Hazırlık Maçı | Türkiye 2-1 Azerbaycan | MS | 27 Mayıs | TRT Spor

Yanlış yerde oynatıyor yav

Taylan orada fark yaratacak adam olsa bu yaşına kadar çoktan parlardı.
bizdeki performansı da çok göz alıcı değil bence.
yerine oynayan etebo olunca sahadaki varlığı kritik hale geliyor ama aşırı önem atfedilmesi garip geliyor bana.
ortalama bir yabancı getirsek rahatlıkla keser taylan'ı.
mesela lemina'yı tekrar getirsek o bölgenin birinci oyuncusu olur. sakatlık durumunda taylan oynar. sanırım transfer başlığında sen yazmıştın. bence iyi bir rotasyon olur defansif orta saha için.

Knk biz bu adami 6 numara diye almadik. Madem yetersizdi neden aldik. Bu adam oynadigi bolgenin rotasyonu bile olamaz bizde. 2 yil sonra dosa devsiririz iyi olur diye mi aldik
Yedek için aldık, yedek olabilir yav. Tamamlayıcı orta saha işte. 6 numara dışında anca öyle oynar.
Dorukhan 'ben piyasa yapip Avrupa'ya gitmek istiyorum' demis, sanirim Senol onu o sebeple oynatir.
Ya öyle şey mi olur :D menajerspor yapalım o zaman takımın adını.

yunanistan zamaninda bu sekilde avrupa sampiyonu oldu
hani bu kadro da yapabilir bunu
bu potsnsiyeli görüyorum ben takimda

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Türkiye kadrosu çok üst düzeyde o kadroya göre ama hoca farkı da hoca anlayışı da çok farklı.Şenel Güneş her halükarda hücum öncelikli çıkmıştır maçlara.Ama söylediğin gibi kadro tam kapan, hızlı çık kadrosu.O yüzden bizden güçlü rakipleri yeniyoruz (Fransa, Hollandab, Norveç vb.) kötü takımlara takılıyoruz (Macaristan, Letonya vb.) Turnuvada bu dengeyi nasıl tutturacağız merak ediyorum.İtalya'yi yenip Galler'e yenilebiliriz.

Taylanin milli takım performansı umrumda değil açıkçası bizim işleyen çarkımızın en önemli oyuncusu o, 8den aşağı da bırakmam 🙂

Onyekuruyu almayacaksak bari Halil'i alın bir şekilde aw.

Akbunarı alırsak inme geçiririm heralde.

normal şartlarda taylan bu milli takımın değişilmez 6 numarası olur. 84 puan alan takımın yokluğu en çok hissedilen oyuncusuydu herif. ama şartlar normal olmadığı elenen 4 oyuncu içinde de olabilir tabi.

Geri
Üst Alt