Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saat basi 11 dolar normal bir ucret
Adamcağızın başına neler gelmiş sen de bir utanmadan gülüyorsun be vicdansız zalım Kanadalı.Basligi gorunce haberlerde cikan bir olay sandim , forumdan biri yasamis yaw![]()
Gecmis olsun![]()
Adamcağızın başına neler gelmiş sen de bir utanmadan gülüyorsun be vicdansız zalım Kanadalı.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Herkes sopasini alsin gidelim su hintliyi bulmaya![]()
![]()
Geçmiş olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hahahahahBasligi gorunce haberlerde cikan bir olay sandim , forumdan biri yasamis yaw![]()
Gecmis olsun![]()
Geçmiş olsun muzo kardeşim önce işten çıkartılma,sonra eskorta para kaptırma, şimdi de bu. Ne çilen varmış be renkdaşım
-Tapatalk-
Öyle bir Politikam yoktur efendim, adamlar Türk olmama ragmen birde Dolar istemeleri bile acayip birsey, hemde yüksek oldugunu bildikleri halde.muzo beyin sömürgeci politika yanlısı olduğunu sonradan farkettim. kendisini az çok tanıyordum ve bu yönü beni oldukça hayal kırıklığına uğrattı.
sevgiler..
Ben Dolar transferi yapmiyorum efendim, adamlarin yolladigi Fiyatlar budu. Yani bu durumdada gercek hirsiz onlar oldugunu görüyoruzAyrica muzo bey milli birlik beraberlik donemlerini yasadigimiz su donemlerde dolar transferi mi yapiyorsunuz. Yakistiramadim para ulke icinde kalirsa seviniriz.
TL Sevenler Dernegi
Büyük badire atlatmışsın valla geçmiş olsun.
Herkes sopasini alsin gidelim su hintliyi bulmaya![]()
![]()