- 30 Ağustos 2009
- 30.444
- 20.578
- 2.763
Olm adama bize gelecek dedin, gelmedi.
En sonunda İstanbul'a gitti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olm adama bize gelecek dedin, gelmedi.
foto kalitesiz olmuş.evet chelsea deplasmanin öncesinde bizimkilerle havalimaninda karsilastim. eboue, ufuk ceylan, alex telles, sneijder ve drogbayi gördüm o gün.
Ekli dosyayı görüntüle 116526
nerde icerdin veya iciyorsun
sen askerde çok dayak yersin diyecektim ama askerliği bitirdinEn sonunda İstanbul'a gitti.
Anlatısın beni bitirdi hahaha "yerli bartez kaleci kel ömer"bir keresinde yerli bartez kaleci kel ömer ile ankara metrosunda karşılaşmıştım üniversite öğrencisiydim beştepe tesislerine gitmek istiyordu bana sormuştu dedim metro gitmez ankaray'a bineceksin teşekkür edip metroyu kaçırmamak için hızlıca uzaklaşmıştı.

Zamanında Bursaspor’da oynamış çok futbolcuyla biraz da olsa sohbetim olmuştu fakat en unutamadığım olay Emenike’nin Kartalspor-Karabükspor maçında özel olarak bana, gözümün içine baka baka gol attıktan sonra yapmış olduğu el hareketiydi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Siyasi baskı yapıldı ailesine. Tansu Çiller istedi kızı daha ne olsun.1992'de Okan Buruk, Fatih'te bir araç tamir dukkaninin onunde arkadasiyla konusuyordu. Ben de universiteye giderken onu gorunce yanina gitmistim biraz muhabbet ettik.
Aydın Yılmaz 2004 yılında birkaç defa muhabbet ettik. Sevgilisi bizim isyerinden beraber calistiğimiz arkadasımdı.
Hakan Sükür, yine 1993'te eşi Esra ile ortak arkadaslarımiz vardı. O sayede bir iki muhabbetimiz olmustu. Yazık kız sonra depremde vefat etti. Hala da o kız niye o adamla evlendi anlayamiyorum. Sebep sadece unlu ve paralı olmasi miydi?
Yok semih’ti o@Melih Peker Serdar Azizle tanismisti sanirim
Yok semih’ti o
emre asikla bayram namazi kildim

ben sayiyorumBaliç in yüzüne karşı Sami Yen deki Malatya maçında dümdüz küfür etmiştim. Sayılır mı?