Üye Görüşü Hiçbir Şey Bitmedi Kalkıp Devam Edeceğiz

O şer Kocaelispor maçıydı, bu saatten sonra atı alan Üsküdar'ı geçti maalesef.

Tabii Fener şampiyon olabilir ama yine yine yine yanlış yorumlar dönüyor. 3-4 gün önce de yazdım aynısını, biz gidip BJK Fener TS Göztepe alayını yenip, gidip Gençlerbirliğine ve İBB'ye puan bırakabiliriz. Fenerbahçe tüm derbileri kazanıp salakça anadolu beraberlikleri yaşayabilir. Namağlup olmasına rağmen şampiyon olamayabilir. Veya kasım ayındayken de söylediğim gibi, 9 puan fark suni bir fark, bu fark erir bence diyordum, nitekim eridi.

Velhasıl an itibariyle yapılacak tüm tahminlerin çöpe çıkacağı bir sürece girdik.

Sadece izleyeceğiz.

Tabii Fener şampiyon olabilir ama yine yine yine yanlış yorumlar dönüyor. 3-4 gün önce de yazdım aynısını, biz gidip BJK Fener TS Göztepe alayını yenip, gidip Gençlerbirliğine ve İBB'ye puan bırakabiliriz. Fenerbahçe tüm derbileri kazanıp salakça anadolu beraberlikleri yaşayabilir. Namağlup olmasına rağmen şampiyon olamayabilir. Veya kasım ayındayken de söylediğim gibi, 9 puan fark suni bir fark, bu fark erir bence diyordum, nitekim eridi.

Velhasıl an itibariyle yapılacak tüm tahminlerin çöpe çıkacağı bir sürece girdik.

Sadece izleyeceğiz.
fenerin hala berabere falan kalacagını yazıyorsun inanılmaz

Şikeciler bu kadar kollanmasa şampiyonuz derdim de bu saatten sonra zor. Namağlup şampiyon olurlar.

TFF birşey yapmasa da dursun ve Okan geçen sene beceremedikleri işi başarıp şampiyonluğu bu sene vereceklerdi. Kötü olan su, artık bahaneleri var.

Cepten yeme kısmını geride kaldı bizim için.

Kalan fiksturdeki maçlara bakınca derbi haricinde fb kendi istese bile zor puan bırakır.

Realist olmakta fayda var

Avantajimiz vardi ve bunu kaybettik,kredimiz kalmadi

Bu yüzden artik sanslar esit

Fener’in daha kolay bir fikstür avantaji var

Bizim ise tek bir avantajimiz var o da fener le ic saha da oynayacagiz

TFF birşey yapmasa da dursun ve Okan geçen sene beceremedikleri işi başarıp şampiyonluğu bu sene vereceklerdi. Kötü olan su, artık bahaneleri var.
Ne bahaneleri var. Şampiyon olunmadığı senaryoda dursun sutingen. Tarihin en pasif başkanı olarak bavulunu toplar

Feneri evimizde yendiğimiz senaryoda 1 mağlubiyet hakkimiz var ve bjk ts goztepe deplasmanları var. Buralardan çıkmak kolay değil ben bu sene şampiyonluğa gitti gözüyle bakar cl de en azindan çeyrek final kovalarım

Son 4 sezonda en kötü oynadığımız sezon lig özelinde bu sezon olabilir.

Derbi galibiyetimiz bile yok.

Geri
Üst Alt