hiçbir futbolcuyla, tanıştınız mı, konuştunuz mu?

bende millî takımla cuma namazı kıldım

bende millî takımla cuma namazı kıldım
Recep Yıldırım

Yaptığım iş gereği neredeyse superligdeki çoğu futbolcu teknik direktör vs. Tanışma imkanım oldu. Uzun sohbetlerde ettik. Şunu söyliyim bazıları hariç hiçbiri ekranda göründüğu ve bazen itici olduğu gibi değil. Çoğunluğu mütevazı insanlardi. Sahada 200 nabız ile insanlar bazen ne yaptığının farkında olmayabiliyo. Ama bazıları cidden itici dışarda da o ayrı
Kolpalıyor musun gerçek mi bilmiyorum da

Ahmet Ercanlar bile normalde mal değil zaten, sosyak medyada ve ekranda kasıtlı yapıyor.

Saha içinde hareketleri de normal karşılarsın ancak profesyonel çalışanlar bunun eğitimini alır kendisini kontrol eder. Emre, Caner, Volkan gibi sürekli yapmaz.

Mehmet topalla cuma namazi kilip ,arabasiyla helal restorant aramistik 🤣
Puyolla fotom vardi (hastasiyin kotolon abimizin)

konya'daki erdon daci uzak kuzenim.

1992'de Okan Buruk, Fatih'te bir araç tamir dukkaninin onunde arkadasiyla konusuyordu. Ben de universiteye giderken onu gorunce yanina gitmistim biraz muhabbet ettik.
Aydın Yılmaz 2004 yılında birkaç defa muhabbet ettik. Sevgilisi bizim isyerinden beraber calistiğimiz arkadasımdı.
Hakan Sükür, yine 1993'te eşi Esra ile ortak arkadaslarımiz vardı. O sayede bir iki muhabbetimiz olmustu. Yazık kız sonra depremde vefat etti. Hala da o kız niye o adamla evlendi anlayamiyorum. Sebep sadece unlu ve paralı olmasi miydi?

Kolpalıyor musun gerçek mi bilmiyorum da

Ahmet Ercanlar bile normalde mal değil zaten, sosyak medyada ve ekranda kasıtlı yapıyor.

Saha içinde hareketleri de normal karşılarsın ancak profesyonel çalışanlar bunun eğitimini alır kendisini kontrol eder. Emre, Caner, Volkan gibi sürekli yapmaz.
Neden kolpaliyim ki böyle bir konuda. Zaten Hava atılacak bişey değil bu bence hepimiz insanız tanışınca ne oluyor ki. Bir sürü ünlü ile muhabbetim oldu ama açıkçası umrumda da olmadı. Benim için gerçekten muhabbeti keyif veren bana birşeyler katan insanlar bulunmazdir değerlidir. He sevdiklerim ayrı. Mesela Fatih hoca ile hiç tanışma muhabbet etme şansım olmadı. Denk gelsek direk giderdim yanına. Onu sevdiğim için.
Diğer konuda katılıyorum. Zaten kast ettiğim insan tipleri bunlar. Sahada neyse dışarda da o

Son düzenleme:
geçen sene batuhan karadenizle migrosta karşılaştım

abdul kader keita ile çocukken tanışmıştım.
sene 2010 gibi falan sanırım, florya metin oktayda top oynuyordum. tesislerin yanındaki gsstoreden bişeyler alacaktım.

sonra içerde keitayı gördüm. en sevdiğim oyuncuydu kendisi, ayakları dişleri felan bembeyazdı. bide baya baya iri cüsseli bi herifti.

sonra benim heyecanlandığımı gördü, kasiyer arkadaşla bana birşeyler sordu. amcasının çocuğu olduğu için gsstoreden ne var ne yok almıştı. o gün aldığım herşeyin parasını ödemişti bir de bana ekstradan antreman çantası almıştı kral :)

bir keresinde yerli bartez kaleci kel ömer ile ankara metrosunda karşılaşmıştım üniversite öğrencisiydim beştepe tesislerine gitmek istiyordu bana sormuştu dedim metro gitmez ankaray'a bineceksin teşekkür edip metroyu kaçırmamak için hızlıca uzaklaşmıştı.

Geri
Üst Alt