Helal Olsun Mancini!

Yunus Tanır

Sarı Üye
[attachment=8792:1911603_839990226027541_1500231084_n.jpg] Helal olsun sana takıma ruhsuzluğu getirdin.Bu sene türkiye kupasını alamassak şaşırmam.Hiç kimse manciniyi savunmasın futbolcuların hatası yok demiyorum var ama bu kadar kötü futbol oynamanın tek nedeni mancinidir.Fatih terim teknik bilgisi pek fazla yok ama en azından hırs vardı adamda kendi hırsını takımada yansıtırdı.Getirdiği oyuncularda da yanlısları var ama en azından oynatıyordu oyuncuları kazanmaya çalışıyordu manciniye 10 tane transfer yapıldı hiç birinden faydalanamadı sonradan bile oyuna sokmuyor oyunculara boşa transfer ettik.

Chelseayi eleme şansımız %10 diyor mancini nasıl olsa elenme garantisi verilmiş futbolcularda neden cıkıp oynayım diyor.Teknik direktör dediğin verecek gazı oyuncuları hırslandırcak.Chelsea macında hırs olsa bile eleme şansımız yokdu cunku adamlar kadro kalitesi olarak gsden cok cok daha iyi ama en azından top oynayalım rezil bi oyun vardı.Mancini kendine benzetti takımı malak gibi yayılmış orda mac izliyor.Kötü yönetiyosun en azından saygısızlık yapma.Gs süperligin cok üstünde bi takım bunu iç saha maclarında görebiliyoruz.Taraftar futbolculara hırs veriyor deplasman maclarında bunu mancini yapması lazım.Kaç deplasman macından mancini oyuncu değiştirmeme ve oyuncu değişilikleri hatasından kaybettik.Bu hataları yapmasaydı şu anda 8 puan geride değil önde olurduk.

Ekli dosyalar

• 1911603_839990226027541_1500231084_n.webp
    1911603_839990226027541_1500231084_n.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 457
Mancini'ye kızmaya hakkımız yok, böyle olacağı belliydi. Burada kızılacak kişi Ünal Aysal.

bence sabotaj var bu takımda Burak sabote edecek kadar kafası çalışmıyor sadece yeteneksiz ama Selçuk kesinlikle sabote ediyor takımı

ft yi övüyosun kilid.

mancini sistemini övmüyorsun yine kilid

en azından ft ye sallasaydın prim yapardın böyle kebapçları iyi anmakla olmuyor bu işler :@

Kilit.Ben de gideyim Burak için, Selçuk için özel konu açayım bari, ilgili konulara yazsak yorumlarımızı daha güzel olmaz mı?

ft yi övüyosun kilid.

mancini sistemini övmüyorsun yine kilid

en azından ft ye sallasaydın prim yapardın böyle kebapçları iyi anmakla olmuyor bu işler :mad:

Ben övmüyor fatih terimi doğru konusmak gerekirse adamda hırs vardı kenarda terler akıtırdı aldğı paranın hakkını vermeye calışırdı

Ben övmüyor fatih terimi doğru konusmak gerekirse adamda hırs vardı kenarda terler akıtırdı aldğı paranın hakkını vermeye calışırdı

olsun arada kebapçı dönerci nebiliyim hiç bişey bilmiyorsan barbar türk demen lazımdı ki insanların gönlü hoş olsun diğer başlıklardan da mı örnek almıyorsun.

anlayısla karsılayacağını ümit ediyorum lütfen kilit.

olsun arada kebapçı dönerci nebiliyim hiç bişey bilmiyorsan barbar türk demen lazımdı ki insanların gönlü hoş olsun diğer başlıklardan da mı örnek almıyorsun.

anlayısla karsılayacağını ümit ediyorum lütfen kilit.

Mancini teknik direktörlük yapmıyor ne oyuncu değişiklilerinden haberi var nede teknik bilgisinden snijderi sol acıkdan bitirdi

Mancini teknik direktörlük yapmıyor ne oyuncu değişiklilerinden haberi var nede teknik bilgisinden snijderi sol acıkdan bitirdi

tartışmak istemiyorum hocamızın teknik bilgisini sizinle

kendisi karizmatik,çok yakışıklı hemide gerçek italyan saçları falan şekil. sistemden falanda anladığı söyleniyor.daha ne istiyorsunuz lütfen kilit. bikere sneijder reis sol açıkta kendi isteğiyle oynuyor hocamız öyle bişey yapmaz

Mancini ye olan eleştirileri başlik altinda yazsaniz!! Bu şekilde forum Antuya benziyor.

koca sezonu kurtarmıştık biz mancini geldiğinde, terimin taktikten yoksun sisteminden bizi kurtaracaktı,ayrıca burakı kesecekti ,sneijderi asıl mevkisinde oynayacaktı böyle diyenler vardı sonucunda ne olduğunu da bu cümleleri kuran renktaşlar yazsınlar bir zahmet

tartışmak istemiyorum hocamızın teknik bilgisini sizinle

kendisi karizmatik,çok yakışıklı hemide gerçek italyan saçları falan şekil. sistemden falanda anladığı söyleniyor.daha ne istiyorsunuz lütfen kilit. bikere sneijder reis sol açıkta kendi isteğiyle oynuyor hocamız öyle bişey yapmaz

Damat olarakmı alacağız bize ne tipinden giyinişinden.Manciniyemi aşık oldun

koca sezonu kurtarmıştık biz mancini geldiğinde, terimin taktikten yoksun sisteminden bizi kurtaracaktı,ayrıca burakı kesecekti ,sneijderi asıl mevkisinde oynayacaktı böyle diyenler vardı sonucunda ne olduğunu da bu cümleleri kuran renktaşlar yazsınlar bir zahmet

Başlayım onun taktiğine taktik ortada daha oyuncu ne zaman değiştirleceğinden haberi yok

Damat olarakmı alacağız bize ne tipinden giyinişinden.Manciniyemi aşık oldun

ne münasebet.

şıklığı kenarda durusu yeter kendsinin. gercek italyan ve qarizma. küme düşeceksekte onunla düşelim.

saçları şekil bikere adamın.

this is a football

Geri
Üst Alt