Hazırlık Maçı | Sturm Graz 2-0 Galatasaray | MS | 18 Temmuz | GS TV

Hocanın yerinde olsam net Kaan - Midtsjö yapardım eleme maçında. Ayrıca, Zaniolo yerine de BAY.

Şampiyon takim 1 forvet alamadi. Yazıklar olsun.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyi garip herifin İtalya A milli takımı wonderkid'inin bizde oynaması dışında.
geçen gördüğü kırmızı karttan sonra soğudum, bariz göz göre göre gördü kırmızıyı kritik haftalarda. fb macında 2 gol atınca herkes unuttu

kötü topcu demiyorum herif ztn 30m kötü demek için deli olmak fln lazım
ama güvenilir bi topcu gibi gelmiyor bana

bir de 30m sıcak para girerse kadroyu şekillendiririz

20 senedir futbol takip ederim adamin gozunden anlarim Nelsson ben gitmek istiyorum diyor adami gonderin kafa burda degil.

iyi oldu gerçekten

demek ki takım 4 5 eksikle avusturya ikincisi ile başa çıkamıyor

Yunus'a top atılınca ileri gittiği nadir görülen bir şey. Mutlaka geri veriyor topu. Koşu falan da atmıyor. Ne garip çocuk.

Geçen sene benzer bir pozisyondan gol atmıştı Yunus tavana diye hatırlıyorum.

Hazirlik maci fazla abartmaya gerek yok aslinda ama su bir gercek. Mertens bu sene fazla katki veremeyecek gibi. Acil orta saha sart

alternatif oyuncu aramıyoruz ki

İlk 11 için 8 veb10 arıyoruz ve icardi arıyoruz
Icardi ve onu yedekleyecek biri.Ayrica halili cidden hoca istediyse ona olan güvenim çok sarsılır. Çünkü hayatında 3 5 maç izleyen biri bile.bu halilin topçu mopçu olmadığını kolaylıkla anlar

şu takımın 2 sene önceki fatih terim takımından hiç bir farkı yok kaliteli oyuncuların önemini bir kez daha gördük

Maç sırasında Nelsson

1689706111489.jpeg

yönetime yazar.
bize yangıncı falan diyorsunuz bir de.
yahu kardeşim takımda santrfor yok diyoruz, yedeğini istiyoruz sadece.
al işte bak santrfor olmayınca oyunu oynayamıyorsun.
1.5 ay olmuş lig biteli.
gomis-icardi gidecek belliydi zaten, 1.5 aylık süreçte bi tane yedek santrfor almamanın manasını anlamıyorum ben.

Geri
Üst Alt