hiçbir futbolcuyla, tanıştınız mı, konuştunuz mu?

2004 yilinda GS Almanyanin Augsburg kentine gelmisti ne kadar kaldilar tam bilmiyorum ama okula gidiyordum. Bir cuma günü Augsburg da cuma namazina gitmistim. Tam hoca hutbedeyken bir baktik camiye Galatasaray geldi. Herkes hocayi birakip hosgeldiniz falan diyodu. Bende cocugum resmen sok gecirdim o anda sevincten ne yapacagimi sasirdim.

Gelen Topcular:
Orhan Ak, Hakan Sükür,Elvir Balic, Ayhan Akman da vardi sanirim, Hakan Ünsal, Sabri Sarioglu, Ergün, Saidou da vardi yanlis hatirlamiyorsam

Antrenör Hagiydi.

Namazdan sonra bir sandalyede Sabrinin omzuna sag kolumu attigimi biliyorum resim falan da cekinmistik ama o zaman daha yeni yeni kamerali ve renkli telefonlar cikmisti pek birsey belli olmuyordu.

Ergin Keleş reisi unuttum aynı ortamda bulunmuştuk futbolcu olarak kendisini hiç sevmezdim ama çok kıyak adam sohbeti, bakış açısı falan çok iyi

Tanışamadık. İzmir’de 2 kere havaalanına takımı karşılamaya gittim Manisa ve Akhisar deplasmanlarımız öncesi.

Basketbolcu Furkan Aldemir bizde oynarken sakatlanmıştı, İzmir’de özel bir hastanede ameliyat olmuştu onu ziyarete gitmiştim onunla sohbet etmiştik.

olayın aslı bu şekilde gönüllü bir şekilde verildiğini sanmıyorum

Konyaspor - Umraniyespor maci idi Turkiye kupasi subat ayi 2017 yilinda , biletler ucuzdu erken saatlerdeydi mac12 bucuk gibi ozamanda izindeydim baska maca gidemem belki diye bu maci iyi yerden almistim yedek kulubesinin ustunden. Konyaspor maca full yedek kadro ile cikmisti, mac basladikdan 10 dakika sonra butun as futbolcular tribune geldi hepside benim oturdugum yere, ozaman orda bir cogu ile tek tek konusmustum. Selim Ay ile daha oncesinden muhabbetim var di ozaman o uefa formasini vermisti mac sonu arabasina cikartip , ALi Camdali da hollandadan geldigimi ogrenince bir kac kelime Hollandaca konusmustu usuyonmu deyip eldivenini vermisti.

Konyaspor - Umraniyespor maci idi Turkiye kupasi subat ayi 2017 yilinda , biletler ucuzdu erken saatlerdeydi mac12 bucuk gibi ozamanda izindeydim baska maca gidemem belki diye bu maci iyi yerden almistim yedek kulubesinin ustunden. Konyaspor maca full yedek kadro ile cikmisti, mac basladikdan 10 dakika sonra butun as futbolcular tribune geldi hepside benim oturdugum yere, ozaman orda bir cogu ile tek tek konusmustum. Selim Ay ile daha oncesinden muhabbetim var di ozaman o uefa formasini vermisti mac sonu arabasina cikartip , ALi Camdali da hollandadan geldigimi ogrenince bir kac kelime Hollandaca konusmustu usuyonmu deyip eldivenini vermisti.
abim benim derin etli ekmek bundan sonra konyaya karşı mesajlarımda daha dikkatli olacağım

İlhan Parlak'ın düğününde baya bir futbolcu ile tanışıp sohbet etmiştim fakat içlerinde en önemlisi şüphesiz büyük kaptan Bülent Korkmaz'dı.

Servet Çetin ile yanyana cuma namazı kılmıştık İnegölde. Sivasspor'da oynarken İnegölspor ile kupa müsabakası için gelmişlerdi.

Geri
Üst Alt