Üye Görüşü Hiçbir Şey Bitmedi Kalkıp Devam Edeceğiz

Fener'i içeride yeneceğiz.

Bjk D
Göztepe D
TS D
Samsun D

Böylelikle bu 4 maçta 1 mağlubiyet hakkımızın olduğunu düşünüyorum.

+ Fb'in yapacağı muhtemel her bir takılmaya karşı, 1 puan kaybı hakkımız da oluşacaktır bu maçlar için.

Bjk D
Göztepe D
TS D
Samsun D

Bu 4 maçta, 1m, 1b kredimiz oluştu.

valla öyle oldu yav muazzam loser bir rakip var

Kabul edelim fikstür zor. Fakat sen motive bir şekilde çıkmazsan Konya da zor. Konsantreysen bjk deplasmanında 3 puanı koyarsın cebe. Trabzonu Göztepeyi rahat alırsın

Bir de herkes bizim tarafımızdan bakmış duruma

Abi adamlarda santrfor yok. Ts maçını kazandılar ben dedim ki fener jantta gidiyor. Full konsantre çıktılar o maça. Her maçı kazanamazsın bu şekilde. Öyle ki nottingham maçına focuslanamadılar. İğrenç ötesi oynadılar.

Ayrıca şikroç sakatlandı. O pisliğin eksikliği onlar için önemli

Kanteyi kullanma konusunda ısrarcı olurlarsa orada da problem var. Kerem bir iki daha böyle oynarsa, bi de puan kaybı gelirse sen gör mevzuyu

İçerde samsun antep bjk başak maçları var fenerin

Asıl puan kaybı içerde. Çünkü ufacık bi kıvılcımda kendini yakacak adamlar var orda. Cidden ibreti alem için yakar, görürüz izleriz.

Bizim puan kaybımız kayıplarımız olabilir

Ama onların da olacak

Hakem ittirsin istediği kadar olmayınca olmuyor
Dedik abi

Sakin

Daha çok puan kayıpları yapacaklar

Fiksturun hic bir anlami yok puan olarak ondeysen ondesindir iyi takimsan herkesi yenersin biz Galatasarayiz.Gecmiste te fiksturu bizim aleyhimize kurdular bugunde oyle.Sene basinda yapi var Galatasaray istanbulda hep cikmiyor diyenler bugun Fikstur fb lehine diye cirit atiyor.

Geri
Üst Alt