Her Gün 1 İngilizce Kelime

Kelime = Erode

1. Anlam = Tüketmek (f.)
2. Anlam = Aşındırmak (f.)
3. Anlam = Korozyona uğratmak (f.)

Seviye = C1

1)[transitive, intransitive] to gradually destroy the surface of something through the action of wind, rain, etc.; to be gradually destroyed in this way.

• be eroded (away) The cliff face has been steadily eroded by the sea.
  • erode (away) The rocks have eroded away over time.

2)[transitive, intransitive] to gradually destroy something or make it weaker over a period of time; to be destroyed or made weaker in this way
  • be eroded (by something) Her confidence has been slowly eroded by repeated failures.
  • Mortgage payments have been eroded (= decreased in value) by inflation.
  • erode something The experience had seriously eroded his confidence in himself.
  • erode (away) All my security has slowly eroded away.
Kaynak = Oxford Dictionary

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tyrant=Tiran (Grekçe: τύραννος, tyrannos), hukuk ve anayasa kurallarından bağımsız bir yönetim biçimi sergileyen önder. Terimin kökeni Klasik Yunanistan'a dek uzanmaktadır.

Platon ve Aristoteles'e göre; aldığı kararlarda hukuk dışına çıkan, egemenliği altındakilerden çok kendi hakkını gözeten, başkalarına olduğu kadar kendi halkına da şiddet gösterenler tiran olarak tanımlanır.

şöyle sağlam dvd li konu anlatımlı önerebileceğiniz bir ingilizce seti var mı

Ingilizce den ziyade iki gündür ben de Ispanyolca ya basladim.

Zamaninda lisedeyken dersini görmüstüm ama ilk seneden sonra birakmistim bir de ögrendiklerimin neredeyse hepsini unutmusum onu fark ettim gecen.

Kelime = Acquisition

1. Anlam = Kazanma [i.]
2. Anlam = Edinme [i.]
3. Anlam = Kazanç [i.]

1)[uncountable] the act of getting something, especially knowledge, a skill, etc.
  • theories of child language acquisition
2)[countable] something that somebody buys to add to what they already own, usually something valuable
  • His latest acquisition is a racehorse.
  • The money will be spent on acquisitions for the university library.
Kaynak = Oxford Dictionary

Geri
Üst Alt