Üye Görüşü Hiçbir Şey Bitmedi Kalkıp Devam Edeceğiz

Dün biz top oynasaydık o Var daki satılık köpek ne yapabilirdi
Iste kilit kisim bu, hakemler hep var, olacak...

Ben heriflerin ekmegine yag surercesine olan performansa deliriyorum. Tempo mu yaptirmiyor hakem, bostaki toplari adamlara mi birakiyor? Karsindaki Konya yani City, Liverpool degil, ilk yarida 3 paslari yok... Bunlari da oyun icinde asmasi lazim bu kadronun

Fener mallık yapmazsa gitti şampiyonluk görünen köy bu.

Fobinin olduğu bjk dep
Fobinin olduğu içerde fener maçı

Bak trabzonu göztepeyi saymıyorum bak onları yendin sayıyorum. Sen ya bütün hepsini yeniceksin ki bu kırılgan takımla mümkün değil ya da gitti yani bu sene.
Yabancı var gelirse fenerde çok puan kaybeder. Bunu gectigimiz yillarda gormustuk zaten. Ancak böyle bir talebimiz bile yok hala. Şu anki gidişatla bu zor fiksturde mutlaka puan kaybi yaşarız, fenerbahce ise cok daha kolay fiksturuyle zorlanacagi maclarda bile var destegiyle puan kaybetmeyecektir..

Çözüm belli ama bu konuda hicbir çabamız yok nedense!!

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hakemleri yenemiyoruz iste. Verilmeyen golumuz disinda, hep faulleri aleyimize caldi hakem. Eziklere hakem her mac yardim ediyor. Fark burda. Sampiyonlugu elimizden aldilar… koceali ve konya maclarinda, ne kadar kötu oynasanda galip gelirdik. Her iki macta buz gibi golumuz iptal oldu. Ben bu haksizliga gelemiyorum. Kotu oynarsin, hakemler etki etmeden yenilirsen, o zaman birsey diyemessin. Ama resmen fenerasyon sampiyon olsunlar diye ugrasiyor.

Yine şampiyon olacağız. Yönetimin baskı yapması lazım hakem konusunda. Fenerde bir olay yok hakem Tff kollaması olmasa bir numaraları yok
Topçularda çıkıp delikanlılar gib oynayacak eli belinde dolanmayacak çalım üstüne çalıma girmeyecek
Bu kazadan gerekli dersi çıkarıp kalan tüm maçlarımızı alalım
Geldi bizim 3 aylarımız haydi CİMBOMUM

Rakip tamamen hakem yardımı ve şu ana kadar görmediğim bi balla ilerliyor hakem yardımı her sezon oluyor ama bal bi yere kadar gider forvetsiz ve skriniarsız defans hattıyla görecez bakalım nereye kadar gidecekler biz yeter ki artık hata yapmayalım bjk maçındaki kredimizi konyada kullandık işte ipler hâlâ elimizde

Bu takım şampiyonlar ligi dönüşünde hiçbir maçı alamaz. Sahada yürüyorlar çünkü

Fb bizim maça 4-5 puan önde gelir.3 puan bile gelse gerçi bir şey farketmez yenemiyoruz içeride

Hakemler, takımın ve hocanın performansı hepimizi düşürdü doğal olarak. Ancak kelleyi karartmadan takıma destek olmalıyız. Artık favori olmasak da şampiyonluk için ciddi şansımız var. İçerde o atmosferde her türlü yeneceğiz o itleri, Yasin Kol'lar falan kurtaramaz. Kalan maçlarda da 1 hata hakkımız kalıyor.

Bu kadar konsantrasyon kaybı yaşayan takıma zorlu fikstür

Hmmm

Ya bir hediye
Ya da Nisan gelmeden havlu atacağız

Fikstür kadar gereksiz kafa yorulan başka bir nokta yok. Fener'in güle oynaya çıktığı Trabzon'dan çıkamıyorsan zaten hiç suçu başkasına atmayacaksın. Bizim rakibimiz kendimiziz rakip yok bize bu ligde.
Oynamazsan Berkan'lı Arif Boşluk'lu Konya bile seni yener ama oynarsan Göztepe'den Trabzon'dan yürüyerek çıkarsın olay bu kadar basit.

Emin olduğum tek bir şey var ki Fener bizim maça kadar en az 2 kere daha takılacak bu da fikstür hakkında yazacağım son mesaj olacak zira tekrara düşüyoruz.

Fikstüre bakınca şampiyonluk şansımız yüzde 30 maalesef. Kendi elimizle verdik.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün kayseri-antalya maçı var.
Kayseri kazansın ki hem kümede kalma umutları devam etsin hem de antalyayı küme potasına yaklaştırsın.

Çünkü fener haftaya Antalya deplasmanında

4 hafta önce Sami Uğurlu geldi antalyaya.

İçerde gençleri yendiler. Ts ile berabere kaldılar. Samsunu yendiler

Hafta hafta bakmak lazım.

Velhasılkelam kayseri-antalya maçı önemli. Kayseri kazansın

(Bu arada fbnin kayseri deplasmanı da var)
Antalya'da 4 topçu sınırda. Hepsi kart görür Kayseri maçında. Alıştık bu sezon bu olaylara

Antalya'da 4 topçu sınırda. Hepsi kart görür Kayseri maçında. Alıştık bu sezon bu olaylara
Vay anasını yaaa. Aynen öyle olur
Hatta Fener maçında zaten 3 puan alamayız deyip bu maçta ne var ne yok saldırıp kartları temizleyebilirler
Kötü oldu bu

Fenerin maçlarını takip eder olduk

Ulan yatacak yeriniz yok be. Şu duruma getirdiniz bizi

Geçen yillarda ucl den elendigimiz icin oyuncularin şampiyonluk isteğini gorebiliyorduk bu sene ise oyuncularda şampiyonluk isteği varmi yokmu anlayamadık henüz!!

Geri
Üst Alt