hiçbir futbolcuyla, tanıştınız mı, konuştunuz mu?

Volkan arslan ve hürriyet göçer. Ankara da anca bu kadar oluyor 2006 yılı. Ayrica İstanbul Florya da şükrü balcı polis meslek yüksek okulunda eğitim gördüğüm 2016 yılı sonunda hakan balta ve sabri jiple yanımızdan geçmisti çarşıda.

bir keresinde yerli bartez kaleci kel ömer ile ankara metrosunda karşılaşmıştım üniversite öğrencisiydim beştepe tesislerine gitmek istiyordu bana sormuştu dedim metro gitmez ankaray'a bineceksin teşekkür edip metroyu kaçırmamak için hızlıca uzaklaşmıştı.
Anlatısın beni bitirdi hahaha "yerli bartez kaleci kel ömer" :asd:

Zamanında Bursaspor’da oynamış çok futbolcuyla biraz da olsa sohbetim olmuştu fakat en unutamadığım olay Emenike’nin Kartalspor-Karabükspor maçında özel olarak bana, gözümün içine baka baka gol attıktan sonra yapmış olduğu el hareketiydi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1992'de Okan Buruk, Fatih'te bir araç tamir dukkaninin onunde arkadasiyla konusuyordu. Ben de universiteye giderken onu gorunce yanina gitmistim biraz muhabbet ettik.
Aydın Yılmaz 2004 yılında birkaç defa muhabbet ettik. Sevgilisi bizim isyerinden beraber calistiğimiz arkadasımdı.
Hakan Sükür, yine 1993'te eşi Esra ile ortak arkadaslarımiz vardı. O sayede bir iki muhabbetimiz olmustu. Yazık kız sonra depremde vefat etti. Hala da o kız niye o adamla evlendi anlayamiyorum. Sebep sadece unlu ve paralı olmasi miydi?
Siyasi baskı yapıldı ailesine. Tansu Çiller istedi kızı daha ne olsun.

Okan Buruk
Bülent Korkmaz
Ümit Davala
Ailton
Evren Turhan

ile konustum.

Baliç in yüzüne karşı Sami Yen deki Malatya maçında dümdüz küfür etmiştim. Sayılır mı?

Geri
Üst Alt