Heitinga Bugün Geliyor İddiası!

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
heitinga.jpg

Mancini'nin isteği oldu, yönetim aradığı stoperi İngiltere'de bulundu...

Haberin Devami GSC Portal'da

habere bak çay demle riera amrabat gidecekmiş heitinga gelecekmiş , dany-chedjou-heitinga gibi 3 tane muazzam yabancı stoperle yola deva edeceğiz he AMK spor gazetesine göre

Çeptalk

anlamadığım amrabat ne alaka?

chedju dany gökhan semih ve gelirse heitinga koray?

9-1-1 şeklinde mi çıkacağız maçlara

Hücumda dökülüyorsun. Yetmiyor hem Bruma hem Aydın sakatlanıyor, 2 tane kanat oyuncundan yoksun kalıyorsun. Üzerine de elde kalan tek tük kanat adamını da yolluyorsun. Süper mentalite. Baros sakatlandığında elde ki tek forvet Nonda'yı gönderen zihniyetten gram farkı yok bu işi yapanların. Umuyorum yalan haberdir.

Heitinga'nin en büyük özelligi oyunu kurmak, dogru. Zaten hollanda milli takimi icin bu cok önemli. Ama Chedjou ondan daha iyi oyun kuruyor arkadan.

Heitinga cöp yahu, niye aliniyor?

Ayrica bizim defans sorunumuz 1 veya 2 oyuncudan kaynaklanmiyor, hele stoperlerden hic kaynaklanmiyor. Ama gelde anlat.

Amrabat'ın gönderileceğini sanmıyorum Dany gönderilir herhalde

Haydaaaaaaaaaaaaaaaa

* LG G2 Tapatalk *

sen gelme ulan kadro çöp stoper rekoru kıracak guiness'e girecek :mad:

Gelmee

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaynaka inanmıyorum. Amrabat ve betis bölümü iflas etiriyor bence haberi. Ama rhodolfo olazsa bu olacak gibi duruyor. Hayırlı olur inşallah.

Hayırlı olsun. Kiralık geliyorsa süper transfer olur. Tutarsa seneye de devam ederiz. Tutmazsa da göndeririz. Rhodolfo gibi henüz ne olduğu belli olmayan birine 5-6 milyon vermektense ucuza daha tecrübeli Heitinga'yı almak mantıklı. Bide Rhodolfo gelirse 3-4 yıllık imzalar. Sonra istediğimiz gibi çıkmazsa gönder gönderebilirsen. Ama Heitinga'nın öyle bir sorunu olmayacak.

Masa başında totodan sallamayla yazılmış gibi sanki ben inanamadım habere .

Geri
Üst Alt