- 18 Mayıs 2011
- 54.049
- 58.204
- 4.613
@Sami Karakoç Batmansporun futbolculari ile konusmuslugun veya tanismisligin varmi sevgili karsim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir varil petrol hediye etmişler diye duydum doğruluğundan emin değilim@Sami Karakoç Batmansporun futbolculari ile konusmuslugun veya tanismisligin varmi sevgili karsim
@Sami Karakoç Batmansporun futbolculari ile konusmuslugun veya tanismisligin varmi sevgili karsim

Toprak sahadan bozma zemin ve o eski tip stadyumlar canlandı gözümde direkAbdullah Ercanla beraber halı saha maçı yaptım. Yenildi o maç bize. Ama yaşlanmıştı tabi. Çok fazla kasmadı. Maçtan önce muhabbet ettim. fb kariyerini tüm kariyerinden önde tutuyor. Haklı tabi. Galatasarayda çok kısa dönem oynadı. Geçen sene de Adem alkaşi (eski samsunsporlu) ile beraber oynadım. O bayağı sağlamdı. Zaten alt ligte oynadıgı bi dönemdi.
emre belözoğlu gibiler mi yaniYaptığım iş gereği neredeyse superligdeki çoğu futbolcu teknik direktör vs. Tanışma imkanım oldu. Uzun sohbetlerde ettik. Şunu söyliyim bazıları hariç hiçbiri ekranda göründüğu ve bazen itici olduğu gibi değil. Çoğunluğu mütevazı insanlardi

Doğru hatırlıyormuşum. Geçen gün diagneden sonra aklıma düştü bu olay ama ali tandoğan'ın ismini çıkaramamıştım bir türlü. Sen yazınca direk atladım. Videosu falan yok di mi olayın izlesem de rahatlasam
Belki de hiç yaşanmadı o olay.Tekrar maçı var o sezonki ilk maç var ama bunu bulamadım
Onunla hiç karşılaşmadım. Galatasaray a yaptıkları yüzünden sevmem kendisini ama dışarda belki böyle biri değildir bilmiyorum. Sadece şunu kriter alabiliriz. Medya mensuplarına kötü davranışları biraz ele veriyor kişiliğini sanırım.emre belözoğlu gibiler mi yani
memleketinin takimini takip etmen beni nispeten sevindirdiMaçlara gidiyordum lisedeyken ama kimseyle anım yok varsa da hatırlamıyorum. O dönemki topçulardan hasan reisi hatırlıyorum bir tek dehşet topçuydu.
böyle de üzücü bir hikayesi vardır
edit.
ulan şimdi baktım da bu maçta stattaydımbiz hala 3.ligdeyiz
Ekli dosyayı görüntüle 116489
baslangici yapiyorum
2009 yilinda Bayern idmaninda Hamit Altintop ile görüsme firsatim oldu. Kisa süren konusmada kendisine Galatasaray da oynar mi sorusunu sormustum. Gülümseyerek ‚ilerde neden olmasin‘ cevabini vermisti.
Maçlara gidiyordum lisedeyken ama kimseyle anım yok varsa da hatırlamıyorum. O dönemki topçulardan hasan reisi hatırlıyorum bir tek dehşet topçuydu.
böyle de üzücü bir hikayesi vardır
edit.
ulan şimdi baktım da bu maçta stattaydımbiz hala 3.ligdeyiz
Ekli dosyayı görüntüle 116489
Evet.Batmanli misin hemso?