- 3 Temmuz 2012
- 138.009
- 86.869
- 5.338
etrafımda fbli yokEtrafımdaki fenerliler yuzunden katil olmazsam iyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
etrafımda fbli yokEtrafımdaki fenerliler yuzunden katil olmazsam iyi.
bu sezon şampiyon olsaydık gelecek sezon avrupa maçlarımız dışında maç falan izlemicektim. yordu artıkfutbolu bırakacagız başka caresi yok
O şer Kocaelispor maçıydı, bu saatten sonra atı alan Üsküdar'ı geçti maalesef.her şerde hayır. bazen 2 kazanmak için 1 kez kaybetmeniz gerekir hayatta.
O şer Kocaelispor maçıydı, bu saatten sonra atı alan Üsküdar'ı geçti maalesef.
fenerin hala berabere falan kalacagını yazıyorsun inanılmazTabii Fener şampiyon olabilir ama yine yine yine yanlış yorumlar dönüyor. 3-4 gün önce de yazdım aynısını, biz gidip BJK Fener TS Göztepe alayını yenip, gidip Gençlerbirliğine ve İBB'ye puan bırakabiliriz. Fenerbahçe tüm derbileri kazanıp salakça anadolu beraberlikleri yaşayabilir. Namağlup olmasına rağmen şampiyon olamayabilir. Veya kasım ayındayken de söylediğim gibi, 9 puan fark suni bir fark, bu fark erir bence diyordum, nitekim eridi.
Velhasıl an itibariyle yapılacak tüm tahminlerin çöpe çıkacağı bir sürece girdik.
Sadece izleyeceğiz.
fenerin hala berabere falan kalacagını yazıyorsun inanılmaz
fb ligde bidaha berabere kalmayacak macta kaybetmeyecekFener'in geri kalan tüm maçları kazanacağına %100 eminsen niye takip ediyorsun ligi
+ 7 kere berabere kaldı herifler.
Ne bahaneleri var. Şampiyon olunmadığı senaryoda dursun sutingen. Tarihin en pasif başkanı olarak bavulunu toplarTFF birşey yapmasa da dursun ve Okan geçen sene beceremedikleri işi başarıp şampiyonluğu bu sene vereceklerdi. Kötü olan su, artık bahaneleri var.
fb ligde bidaha berabere kalmayacak macta kaybetmeyecek
bizim mac haric
tamam dostumbizim maç hariç ilk puan kaybettiği maçta sakın kaçma bi yere
sabaha kadar seni her mesajda etiketleyecem