Hocaya ve Takıma Sahip Çıkmalıyız!

Bu sefer harbiden Allah Kerim Fatih Terim demekten başka elimizden gelen bir şey yok. Takıma futbolculara ve teknik kadromuza desteğim tamdır. Şapkadan tavşan çıkartacağız Ocak ayına kadar öyle gözüküyor.

Kendinle çeliştiğin yok yine yazarken niyet ettiğinle elinden çıkan arasında fark olmuş sadece zira Hocaya ve Takıma sahip çıkmayı irrasyonel olarak görmek de zaten sana yakışır...Yahu transfer dönemi bitmiş lig başlamış fenere 6 puan fark yapmış şampiyonlar liginde tek başımızayız sahip çıkmasan ne olur :)

Ne gibi bir rasyonalite var bu işte??? Eğer taraftarsan zaten seve seve sahip çıkacaksın zira teknik olarak yapılacak bir şey kalmamış esas rasyonel olan bu yoksa basılmış kadın gibi feryat figan etmek irasyonalite olur ve fenerin ekmeğine yağ sürersin adamlar bitmiş...Ezcümle bomboş bir başlık ve post...Tebrikler yangıncı alpay...

Seni de beni de bilen biliyor. Kendi yazdığını DİN gibi MEZHEP gibi gören sn.GÜZEL.

Boş işleri geçelim. Takıma sahip çıkmayı doğal bir refleks, yönetimin aldığı kararlar sonucu, başarı veya başarısızlık gelmeden istifa demeyi de gereksiz diye yazmışım. Ama anlayışın kıt herhalde ki görmek istediğin gibi görüyorsun.

Ne dediğini anlatabildiğin bir platform bulursan 9 köy sonrası git orada öt lütfen beni de germe.

Tamam, takıma ve hocaya sahip çıkalım, buna sonuna kadar katılıyorum. Tüm taraftarların da hocaya ve bazı futbolculara sonuna kadar, bazı futbolculara ise bir noktaya kadar destek olacağına adım gibi eminim. Peki bu yönetimin yaptığı hataların faturası kesilmeyecek mi? F.Terim ve oyuncular büyük bir kenetlenme gösterip şampiyon olsalar, CL'de gruplardan çıksalar, bu durum yönetimin yaptığı hatayı örter mi? Yönetimin, başarı gelmesi durumunda çıkıp "Gördünüz mü, bu takım kaliteli takım, boşu boşuna yaygara kopartıldı" demeyeceğini düşünen var mı? Bir forvet transferini bile planlı programlı hareket edip çözemeyen adamlara koskoca Galatasaray emanet edilir mi?

Kendinle çeliştiğin yok yine yazarken niyet ettiğinle elinden çıkan arasında fark olmuş sadece zira Hocaya ve Takıma sahip çıkmayı irrasyonel olarak görmek de zaten sana yakışır...Yahu transfer dönemi bitmiş lig başlamış fenere 6 puan fark yapmış şampiyonlar liginde tek başımızayız sahip çıkmasan ne olur :)

Ne gibi bir rasyonalite var bu işte??? Eğer taraftarsan zaten seve seve sahip çıkacaksın zira teknik olarak yapılacak bir şey kalmamış esas rasyonel olan bu yoksa basılmış kadın gibi feryat figan etmek irasyonalite olur ve fenerin ekmeğine yağ sürersin adamlar bitmiş...Ezcümle bomboş bir başlık ve post...Tebrikler yangıncı alpay...
Gidicem dedin, herkesle helallestin

Bas harflerini SG olarak revize ettiler

Hala burdasin

Bu nasil bir yuzsuzluk?

Imparator Fatih Terim bu takimi yine sampiyon yapacaktir

Seni de beni de bilen biliyor. Kendi yazdığını DİN gibi MEZHEP gibi gören sn.GÜZEL.

Boş işleri geçelim. Takıma sahip çıkmayı doğal bir refleks, yönetimin aldığı kararlar sonucu, başarı veya başarısızlık gelmeden istifa demeyi de gereksiz diye yazmışım. Ama anlayışın kıt herhalde ki görmek istediğin gibi görüyorsun.

Ne dediğini anlatabildiğin bir platform bulursan 9 köy sonrası git orada öt lütfen beni de germe.
Her platformda sen de sessizce bir köşede ezilerek durduğun için iyi gözlem yaptığını kabul ediyorum :) Ne oldu Önder Çiçekoğlu sana iyi bakıyor mu bilet filan veriyor mu :) Galatasarayın parasını nasıl haram ettiğini filan anlatıyor mu selam et veli nimeti Ömer Yalçınkayaya dayanmaya devam etsin :)

Bu arada kaçtır söylüyorsun da söylecek lafın yok herhalde tüm galatasaray platformlarında varım Alpaycığım bir tek Işıl ile Nevriyenin Tagar Ajansı üstünden nasıl hırsızlık yaptıklarını söylediğimden gsbasketten uçuruldum deminden beri izah ediyorum ya anlarsın konformist alpay :) Haksızlığın karşısında susmaya devam et tam fenerli tıyneti yalnız bu güçlünün yanında durmak bilesin :)

Gidicem dedin, herkesle helallestin

Bas harflerini SG olarak revize ettiler

Hala burdasin

Bu nasil bir yuzsuzluk?
Yönetime küfür edildiği için bugün buradaydım SG olayını da sayende idrak edebildik küfürlerin efendisi :) Sen değil miydin gitme dur kal yaz burada diyen :) Yazmassan adam değilsin sen de sabır yok geleceksin diyen hakkımı helal etmiyorum diyen :)

Yönetime küfür edildiği için bugün buradaydım SG olayını da sayende idrak edebildik küfürlerin efendisi :) Sen değil miydin gitme dur kal yaz burada diyen :) Yazmassan adam değilsin sen de sabır yok geleceksin diyen hakkımı helal etmiyorum diyen :)
Yazacagini bilsem demezdim yaw :)

Guzel anilarla gidecektin ne Guzel.

