hiçbir futbolcuyla, tanıştınız mı, konuştunuz mu?

Serdar Taşçı yı gördüm Stuttgart'da

Abdurrahim Albayrak
Arda Turan
Selçuk İnan
Ceyhun Gülselam
Engin Baytar
Sercan Yıldırım
Çağlar Söyüncü
Dimitar Ivankov
Ertuğrul Sağlam
De Nigris
Tita
çoğunu Ankara Crowne Plazada maç günleri yakalayıp konuşmuştum. Bir de 12-13 yıl önce kiracımız evi boşaltacaktı. Rahmetli peder de kiracıya depozitoyu vermem için beni görevlendirmişti. Gittim adamla ayak üstü 5-10 dakika konuştuk dedi ki kirayı oğlum ödüyor Mustafa Keçeli Bursasporda futbolcu. Hani şu Denizlispordayken Fenere attığı gol ile bizi şampiyon yapan adam. Baya heyecanlanıp şaşırmıştım o zamanlar. Ardayı filan dışarıda görüp konuşmaktan daha farklı bir duygu bir futbolcunun senin evine girip çıktığını bilmek. Daha önceden haberim olsaydı gerekirse bir aylık kiradan vaz geçip imzalı formasını almak isterdim ama nasip olmadı.

@Keramettin TANRIVERDİ üstat hatırlar mısın ya da denk geldin mi hiç, Adile Naşit'in yan tarafındaki halı sahaya Okan Yılmaz ve Orkun Yılmaz gelirdi maça

Biz bebeler toplanırdık her geldiğinde Okan'dan imza alırdık.

Gerçi şu an düşünüyorum da profesyonel futbolcu niye halı sahaya top oynamaya gelsin. Yoksa sadece Orkun mu geliyordu bizi mi yiyorlardı :/

Hakan Şükür
Arif Erdem
Hamza Hamzaoğlu
Ümit Karan (Bodrumda gece kulübünde)
Erol Bulut(Alanya hocası iken hava limaninda bagajlarimizi beklerken sohbet etmiştik, o zamanki fener yönetimine salliyordu 😂😂😂

2008 Barış ile Serkan'ı bir disco da görmüştüm vip.
Barış ayı Volkanın ondan korktuğunu, mekana gelince Volkanın kaçtığını anlatmış tı.
O zamanlar Volkan Lincoln olayı var dı. Yeme beni Barış korktun kaçtın felan demiştim. Sadece güldü.
Bir arkadaş ta kendini çok yere atıyorsun yapma felan dedi, Barış ta tamam abi dikkat ederim dedi.

Serkan da bir kıza takıldı, kız buna en baştan pas vermedi.
Sonra futbolcu olduğunu öğrenince, bağdemcik ameliyatına aldı Serkan'ı.

Gscimbom mobil

Melo ilk geldiği sene Turkcell'de hat çıkarırken yanımdaki masada oturuyordu. Orkun Uşak eski Bakırköysporlu ordan tanıyorum ayrıca kardeşime arabayla çarpıyordu hıyar. H.Şükür'ün çocuklarına da bisikletle kardeşim çarpmıştı kral döner alıyordu çocuklara :D Necati arkadaşımın kiracısıydı çıkmaz sokakta oturuyordu soteye yatıyordum imza alayım diye ama denk gelemiyordum hiç kaçta çıkıyorsa artık evden :D Hasan Şaşla 2 kere balıkçıda 5 kere de okey atarken rastlaştık. Kendisi 101 düşkünü. Sabri'ye eşine Sapan Auto'dan araba alırken denk geldim. Bruma ilk geldiğinde ataköy marinaya giderken yan yanaydık. Bunları ataköy marina'ya almadılar. Çapulcu gibi giyiniyordu ilk geldiğinde. Sonra 1 telefon ettiler girdiler içeri yönetici falan aradılar heralde. 3 arkadaştılar. Eboue'ye yeşilköyde denk geldim samimi biri değil gibiydi soğuktu. Bunların harici bütün zamanın alt yapı oyuncuları Arda-Aydın-Sabri vs gibi oyuncuları yürüyerek tesislere gittiği için çokça gördüm. Eskilerden zaten Bülent'in evini,Taffarel'in kirada oturduğu daireyi,Ergün'ün evini vs hepsini biliyorum.

Not: Tesislerin orada oturuyorum

Ayiptir söylemesi 2019 sampiyonlugumuzda Basaksehir macinin sonunda ve sampiyonluk kutlamasinda futbolcularimiz ile beraber saha icinde kutladim sampiyonlugumuzu, bunu baska hic bir futbolcuyla tanismaya degismem acikcasi

@Hüsnü Ayabakan ile her hafta 2-3 defa görürüm. Şu aralar pandemi nedeniyle az görüşüyorum ama normalde her cuma, cumartesi ve pazar günleri kesin görüşürdük

Hiç Galatasaraylı topçuya denk gelemedim. 2 kere Bodrum'da Caner ve Volkan'ı gördüm o kadar, daha da topçuya denk gelemedik

Nuri Şahin zamanında hattını benim dükkandan almıştı.
O zaman daha yeni yeni Dortmund da oynuyordu.
2009 olması lazım.
Eşofman ve şapkayla gelmişti pek tanınmıyordu.

Götze de geldi bir kere ama ben yoktum dükkanda.
iPhone almış arka kapıdan çıkarmışlar.
Sonra dükkana gelip numarasını soran kızlar oldu.
Tam gold digger kaşarlar.

Gscimbom mobil

Şuan izmir havalimanina Hekimoğlu geldi , Batuhan Karadeniz ile konuştum , yarın uşak ile maçları varmış .
Denk geldi konuya

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir keresinde ben de Hekimoğlu FK ile Trabzon’dan İzmir’e uçmuştum. O zamanlar ismi Düzyurtspor’du. Mahalle takımıydı. Gökhan diye bir forvetleri vardı ben de onunla sohbet etmiştim şu anda Tirespor’da oynuyor.

Edit:Tirespor 1922 olmuş Bucaspor 1928

Bu da Orduspor 52’ye gitmiş. Eleman rakam barındırmayan kulüpte oynayamıyor sanırım.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt