Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.849
- 2.068
- 553
Onu da tanımıyorum...Sen çok biliyorsun galiba. Bari doğrumu yanlışmı onu söyle.bülent uslu'yu paylaşan
BİR GALATASARAYLI HA!!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu da tanımıyorum...Sen çok biliyorsun galiba. Bari doğrumu yanlışmı onu söyle.bülent uslu'yu paylaşan
BİR GALATASARAYLI HA!!!!
neyin doğruluğunu söyleyeceğim?Onu da tanımıyorum...Sen çok biliyorsun galiba. Bari doğrumu yanlışmı onu söyle.
Bu futbolcuları bedavamı aldılar?neyin doğruluğunu söyleyeceğim?
bilmiyorumBu futbolcuları bedavamı aldılar?
gereken işlemler başlatılsın onurcuğumKartal Kaya ha????
gereken işlemler başlatılsın onurcuğum
Şu şekilde bi tonlama yapılmış gibiNeeee Bülent Uslu mu paylaşılmış![]()
Feghouliyi Babeli kime gondereceksin alo ?Bu iki oyuncu hocanın yaz transfer döneminde istediği oyuncular. Ciddi ciddi gelmeleri konuşuluyordu. Hatta araya başkanlar girdi öyle vazgeçildi. Peki bir proje varsa bu iki oyuncunun projede yeri nedir? Projeyi isteyen başkan mıydı yoksa hoca mıydı? Çünkü yerlerine alınan Morutan ve Boey daha genç, daha potansiyelli, maaşları daha düşük oyuncular. Burada bir tezatlık var.
Bu arada bu sözde projenin Burak Elmas ve Işıtan Gün'ün fikirleriyle oluşturulduğunu düşünüyorum. Hocadan böyle bir proje beklemek en hafif tabirle aptallık olur. Ghezzal ve Rosier'i istiyorsun, Pva'yı aldırıyorsun, Feghouli ve Babel'i takımda tutuyorsun sonra biz bir proje oluşturduk diyorsun. Buna Kadir İnanır'dan başkası inanmaz.