Hocaya 3 Senelik Proje İçin Güveniyor musunuz?

3.ligden gelen kerem belki 20 milyon Euro’ya gidecek o listedeki 6 kişiden fazla fiyata satılacak kuru kalabalık Serdar saatçi kaç maç oynadı da gençleştik lafıyla sunuluyor

C3821E1B-2893-46A2-97D9-81DB39DD9017.webp

Değil 3 yıllık, 3 günlük proje için bile güvenmiyorum hocaya. 'Hoca' olduğu bile tartışılır.

bülent uslu sıçmığını paylaşacak kadar düşmeyelim renktaşlar

Bence Baskan icin henüz erken ama hocada ne bir gram bir toparlanma nede bir kipirdama görülemedigi icin gram güven vermiyor. Haa olurda yanindaki yardimcilari gönderir yerine tecrübeli birilerini, genclere katki veren ve ne yaptigini bilenleri getirirse, ayrica o kisilere hoca 'benim üzerime söz yoktur' 'ben bildigimi okurum' misali demedigi sürece hocam kalsin. :)

Bu iki oyuncu hocanın yaz transfer döneminde istediği oyuncular. Ciddi ciddi gelmeleri konuşuluyordu. Hatta araya başkanlar girdi öyle vazgeçildi. Peki bir proje varsa bu iki oyuncunun projede yeri nedir? Projeyi isteyen başkan mıydı yoksa hoca mıydı? Çünkü yerlerine alınan Morutan ve Boey daha genç, daha potansiyelli, maaşları daha düşük oyuncular. Burada bir tezatlık var.

Bu arada bu sözde projenin Burak Elmas ve Işıtan Gün'ün fikirleriyle oluşturulduğunu düşünüyorum. Hocadan böyle bir proje beklemek en hafif tabirle aptallık olur. Ghezzal ve Rosier'i istiyorsun, Pva'yı aldırıyorsun, Feghouli ve Babel'i takımda tutuyorsun sonra biz bir proje oluşturduk diyorsun. Buna Kadir İnanır'dan başkası inanmaz.

Bu iki oyuncu hocanın yaz transfer döneminde istediği oyuncular. Ciddi ciddi gelmeleri konuşuluyordu. Hatta araya başkanlar girdi öyle vazgeçildi. Peki bir proje varsa bu iki oyuncunun projede yeri nedir? Projeyi isteyen başkan mıydı yoksa hoca mıydı? Çünkü yerlerine alınan Morutan ve Boey daha genç, daha potansiyelli, maaşları daha düşük oyuncular. Burada bir tezatlık var.

Bu arada bu sözde projenin Burak Elmas ve Işıtan Gün'ün fikirleriyle oluşturulduğunu düşünüyorum. Hocadan böyle bir proje beklemek en hafif tabirle aptallık olur. Ghezzal ve Rosier'i istiyorsun, Pva'yı aldırıyorsun, Feghouli ve Babel'i takımda tutuyorsun sonra biz bir proje oluşturduk diyorsun. Buna Kadir İnanır'dan başkası inanmaz.
Feghouliyi Babeli kime gondereceksin alo ?

Geri
Üst Alt