Hazırlık Maçı | Rapid Wien 3-1 Galatasaray | MS | 23 Temmuz

e044d5d1c27b2517abb472653dd913f8_k.jpg

af9b156a1ab1cdac2a275b2dbf806916_k.jpg

0f5b587b88c0981f5a3245c77ad027dc_k.jpg

0a51e4513229b00187e935f5972be5e0_k.jpg

56b9d137ac9152ca4d31c4cbee502875_k.jpg

b3d197676f999f9e51bdd4d8ed76aa5d_k.jpg

21d1bbed86f61d83d1e3ad7c4be7cb26_k.jpg

da00bf8dd3dc895b57cbe1bac39a0df1_k.jpg

9bcd85cb8a2495fd11dbb43cc7c5ccd5_k.jpg

b2cc32e072b5255f9205050334707942_k.jpg

6ace108ef74cc6404414594dc4c0c644_k.jpg

bd94ebffa984e5ef92193938a3ee1dd4_k.jpg

0b843efca4cff22e34aa814df938ec43_k.jpg

Başkan bize Dombia 'yı al gel.

Son senesi 8 milyona bırakırlar hatta belki üstüne Burağıda veririz de mükemmel bir hamle yapmış oluruz.

Burak ta kendini kuma sürtsün kulübede

İleride top tutacak, rakip savunmaları hırpalayacak, arkasındaki oyunculara bosluklar acıp onlara servisler yapabilecek, Komple bir santrafor alın artık yaw. Burak'a bir sezonu emanet etmek ile Olcan-Sneijder-Bruma gibi süper lig şartlarında muazzam bir 3'lüyü heba edecez.

Birde Chedjou-Telles kontejan harcanacak kalitede oyuncu degiller. Defansa kesinlikle liderlik yapabilecek bir stoper şart.

Çok şey istemiyorz. Komple bir santrafor ve Lider bir stoper. Aksi takdirde şampiyonluk cok zor. En bktan Anadolu takımları karsısında mal gibi sahada kalırız. Aksini söyleyecekte mantıklı bir acıklama yapsın ki evet aslında biz mevcut kadromuz ile de şampiyon olabiliriz diyeyim. Ben mevcut kadro ile şampiyonluga bir türlü inanamıyorum.

İleride top tutacak, rakip savunmaları hırpalayacak, arkasındaki oyunculara bosluklar acıp onlara servisler yapabilecek, Komple bir santrafor alın artık yaw. Burak'a bir sezonu emanet etmek ile Olcan-Sneijder-Bruma gibi süper lig şartlarında muazzam bir 3'lüyü heba edecez.

Birde Chedjou-Telles kontejan harcanacak kalitede oyuncu degiller. Defansa kesinlikle liderlik yapabilecek bir stoper şart.

Çok şey istemiyorz. Komple bir santrafor ve Lider bir stoper. Aksi takdirde şampiyonluk cok zor. En bktan Anadolu takımları karsısında mal gibi sahada kalırız. Aksini söyleyecekte mantıklı bir acıklama yapsın ki evet aslında biz mevcut kadromuz ile de şampiyon olabiliriz diyeyim. Ben mevcut kadro ile şampiyonluga bir türlü inanamıyorum.

Şimdi qral tayfasından bir adam gelip " 2 sozondo 80 gol otto " diyecek :(

chedjou yerine iyi bir stoper lazım demekki bize, rapidden bile 3 yediysek, o diğer dandik takım bile gol atmıştı.

Burak için 5 yabancı diyorum.

GStv de tekrarınıda kaçırdım yav bi daha verirler mi ki.. yayın akışını falan bulamadım :S

Özete bakılırsa fena oynamamışız hucüm anlamında ama defans sos vermiş gerçi kalemizde Eray denen bir varlığın olduğu gerçeğini göze alarak defans hattını ayrı değerlendirmek gerekir o ayrı mesele.

Ozet var mi ve fizik kondisyona bagli oyun iyi olmayabilir fakat teknik pozisyon bilgisi alan paylasimi savunmada direnc duran top bunlarin sezona yeni baslamayla falan alakasi yok takimda organize atak topa.sahip olabilme var mi

Savunma dogru yerlerde durup adam.paylasimini iyi yapabiliyor mu o.zaman kimse martaval okumasin pas yapanilmenin son bolgedeki.topu kaleye sokmanin savunma yerlesiminin kondisyon veya sezonbasiyla ilgisi olmaz

Hagiyi koy su yasinda teknigi kalitesiyle kendini belli eder en azindan

Çare diğer İtalyan Ancelotti.

alper canın mı sıkılıyor?

ben burdayım senin gibi 7-24 net başında değilim 15 saatlik mesaimden sonra yeni gelebildim, size söylediğim isim behramiydi, bu konunda da çok iddialıyım, elimde görüşmelerin olduğuna dair fotolar bile var, ama dipnot dediğim gibi bu işler imza olmadan belli olmaz olmadı da zaten, ben de bugünden çok umutluyum ama bu transfer askıya alındı çok net olarak.

diğer bir yandan da sana gel de zorla inan demedim onun için yavşak gibi( hakaret değil),tahrik etmeye gerek yok.

ilgili tüm arkadaşlardan özür dilerim ama olmadı işte yapacak bişey de yok.

tanım= kavgacı yobaz birisi

Bugün o Semih Ağlar mıdır her neyse küfür etmiş sanırım o küfürlere gereken cevabı yönetim vermiş.

skype adresim hakanakı[email protected]

alper canın mı sıkılıyor?

ben burdayım senin gibi 7-24 net başında değilim 15 saatlik mesaimden sonra yeni gelebildim, size söylediğim isim behramiydi, bu konunda da çok iddialıyım, elimde görüşmelerin olduğuna dair fotolar bile var, ama dipnot dediğim gibi bu işler imza olmadan belli olmaz olmadı da zaten, ben de bugünden çok umutluyum ama bu transfer askıya alındı çok net olarak.

diğer bir yandan da sana gel de zorla inan demedim onun için yavşak gibi( hakaret değil),tahrik etmeye gerek yok.

ilgili tüm arkadaşlardan özür dilerim ama olmadı işte yapacak bişey de yok.

tanım= kavgacı yobaz birisi

Bugün o Semih Ağlar mıdır her ne dışkıysa küfür etmiş sanırım o küfürlere gereken cevabı yönetim vermiş.

eğer adamsa karşımda gözlerime baka baka etsin,onu çıktığı yere geri postalmasınıda çok iyi bilirim, tabi bana küfrettiyse.

skype adresim hakanakı[email protected]

@Alper Altun

gel

ARKADAŞLAR KAVGA CIKACAK GELİN

Geri
Üst Alt