Heitinga ve Koray Galatasaray'da İddiası

Çok gereksiz bir transfer olur Heitinga biz evertondan kötü takım mıyız adamların oynatmadigi kazma ve ağır bir adamı alıyoruz cris transferine döner bu transfer

Arkadaşlar Koray yerli mi peki ,

şu yüzden soruyorum bir süre evvel Koray Günter ismi ilk çıktığında çocuğun Türk pasaportu olmadığı için yabancı sayılacağı türünden yazılar okudum forumda ,

bilgisi olan var mı ?

şu yüzden soruyorum bir süre evvel Koray Günter ismi ilk çıktığında çocuğun Türk pasaportu olmadığı için yabancı sayılacağı türünden yazılar okudum forumda ,

bilgisi olan var mı ?

Koray Günter de yabancı sayılırsa artık hiç çıkmayalım sahaya.

Transfer Heitinga nog niet rond

Gepubliceerd: 25 jan 2014 23:50 Laatste update: 25 jan 2014 23:50 Sport

Het is nog lang niet zeker dat John Heitinga naar Galatasaray vertrekt. Dat zei zaakwaarnemer Rob Jansen van de verdediger zaterdag tegen Fox Sports. Behalve de Turkse grootmacht is ook AS Roma en een aantal clubs uit de Premier League geïnteresseerd in de 30-jarige Heitinga, zei Jansen. Eerder zag de speler van Everton af van een overgang naar West Ham United.

Voetbal International schreef eerder zaterdag dat Heitinga er uit was met Galatasaray. Heitinga komt dit seizoen nauwelijks meer aan spelen toe bij Everton. Zaterdag speelde hij in de FA Cup tegen Stevenage zijn vijfde wedstrijd van deze jaargang. Hij scoorde een keer in de 4-0 zege. Eerder speelde Heitinga ook voor Ajax en Atletico Madrid.

Heitinga ismini sevmedim umarım 2. cris vakası olmaz illaki o gelecekse satın alma opsiyonlu kiralık olarak gelsin.

Twitterda olaya farklı bir bakış açısı.

ÜNAL AYSAL MEVSİM ARASINDA ÇİLEK OLMAZ DEDİ O YÜZDEN PORTAKAL ALDI. HOŞGELDİN @Johnheitinga

:D

Hamburg zamanindan beri tanirim. Ondan sonra hem Fiorentina da hem de Atletico da yeterince maclarina baktigimi söyleyebilirim. Ujfalusi geldiginde forumda üye degildim, yoksa muhtemelen kendisi üzerine yorum yapmis olurdum.

Bende Ronaldo'yu çok iyi bilirim.

Sporting zamanından tut Manu zamanından her maçını izlerim.

He gülüm he.

Şu 8 sayfada eğitimin şart olduğu bir kez daha anlaşılıyor Hollandalıların dalga geçtiği adamı iyi transfer olarak görülüyor. Bu adam bizim diğer stoperlerimiz gibi hava toplarında oldukça zayıf bir kere. Tek artısı oyunu geriden kurabilmesi. Lideri oyuncu filan bunlar hikaye Ujfalusi'nin tırnağı olamaz Heitinga. Fizik olarak son derece yetersiz. Heitinga ancak bir joker olarak kullanılabilir gerektiğinde sağ bek veya defansif orta saha oynar ama asla sağlam bir stoper olarak değerlendirilemez.

bilgisi olan var mı ?

Koray'i bilirim, kendisinin hem türk hem alman pasaportu var. Dortmund'un yatili spor okullundan cikan biri, yani alt yapi zamaninda hem gymnasium (lise gibi) hem de dortmund alt yapisinda bulunmus biri. Hatta kisa bi özeti su asagidaki videoda bulabilirsin (tabi almanca). Videoda da cifte vatandas oldugundan bahsediyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ZQ0Bk3Ii2b8[/media]

beyler Heitinga ile Cris'in ne alakası var

Cris 35-36 yaşında değil miydi yav

Heitinga dediğiniz adam 30 yaşında

Koray Gunter yilin en buyuk transferi olur. gelecegimiz icin cok buyuk bir oyuncu olur. Ben kendim Hollanda'da yasiyorum, Heitinga bes kurus etmez. En iyisi Dany kalsin ozaman.. Chedjou'ya dunya'nin parasini verdik, bence yabanci stoper almamaliyiz, Koray Gunter'i alsak yeter. insAllah dogrudur!

heitinga is yapar yapmasinada gayet gereksiz bi transfer

chedjoudan okadar iyimi heitinga?

Ne mesele yaptınız şunu yahu 6 aylığına gelecekse hiçbir sorun yok, teknik ekiptekiler de eşşek değil ya izlemişlerdir son halini.

Forvet mi lazım?Elinde Didier Burak ve Umut var.4.yü de istiyorsan,çocuk toparladıysa Antep'ten Muhammet'i alsınlar.Sağlam yedek olur.

Kesinlikle forvet lazım bu takıma..

Umut yi bi yedek olur ancak, burak artık gönderilsin faydadan çok zarar, drogba oynamıyor artık saldı iyice..

Bende Galatasaray'dayım. Alçak basın bunuda yazın!!

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Geri
Üst Alt