- 18 Mayıs 2011
- 54.049
- 58.204
- 4.613
eskiden gittigim her mekanda yesil beyaz nargile vardi Omer Ali Sahiner yaziliÖmer Ali Şahiner ile nargile içtik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eskiden gittigim her mekanda yesil beyaz nargile vardi Omer Ali Sahiner yaziliÖmer Ali Şahiner ile nargile içtik.
bende millî takımla cuma namazı kıldım
eskiden gittigim her mekanda yesil beyaz nargile vardi Omer Ali Sahiner yazili
Kolpalıyor musun gerçek mi bilmiyorum daYaptığım iş gereği neredeyse superligdeki çoğu futbolcu teknik direktör vs. Tanışma imkanım oldu. Uzun sohbetlerde ettik. Şunu söyliyim bazıları hariç hiçbiri ekranda göründüğu ve bazen itici olduğu gibi değil. Çoğunluğu mütevazı insanlardi. Sahada 200 nabız ile insanlar bazen ne yaptığının farkında olmayabiliyo. Ama bazıları cidden itici dışarda da o ayrı
nerde icerdin veya iciyorsunBana inanmayan arkadaşların tekrar düşünmesi gerektiğini gösteren 1 anektod.
Olm adama bize gelecek dedin, gelmedi.Bana inanmayan arkadaşların tekrar düşünmesi gerektiğini gösteren 1 anektod.
Neden kolpaliyim ki böyle bir konuda. Zaten Hava atılacak bişey değil bu bence hepimiz insanız tanışınca ne oluyor ki. Bir sürü ünlü ile muhabbetim oldu ama açıkçası umrumda da olmadı. Benim için gerçekten muhabbeti keyif veren bana birşeyler katan insanlar bulunmazdir değerlidir. He sevdiklerim ayrı. Mesela Fatih hoca ile hiç tanışma muhabbet etme şansım olmadı. Denk gelsek direk giderdim yanına. Onu sevdiğim için.Kolpalıyor musun gerçek mi bilmiyorum da
Ahmet Ercanlar bile normalde mal değil zaten, sosyak medyada ve ekranda kasıtlı yapıyor.
Saha içinde hareketleri de normal karşılarsın ancak profesyonel çalışanlar bunun eğitimini alır kendisini kontrol eder. Emre, Caner, Volkan gibi sürekli yapmaz.