hiçbir futbolcuyla, tanıştınız mı, konuştunuz mu?

@Sami Karakoç Batmansporun futbolculari ile konusmuslugun veya tanismisligin varmi sevgili karsim

Maçlara gidiyordum lisedeyken ama kimseyle anım yok varsa da hatırlamıyorum. O dönemki topçulardan hasan reisi hatırlıyorum bir tek dehşet topçuydu.

1614769046061.png
1614769003492.png

böyle de üzücü bir hikayesi vardır

edit.
ulan şimdi baktım da bu maçta stattaydım :( biz hala 3.ligdeyiz:mad:
1614769405001.webp

Abdullah Ercanla beraber halı saha maçı yaptım. Yenildi o maç bize. Ama yaşlanmıştı tabi. Çok fazla kasmadı. Maçtan önce muhabbet ettim. fb kariyerini tüm kariyerinden önde tutuyor. Haklı tabi. Galatasarayda çok kısa dönem oynadı. Geçen sene de Adem alkaşi (eski samsunsporlu) ile beraber oynadım. O bayağı sağlamdı. Zaten alt ligte oynadıgı bi dönemdi.

Bu ne yav tüm forum futbolcularla kanka olmus.

Bi tek ben hayatimda hic bir tanesine rastlamadim herhalde, sansima edeyim. Tanismayi gectim uzaktan gördügüm topcu bile yok. Bi tek en son Schalke CL deplasmaninda kale arkasinda Muslera'ya Muslera Muslera diye bagirmistim bana el sallamisti bu kadar yani.

İzzet yıldızhanla düğün salonu merdiveninde karşılaştım naber yakışıklı dedim güldü ve merdivenleri 2şer 3er inerek uzaklaştı

Abdullah Ercanla beraber halı saha maçı yaptım. Yenildi o maç bize. Ama yaşlanmıştı tabi. Çok fazla kasmadı. Maçtan önce muhabbet ettim. fb kariyerini tüm kariyerinden önde tutuyor. Haklı tabi. Galatasarayda çok kısa dönem oynadı. Geçen sene de Adem alkaşi (eski samsunsporlu) ile beraber oynadım. O bayağı sağlamdı. Zaten alt ligte oynadıgı bi dönemdi.
Toprak sahadan bozma zemin ve o eski tip stadyumlar canlandı gözümde direk :D

Yaptığım iş gereği neredeyse superligdeki çoğu futbolcu teknik direktör vs. Tanışma imkanım oldu. Uzun sohbetlerde ettik. Şunu söyliyim bazıları hariç hiçbiri ekranda göründüğu ve bazen itici olduğu gibi değil. Çoğunluğu mütevazı insanlardi. Sahada 200 nabız ile insanlar bazen ne yaptığının farkında olmayabiliyo. Ama bazıları cidden itici dışarda da o ayrı

Yaptığım iş gereği neredeyse superligdeki çoğu futbolcu teknik direktör vs. Tanışma imkanım oldu. Uzun sohbetlerde ettik. Şunu söyliyim bazıları hariç hiçbiri ekranda göründüğu ve bazen itici olduğu gibi değil. Çoğunluğu mütevazı insanlardi
emre belözoğlu gibiler mi yani

Erdinç Yavuz kalmış aklımda ama küçükken babamın beni çalıştırmaya götürdüğü antrenman sahasının yanında Kayserispor & Erciyesspor antrenman yapıyordu doğru hatırlıyorsam. O dönem sonradan ismi tanınmış birçok kişiyle konuşmuşumdur muhtemelen. :think:

İki saattir adı aklıma gelmedi. Geçen sene bu eskişehirspordan tanıdık bülent kocabeyle de karşılıklı oynadım halısahada. İnanılmaz kötüydü.Gerek kondisyon gerek fizik olarak. Ama şimdi baktım hala prof olarak top oynuyor çok ilginç.

Almanya 2011 Osnabrück‘da Efsane oyuncular hali saha turnuvasi vardi. Galatasaray kadrosu:

bülent k.
Mert k.
Hakan ünsal
Okan buruk
Hami mandirali
Evren turhan
Ümit davala
Cüneyt tanman (teknik direktör.)

Vardi.
Takimin oturdugu yerde bende yanlarinda oturmustum. Davalaya memleket neresi sormustum oda Afyon demisti. Digest oyuncularla konusma firsatim Oldu. GS finali bremene karsi kazandi penaltilarla. Güzel bir aksamdi

Futbolla zerre alakasi ilgisi olmayan en yakin arkadasimin bile Günter Netzer ve Berti Vogts gibi iki Alman efsanesiyle tanismisligi var.

Biz futbolla yatip kalkiyoruz ama daha kimseye denk gelmedik. Burada bir kitap fuarinda CanKan grubundan uzun sacli olana (Malik mi neydi ismi) denk gelmistim 3-4 sene önce bi o var.

baslangici yapiyorum

2009 yilinda Bayern idmaninda Hamit Altintop ile görüsme firsatim oldu. Kisa süren konusmada kendisine Galatasaray da oynar mi sorusunu sormustum. Gülümseyerek ‚ilerde neden olmasin‘ cevabini vermisti.

Yalan söyleme. Hamit o yıllarda söylese söylese "illerde olmasın ben neden" demiştir

Geri
Üst Alt