:) gülüse odaklan

Neyse bundan sonra ağlayıp sızlanmanın zamanı değil takıma destek olmak gerekir artık devre arasına kadar bu 2 farklı diziliş ile mücadele ederiz ...

I)4-2-3-1
Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Nagatomo
Ndiaye-Fernando
Rodrigues-E.Akbaba-Onyekuru
Eren

II)4-6-0
Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Nagatomo
Fernando
Ndiaye-Belhanda
Rodrigues-E.Akbaba-Onyekuru

Bu kadar büyütülecek bir durum yok çok abartılıyor.Golcü bir takımız gomis oynamadan ilk üç lig maçında bunu gösterdik.Takım oyunu ve fatih hocanın mentalitesini bozacak birşey olmazsa şuan ki kadromuzla şl de ve ligde herkesi yenebiliriz.
Başkan ve yönetim bir santrafor transferin de sınıfta kaldı onun haricin de gayet iyi gidiyorlar.

Her platformda sen de sessizce bir köşede ezilerek durduğun için iyi gözlem yaptığını kabul ediyorum :) Ne oldu Önder Çiçekoğlu sana iyi bakıyor mu bilet filan veriyor mu :) Galatasarayın parasını nasıl haram ettiğini filan anlatıyor mu selam et veli nimeti Ömer Yalçınkayaya dayanmaya devam etsin :)

Bu arada kaçtır söylüyorsun da söylecek lafın yok herhalde tüm galatasaray platformlarında varım Alpaycığım bir tek Işıl ile Nevriyenin Tagar Ajansı üstünden nasıl hırsızlık yaptıklarını söylediğimden gsbasketten uçuruldum deminden beri izah ediyorum ya anlarsın konformist alpay :) Haksızlığın karşısında susmaya devam et tam fenerli tıyneti yalnız bu güçlünün yanında durmak bilesin :)

Asdadasd. Güleceğim yoktu, nasıl bir kafa ya bu pırıl pırıl. O kim, bilet dilenmişsin herhalde vermemiş ki tanımadığım kişileri sen biliyorsun. Aç gibi 100 yere yazıp, hürmet göstermeden hürmet bekleyen ben miyim?

Nerede ezilmişim. Ezilen sensin. Her yerden nasıl bir ego manyağı hayalperest olduğunu anlayıp şutluyorlar. Burası demokrat olduğu için barınıyorsun. Kaale alınmayı bekleyip üzerimden prim yapmaya çalışma. Ben burada büyüdüm. Herkes de saygı gösterdi bugüne kadar. Ne ekersen onu biçersin. Sen hayal ve kin ektin onun mahsülü de işte bu.

@Alpay Asma

Duyar kasmayalim lutfen.

Forvetsizlik nedeniyle clde yasayacagimiz sikintilardan sonra gerekli kufurler edilecektir.

selami bos yapma

cocuklar-duymasin-selami_974350.jpg

Tabikide hocaya ve takıma tam destek ama posetten baskan ve yönetiminin destekcisi olmucam sahsen yellow friday vs gibi etkinliklere katılmıcam yok öle işine gelince taraftarı kullanıp sonra aptal yerine koymak

Takım ve hocaya sonsuz destek..Yönetim ise bitmiştir ve artık hükümsüzdür.

Hayatta her şey enerji işi. Yapılan veya yapılmayan tek transfer şampiyon yapmıyor. O yüzden o enerjiyi yine o takımın aktörlerinden eksik etmek taraftarlığa sığmaz. Fıtratına ters.

Ama bu demek değil ki bu günü yazmayacağız aklımıza. Yazacağız tabi, ama medenice. Başarısız olunca gitmezlerse o zaman İSTİFA denir.

ALDIĞI KARAR İLE LİG OYNANIRKEN DEĞİL. Dediğim gibi BAŞARI'DAN ZERRE PAY ALAMAZLAR BU KARARI ALANLAR ARTIK.

Mantıklı bir yorum.

Başarısızlık nedir? Ligde 2. olmak mı 3. olmak mı? ŞL'de UEFA'ya gitmek mi elenmek mi? Örneğin, TSL'de 2. olup, TZK'da kupa alsa ve ŞL'den 4. olarak elense ya da UEFA'da son 16'da elense başarısız mı olacak takım?

Yönetim ve hoca uyum içinde iken yukarıdaki başarısız sayılacak durumlarda istifa çağrısı ne kadar doğru olur?

Yönetim hatalardan ders alsa olmaz mı?

Bu vs. gibi uzatılabilir...

Geri
Üst Alt