaza bela şu maçı berabere bile bitirsek gene her şeyin üzerini örtebilirdi. Harika bir yenilgi oldu bugün, harbi sevindim bu sonuca.

Bu takımın 1. derecede ihtiyacı forvettir, bunu herkes kabullenmelidir. 5+3 kuralı sadece bizim için yok her takım için var. Ama rakiplerin forvetleri full yabancı, hele birinin 3 forveti var 3'ü de yabancı. Yarattıkları fark da ortada, söylemeye gerek yok. Sırf yabancı sınırı var diye forveti bu çapsızlara emanet edeceksek geçmişler ola.

Rakiplerin kalecisi yerli, Türk. Fener'in iki beki de Türk. Sezon başı, boştayken Caner'i almaya kalkışsan mesela mis gibi olurdu. Muslera'yı iyi bir fiyata satsak o dediğin olurdu.

Rakiplerin kalecisi yerli, Türk. Fener'in iki beki de Türk. Sezon başı, boştayken Caner'i almaya kalkışsan mesela mis gibi olurdu. Muslera'yı iyi bir fiyata satsak o dediğin olurdu.

Muslera'yı satmaya gerek yok ki, Anadolu maçlarının çoğunda Sinan'ı kullan gerekirse, o kadar para ödeyecez hayrını görelim bari. Telles, Melo, Sneijder, Bruma ve forveti kullanırsın çoğu maçta. Veya sol beke al bir yerli Telles'i at yedeğe. Çareler tükenmez, yeter ki çözüm üretmeye hevesli olunsun.

Bruma, Burak, Olcan ve Sneijder dörtlüsü var önde. Selçuk'ta Selçuk gibi oynarsa eğer gol sıkıntısı çekeceğimizi zannetmiyorum. Önemli olan takım savunması. Tabi yine de yedek forvete ihtiyacımız var. Sağ bek ve stoper takviyesi de iyi olur. Tarık mesela çok iyi gider. Telles ve Tarık hücuma iyi katkı sağlarlar alsak çok yerinde bir transfer olur.

Ayrıca bugünkü yenilgi über faydalı bir yenilgi olmuştur. Kaza bela şu maçı berabere bile bitirsek gene her şeyin üzerini örtebilirdi. Harika bir yenilgi oldu bugün, harbi sevindim bu sonuca.

Senin forvetin böyle bir maçta bile 20 tane ofsayta düşüyorsa birisinin kalkıp sorgulaması gerekir bu durumu. Ayrıca karşı karşıya kaçırdığı basit pozisyonlar takımı büyük ölçüde demoralize ediyor. Beyefendi topu hangi ayağına alacağına karar verene kadar mevsimler değişiyor, mental kapasite yerlerde sürünüyor. Aylardır diyorum, bu kral denilen arkadaşla yola çıkarsak halimiz harap olur diye. Daha kaç tane maç izlemek gerekiyor şu gerçeği görmek için? Maç 1-1 iken o golü atacaksın arkadaş, geri pas vermeyeceksin rakip kaleciye. O golü yapamıyorsan çek git, 2. ligde devam et kariyerine!

Mevlüt , Mexes , Tarık , Joel Campbell gelsin .

Eray , umut , chedjou , burak gitsin . 4. Yıldızı açık ara puan farkıyla alırız .

Bidaki macda sinan bolat olsun kalede

* LG G2 Tapatalk *

Arkadaslar simdiden yol alinmali sogukkanli degilim cunku sezon basi bile olsa bu takimin sezon ici 11 i bu sadece muslera ve sneijder gircek takima ttansferler olmazsa

Felaket tellaligi yapmiyorum fakat ilk 11 i bu olan takimdan kimyasi uyumsuz yetenegi kisitli ve 2 3 kisinin yaraticiligina kalmis bir kadro maalesef hayal kirikligi olacaktir

Bazi mevkilerin idaresi olmaz maalesef italya forvet eksikliginden havlu atti yoksa arkasi iyi takim balotelli top tutamadigindan her top geri dondu

Defans merkez ve forvet sansa birakilmamali cok kaliteli takimi 1 ust seviyeye cekicek transferler yapilmali

Para sactiklari eray gibi onlarca topcu var futbol takimi degil yardim kurulusu gibiyiz

Bir shaqiriye zamaninda 2 3 m euro fazla para vermedik eraya sabriye aydina chedjouya burdissoya ontiveroya hajrovice nice paralar sactik bilmiyosaniz isi defolun gidin be sizi cekmek zorunda mi bu taraftar yada cebinizden verin yazik yazik yazik

Transfer şart.

Nokta transferler olmaz ise ilk 3e zor gireriz galiba.

Trabzon ile yarışırız 3cülük için.

Senin forvetin böyle bir maçta bile 20 tane ofsayta düşüyorsa birisinin kalkıp sorgulaması gerekir bu durumu. Ayrıca karşı karşıya kaçırdığı basit pozisyonlar takımı büyük ölçüde demoralize ediyor. Beyefendi topu hangi ayağına alacağına karar verene kadar mevsimler değişiyor, mental kapasite yerlerde sürünüyor. Aylardır diyorum, bu kral denilen arkadaşla yola çıkarsak halimiz harap olur diye. Daha kaç tane maç izlemek gerekiyor şu gerçeği görmek için? Maç 1-1 iken o golü atacaksın arkadaş, geri pas vermeyeceksin rakip kaleciye. O golü yapamıyorsan çek git, 2. ligde devam et kariyerine!

Ben 2 senedir söylüyorum da artık yıldım zaten. Bu maçta veya başka maçta gol kaçırmış veya kaçırmamış önemli değil, bu adamın esas zararı takımın koordinasyonunu bozmasıdır. Yoksa Hakan Şükür bunun kaçırdığının 5 katını kaçırırdı ama takımın eli yüzü düzgün top oynamasını sağlayan adamların başında gelirdi.

Geçen maç amatör küme takımı maç boyunca hep aynı ofsayt taktiğini yaptı, onda da Umut, Amrabat gibi adamlar 50 defa ofsayta düştüler mesela. Bu bile ne durumda olduğumuzun özetidir. Bizim gibi hedefleri, idealleri büyük bir Şampiyonlar Ligi takımının hücum hattını bu şekilde oyun zekası olmayan adamlardan kurması çok trajik bir durumdur. Bunu daha ne kadar görmemezlikten gelicez çok merak ediyorum doğrusu.

Geri
Üst Alt