romenlerin seviyesi belli de bu del bosque dönemi bence yavas yavas sona geliyor ispanya'da. bartra, roberto, nacho falan sacma sapan adamlari aliyor milli takima.
Del Bosque bana göre 8 yıl boyunca Guardiola'nın ekmeğini yedi... Guardiola Barcelona'ya tiki taka sistemini getirmeseydi del bosque turnuva bile kazanamazdı... ben del bosque'nın İspanya takımına bir katkısı oldugunu hiç düşünmüyorum...
2008de aragones vardi birader
yani bu zamana kadar ispanya'nin basina kimi getirsen rahat is görürdü ama kadro kaliteleri artik bence okadar yüksek degil. casillas bitik, puyol gitti, xavi gitti, iniesta yaslandi. forvette diego costa tutsa bile o david villa performansini vermez. konfederasyon kupasinda fena gümlediler, son turnuvada da gruplarda elendiler. bence biraz top oynayabilen herkes bu arkadaslarla kafa kafaya oynayabilir, yenilse bile ezemez ispanya.
2008de aragones vardi birader
yani bu zamana kadar ispanya'nin basina kimi getirsen rahat is görürdü ama kadro kaliteleri artik bence okadar yüksek degil. casillas bitik, puyol gitti, xavi gitti, iniesta yaslandi. forvette diego costa tutsa bile o david villa performansini vermez. konfederasyon kupasinda fena gümlediler, son turnuvada da gruplarda elendiler. bence biraz top oynayabilen herkes bu arkadaslarla kafa kafaya oynayabilir, yenilse bile ezemez ispanya.
Torje ve Rucescu bizim takımda banko oynar..
guardiola mi getirdi bu sistemiDel Bosque bana göre 8 yıl boyunca Guardiola'nın ekmeğini yedi... Guardiola Barcelona'ya tiki taka sistemini getirmeseydi del bosque turnuva bile kazanamazdı... ben del bosque'nın İspanya takımına bir katkısı oldugunu hiç düşünmüyorum...
Yaşı yetmiyor herhalde renktaş.guardiola mi getirdi bu sistemi