- 3 Ağustos 2009
- 7.770
- 2.433
- 2.248
Eray seni gördükçe keşke diyorum futbola devam etseydim.
Keşkelerimsin Yerli Buffon.
Keşkelerimsin Yerli Buffon.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok kanka senin için 3. Yari oynuyorlar
heyt aslanim benim
Bu takımın 1. derecede ihtiyacı forvettir, bunu herkes kabullenmelidir. 5+3 kuralı sadece bizim için yok her takım için var. Ama rakiplerin forvetleri full yabancı, hele birinin 3 forveti var 3'ü de yabancı. Yarattıkları fark da ortada, söylemeye gerek yok. Sırf yabancı sınırı var diye forveti bu çapsızlara emanet edeceksek geçmişler ola.
Rakiplerin kalecisi yerli, Türk. Fener'in iki beki de Türk. Sezon başı, boştayken Caner'i almaya kalkışsan mesela mis gibi olurdu. Muslera'yı iyi bir fiyata satsak o dediğin olurdu.
Bu takımın 1. derecede ihtiyacı forvettir, bunu herkes kabullenmelidir. 5+3 kuralı sadece bizim için yok her takım için var. Ama rakiplerin forvetleri full yabancı, hele birinin 3 forveti var 3'ü de yabancı. Yarattıkları fark da ortada, söylemeye gerek yok. Sırf yabancı sınırı var diye forveti bu çapsızlara emanet edeceksek geçmişler ola.
Ayrıca bugünkü yenilgi über faydalı bir yenilgi olmuştur. Kaza bela şu maçı berabere bile bitirsek gene her şeyin üzerini örtebilirdi. Harika bir yenilgi oldu bugün, harbi sevindim bu sonuca.
Senin forvetin böyle bir maçta bile 20 tane ofsayta düşüyorsa birisinin kalkıp sorgulaması gerekir bu durumu. Ayrıca karşı karşıya kaçırdığı basit pozisyonlar takımı büyük ölçüde demoralize ediyor. Beyefendi topu hangi ayağına alacağına karar verene kadar mevsimler değişiyor, mental kapasite yerlerde sürünüyor. Aylardır diyorum, bu kral denilen arkadaşla yola çıkarsak halimiz harap olur diye. Daha kaç tane maç izlemek gerekiyor şu gerçeği görmek için? Maç 1-1 iken o golü atacaksın arkadaş, geri pas vermeyeceksin rakip kaleciye. O golü yapamıyorsan çek git, 2. ligde devam et kariyerine!