Gomis gitti eywallah. Ama gecen sene sampiyonlugun iki kilit ismi olan Belhanda ve Feghouli´ye yapilanlari okuyunca insan resmen cileden cikiyor. Galatasaray´in bir sansi var, o da gecen sezon transfer döneminde cok iyi transferler yapmamiz. Maicon bana kalirsa maliyetine göre kötü bir transferdi ki, olmasa da olurdu neredeyse. Onun disinda ihtiyacimiz olan tipte futbolculari aldik, ayni zamanda Fatih Hoca´nin sevdigi tipte oyuncular oldugu icin büyük uyum sorunu yasamadi. Ndiaye´nin gitmesi sorun oldu sadece, ama onu bile atlabildi takim sezon ortasinda...
Bu oyunculara sahip cikilacagina transfer sezonu, hatta sezon boyunca yüklenildi.
Harbiden Fatih Terim´in ve gecen sezon basarili olan transfer sezonunun ekmegini yiyoruz resmen. Yine kurtarici olarak gelen Ndiaye. 6-8-10 oynayabilen Ndiaye, forvet oynarsa kimse sasirmasin. Yine Gomis 6 Milyon avroya satildi, kaynak sagladi.
Yanarim yanarim da, Niziplinin birilerinin gözünde 3-4 sene sonra büyük Baskan olarak görülecek olmasina yanarim... Bundan sonra nizipliye her tepki serbesdir. Ancak Fatih Hoca ve takimda forma giyen futbolcudan, ahcisina kadar sonuna kadar desteklememiz lazim. Forvetsiz oynayacagiz neredeyse en az yarim sezon... Ancak hoca ve takim bu destegi gecen sezon yaptiklari ile hak etti
Fatih Hoca baski yapasa, araya Nef girmese gelmek icin can atan Emre Akbaba ve Ndiaye de gelmeyecekti. Yönetim Fatih Terim´in isini zorlastirip, bir sekilde halleder diye, tasaruf edilmeyecek yerden tasaruf ediyor.
Ama bundan sonra olan oldu, yangin yapmaya gerek yok. Bundan sonra destek zamani. Ancak taraftar yönetimin bu tavrini kenara yazip, basaridan sonra dahi her daim aklinda tutup, ona göre tepkisini orta koymalidir. Dursun olmasin diye Baskan olan Nizipli´den ve yönetiminden bir cacik olmayacagi belli. Yanarim yanarim, Fatih Hoca´yi memnun edecek yönetim bulamadik ona yanarim.