# Hikmet Karaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hikmet Karaman

kariyerindeki en büyük başarıları sayması gerekirse...

3) ankaragücü hocalığı

2) denizli hocalığı

1) barcelona - inter şampiyonlar ligi yarı final rövanş maçı yorumculuğu.

hehe.

Ekşiden...Beklemedeyiz Hikmet riyis.:asd:

Erteme fazla sarmayın her yerinizden öpebilir

1) barcelona - inter şampiyonlar ligi yarı final rövanş maçı yorumculuğu.

Muhahah süperdi bu gece gece koptum:D

Karaman ismi nerden çıktı onu anlamadım.Adaylar Terim,Avcı ve Hagi'den biri our diye düşünüyodum.

Manisalıyım ben zaten de yönetim pek sevmez B. Arınçı.

İşte biraz zorlama vardır ozaman

kesin 2 gun once telegol'de Galatasaray'dan teklif gelse gidermisiniz diye sordular.. kesinlikle gitmem su anda diyordu umarim fikrini degistirmez.. Ntvspor'da az once Hagi dusunuluyor, yardimciligini da Tugay yapacak dedi.. hangi birine inanalim? sabah 10.30'ta toplanip karar vereceklermis..

Yaz gecelerindeki gibi nöbetteyiz

Teknik Direktör Nöbeti

Baros ile Kewell ne düşünürler çok merak ediyorum.

:asd: Gülme krizine giriyorum lan durduk yerde :D Bir tarafta Kewell ile Baros diğer tarafta Hikmet Karaman ahahahahah

Ekşi'den;

# zamanında beşiktaş'ın başına geçen rasim karalar'dan, rıza çalımbaylar'dan ya da fenerbahçe'nin başına geçen rıdvan dilmenler'den, aykut kocamanlar'dan daha tecrübesiz bir hoca değildir. yahut iki yıl önce bu takımı çalıştıran bülent kaptan'dan daha az tecrübeli değildir. yalnızca geçmişte büyük takımlarda futbol oynamadığı için, kendisine bugüne kadar şans tanınmamıştır. türk futbolunun emektarlarındandır.

eğer gerçekten galatasaray'ın başına geçmesi için kendisi ile anlaşılmışsa, bu hadisede komik olan yalnızca, bizim futbol taraftarımızın bu transferi dalgaya almaya çalışırken düşeceği aciz haldir.

bunun yanında, şu an itibariyle galatasaray'ın eksikliğini belki yetenekten de çok hissettiği heyecanı takıma verebilecek uygun isimlerden biridir.

Baros ile Kewell ne düşünürler çok merak ediyorum.

:asd: Gülme krizine giriyorum lan durduk yerde :D Bir tarafta Kewell ile Baros diğer tarafta Hikmet Karaman ahahahahah

Normalde futbolcilar icin sansdir büyük antrenörlerle calismak.

Simdi ise tersi olacak.

Allahim, Karpaty macindan sonra canimi alaydin da bunlari görmeyeydim. Üzülemiyorum bile, kizamiyorum. Galatasaray ve Hikmet Karaman? Yerliler de bayram eder simdi, Servet'e, Balta'ya, Sarp'a gün dogdu. Takimin ahengini bozan Baros, Neill, Kewell gibi adamlari da yolladik mi tamamdir. Bu sezonluk isim bitti bu takimla, bu benim takimim degil, bu Galatasaray degil. Galatasaray bu kadar vizyonsuz, capsiz, amatörce idare edilmez cünkü. Eger bu Galatasaray ise, ben artik Galatasarayli degilim.

not: hala kendime gelemedim. oyle bir takim dusunun ki, haldun ustunel gidiyor, yerine adnan sezgin geciyor. keita gidiyor, pino geliyor. rijkaard gidiyor, hikmet karaman geliyor. bundan sonra baros-guiza degisikligi bekliyorum.

:D

Hikmet Karaman'ı beğenmeyenler, istemeyenlerden güzel bir açıklama yazısı bekliyorum :)

Umarım Hikmet Karaman gelir şu takıma , Allah'ım sen büyüksün birde başarılı olur İnşallah. Umarım bu Hikmet Karaman vizyonsuz , biz o kadar düştük mü diyenler , o zaman Hikmet Karaman sen bir numarasın derler işte o zaman suskunluğumu bozarım.

Aslantepe'nin kurdelasını H.Karaman kesecek :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt