- 28 Temmuz 2019
- 46.777
- 47.910
- 3.683
Selim ay uefa formasi vermisti Ali Camdali eldivenlerini Ali Turanda turkiye kupa formasini.
olayın aslı bu şekilde gönüllü bir şekilde verildiğini sanmıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selim ay uefa formasi vermisti Ali Camdali eldivenlerini Ali Turanda turkiye kupa formasini.
Şaka bir yana benim bu günlere gelmemde Marseille'de bir konum sahibi olmamda @Keramettin TANRIVERDİ çok önemli bir yer almaktadır.
Minnettarım sevgili bro'm
Bahsettiği isimlerle gerçekten tanışmıştır. Masal değildir.

olayın aslı bu şekilde gönüllü bir şekilde verildiğini sanmıyorum
abim benim derin etli ekmek bundan sonra konyaya karşı mesajlarımda daha dikkatli olacağımKonyaspor - Umraniyespor maci idi Turkiye kupasi subat ayi 2017 yilinda , biletler ucuzdu erken saatlerdeydi mac12 bucuk gibi ozamanda izindeydim baska maca gidemem belki diye bu maci iyi yerden almistim yedek kulubesinin ustunden. Konyaspor maca full yedek kadro ile cikmisti, mac basladikdan 10 dakika sonra butun as futbolcular tribune geldi hepside benim oturdugum yere, ozaman orda bir cogu ile tek tek konusmustum. Selim Ay ile daha oncesinden muhabbetim var di ozaman o uefa formasini vermisti mac sonu arabasina cikartip , ALi Camdali da hollandadan geldigimi ogrenince bir kac kelime Hollandaca konusmustu usuyonmu deyip eldivenini vermisti.
aksam eve gidince fotolari atarimabim benim derin etli ekmek bundan sonra konyaya karşı mesajlarımda daha dikkatli olacağım
Hoayddaaaaa konunun amaci bu degildiaksam eve gidince fotolari atarim
aglattinYok kimseyle tanışmadım
Malatya'da takımın kaldığı otele gidip takım otobüsü içindeyken Gomis'e el sallamıştım sadece
oda sana salladi miYok kimseyle tanışmadım
Malatya'da takımın kaldığı otele gidip takım otobüsü içindeyken Gomis'e el sallamıştım sadece
Sallamisoda sana salladi mi
salladı yalan yokoda sana salladi mi