GSCimbom
Hazırlık Maçı | Romanya 0-0 İspanya | M.S | 27 Mart | NTV Spor
Murat Saylak

Hazırlık Maçı | Romanya 0-0 İspanya | M.S | 27 Mart | NTV Spor

Murat Saylak ·

Cevap
20
Okunma
1,7K
Sayfa
1/2
CanlıRomanya00İspanyaM.S

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

romania_romanian_flag.png
c80ecv.png
spain_spanish_flag.png

------------ Stancu -- Rusescu ------------------
-- Torje ---------------------------- Marica ----
​

TSL worldclass hücum hatti

romenlerin seviyesi belli de bu del bosque dönemi bence yavas yavas sona geliyor ispanya'da. bartra, roberto, nacho falan sacma sapan adamlari aliyor milli takima.

Del Bosque bana göre 8 yıl boyunca Guardiola'nın ekmeğini yedi... Guardiola Barcelona'ya tiki taka sistemini getirmeseydi del bosque turnuva bile kazanamazdı... ben del bosque'nın İspanya takımına bir katkısı oldugunu hiç düşünmüyorum...

2008de aragones vardi birader

yani bu zamana kadar ispanya'nin basina kimi getirsen rahat is görürdü ama kadro kaliteleri artik bence okadar yüksek degil. casillas bitik, puyol gitti, xavi gitti, iniesta yaslandi. forvette diego costa tutsa bile o david villa performansini vermez. konfederasyon kupasinda fena gümlediler, son turnuvada da gruplarda elendiler. bence biraz top oynayabilen herkes bu arkadaslarla kafa kafaya oynayabilir, yenilse bile ezemez ispanya.

8 yıl boyunca Guardiola'nın ekmeğini yedi dedi de

Aragonesi de kast ettigini sandim

2008de aragones vardi birader

yani bu zamana kadar ispanya'nin basina kimi getirsen rahat is görürdü ama kadro kaliteleri artik bence okadar yüksek degil. casillas bitik, puyol gitti, xavi gitti, iniesta yaslandi. forvette diego costa tutsa bile o david villa performansini vermez. konfederasyon kupasinda fena gümlediler, son turnuvada da gruplarda elendiler. bence biraz top oynayabilen herkes bu arkadaslarla kafa kafaya oynayabilir, yenilse bile ezemez ispanya.

Aynen farkettiysen İspanya eskisi gibi rakipleri ezemıyor... bunda xavi'nin Puyol'un ve David Villa'nın bırakması.. İniesta'nın yaşlanması dediğin gibi...

Şimdiki Oyuncularına Bakalım;

İsco : Bizim Emre Çolak gibi.. yetenekli ama istikrarsız..

Koke: Tiki taka oynayabılen bir oyuncu kalitesi yok bana göre..

Fabregas: 29 yaşında oda yaşlandı iyice..

David Silva: ben bu oyuncuyu hiç beğenmezdim halada beğenmıyorum..

Pedro: Artık bununda devri bitti.. süratli oyuncu ama bal yapamayan arı gibi...

Bartra: İspanya milli takım oyuncusu değil

Kaliteli oyuncular olarak : Jese Rodrıguez , Morata , Jordi Alba , İniesta ve Pique dışında cok iyi diyebileceğimiz bir oyuncu yok dediğin gibi..

Ispanyanin Italyayi yenerek sampiyon olan u21 takimdaki oyuncularin çogu beklenen performansi gösteremedi

Isco, Koke, De Gea hariç o takimdan pek world class seviyesine ulasan oyunculari yok

Illarramendi balon, Morata iyi ama henüz o seviyeye ulasmadi, Rodrigo yeterli degil vs. vs.

Ispanya'yi en güçlü yapan şey bal kontrollü futboldu ve 2013 Confederations Cuptan beri o sistemle pek başarili olamadilar. Barça ve Bayern'de Neymar, Messis & Suarez / Costa, Lewandowski, Müller ve Robben gibi topçular var. Ispanyanin milli takimda iyi pas yapabilen oyuncular çok ama allround yani farkli özellikleri olan oyuncular az.

Geri