Hintli İşçiler Beni Soymaya Kalktı

muzo beyin sömürgeci politika yanlısı olduğunu sonradan farkettim. kendisini az çok tanıyordum ve bu yönü beni oldukça hayal kırıklığına uğrattı.
sevgiler..

Ayrica muzo bey milli birlik beraberlik donemlerini yasadigimiz su donemlerde dolar transferi mi yapiyorsunuz. Yakistiramadim para ulke icinde kalirsa seviniriz.
TL Sevenler Dernegi

Büyük badire atlatmışsın valla geçmiş olsun.

Geçmiş olsun muzo kardeşim önce işten çıkartılma,sonra eskorta para kaptırma, şimdi de bu. Ne çilen varmış be renkdaşım

-Tapatalk-

Basligi gorunce haberlerde cikan bir olay sandim , forumdan biri yasamis yaw :D :D
Gecmis olsun :D

Geçmiş olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Basligi gorunce haberlerde cikan bir olay sandim , forumdan biri yasamis yaw :D :D
Adamcağızın başına neler gelmiş sen de bir utanmadan gülüyorsun be vicdansız zalım Kanadalı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu sütçü imam kimşn fake i

Adamcağızın başına neler gelmiş sen de bir utanmadan gülüyorsun be vicdansız zalım Kanadalı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ben sadece gulerim bu olaya iyice okursan koydugu resimi Muzaffer adama Android ve IOS applari yaptirmak icin herhalde fiyat istemis adamda kendi fiyatini yani ne kadara yapiyorsa Android ve IOS applicationlari kaca yapiyorsa adam yazili sekilde gondermis yani para isteme diye birsey yok ortada dogal olarak adam applari bedavaya yapmicak herhalde yaptiktan sonra ucreti neyse alacak. :D :D

Fiyat gondermekten baska dogal birsey var mi adamlar konusmus konustuklarina dairde adam Muzaffere kendi kaca yapiyorsa applari onun fiyatini gondermis. :D :D Ha Muzaffer kabul eder yaptirir veya pahali der yaptirmaz onu kendisi bilir bunun soymayla bir alakasi yok.

Son düzenleme:
Herkes sopasini alsin gidelim su hintliyi bulmaya :D :D

beyzbol_sopasi_kafa_yardi_h1384.jpg

Geçmiş olsun

Sagol kardesim, insallah birdaha olmaz...

hahahahah :D Artik ailedekiler bile halime gülüyor, öyle duruma geldik

Geçmiş olsun muzo kardeşim önce işten çıkartılma,sonra eskorta para kaptırma, şimdi de bu. Ne çilen varmış be renkdaşım

-Tapatalk-

Sagol kardesim, bunun icin böyle islerden artik uzak duracagim ve normal yasantimi sürdürecegim :)

muzo beyin sömürgeci politika yanlısı olduğunu sonradan farkettim. kendisini az çok tanıyordum ve bu yönü beni oldukça hayal kırıklığına uğrattı.
sevgiler..
Öyle bir Politikam yoktur efendim, adamlar Türk olmama ragmen birde Dolar istemeleri bile acayip birsey, hemde yüksek oldugunu bildikleri halde.

Ayrica muzo bey milli birlik beraberlik donemlerini yasadigimiz su donemlerde dolar transferi mi yapiyorsunuz. Yakistiramadim para ulke icinde kalirsa seviniriz.
TL Sevenler Dernegi
Ben Dolar transferi yapmiyorum efendim, adamlarin yolladigi Fiyatlar budu. Yani bu durumdada gercek hirsiz onlar oldugunu görüyoruz

Büyük badire atlatmışsın valla geçmiş olsun.

Sagol kardesim..

Herkes sopasini alsin gidelim su hintliyi bulmaya :D :D

beyzbol_sopasi_kafa_yardi_h1384.jpg

Iste adamim!

Son düzenleme:
Soymak derken başlığı yanlış anlayıp da girdim. Skype falan gördüm dedim noluyor.

Sonra anladım mevzuyu. Geçmiş olsun Muzo gardaşım.

Muzzi dualarım seninle dostum senin için akşama doğru bir başlık açmayı düşünüyorum.

Gerçekten çok ciddi bir olay Muzaffer Beyefendicim Allah korumuş sizi, aklım almıyor olanları. Ayrıca bu konuyu bizimle paylaşıp bizleri uyarmanız takdire şayan.

Ben de soymaktan kastı başka anlamıştım geçmiş olsun Muzaffer bey

Başlık da sakıncalı yalnız , insan bir an olay şantiyede falan vuku bulmuş sanıyor..

Başlığı görünce yeşilçamın erotik filmlerinden sandım. Neyse Muzaffer Bey geçmiş olsun çalışma arkadaşı olarak Japonları seçmenizi öneririm.

Geri
Üst Alt