- 16 Haziran 2010
- 204.196
- 156.319
- 6.838
Dorukhan 'ben piyasa yapip Avrupa'ya gitmek istiyorum' demis, sanirim Senol onu o sebeple oynatir.6 noda oynar ama 5lide değil 4lüde oynar.
Mahmut, Dorukhan varsa Taylan da olmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dorukhan 'ben piyasa yapip Avrupa'ya gitmek istiyorum' demis, sanirim Senol onu o sebeple oynatir.6 noda oynar ama 5lide değil 4lüde oynar.
6 noda oynar ama 5lide değil 4lüde oynar.
bizdeki performansı da çok göz alıcı değil bence.Yanlış yerde oynatıyor yav
Taylan orada fark yaratacak adam olsa bu yaşına kadar çoktan parlardı.
Bende oyle dusunuyorum.Buna normalde Galatasaray’da dahil. Rotasyon oyuncusu. Yönetim de uyusun Halil için. Çoktan halledilmeliydi ya da baştan daha mantıklı bir opsiyon istenmeliydi.
Yedek için aldık, yedek olabilir yav. Tamamlayıcı orta saha işte. 6 numara dışında anca öyle oynar.Knk biz bu adami 6 numara diye almadik. Madem yetersizdi neden aldik. Bu adam oynadigi bolgenin rotasyonu bile olamaz bizde. 2 yil sonra dosa devsiririz iyi olur diye mi aldik
Ya öyle şey mi olurDorukhan 'ben piyasa yapip Avrupa'ya gitmek istiyorum' demis, sanirim Senol onu o sebeple oynatir.
Türkiye kadrosu çok üst düzeyde o kadroya göre ama hoca farkı da hoca anlayışı da çok farklı.Şenel Güneş her halükarda hücum öncelikli çıkmıştır maçlara.Ama söylediğin gibi kadro tam kapan, hızlı çık kadrosu.O yüzden bizden güçlü rakipleri yeniyoruz (Fransa, Hollandab, Norveç vb.) kötü takımlara takılıyoruz (Macaristan, Letonya vb.) Turnuvada bu dengeyi nasıl tutturacağız merak ediyorum.İtalya'yi yenip Galler'e yenilebiliriz.yunanistan zamaninda bu sekilde avrupa sampiyonu oldu
hani bu kadro da yapabilir bunu
bu potsnsiyeli görüyorum ben takimda
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Ozan'i surekli pohpohlamasi da var ama hatirlatirimYedek için aldık, yedek olabilir yav. Tamamlayıcı orta saha işte. 6 numara dışında anca öyle oynar.Ya öyle şey mi olurmenajerspor yapalım o zaman takımın adını.
vay be 4.ligden a milli takıma
Güldürdün rtaşşenolun bile bir oyun prensibi bir oyun planı var
bay terim yıllar oldu hala etkili olduğu bir oyun prensibi ve planı yok