Hocaya ve Takıma Sahip Çıkmalıyız!

[B]ultrAslan[/B]‏Onaylanmış hesap @[B]ultrAslan[/B]
Takip ediliyor@ultrAslan adlı kişi takip ediliyor
Daha fazla
Biliyoruz ki Hocamız her zamanki gibi elinden gelenin fazlasını yapacak, takımımız aslan gibi savaşacak ve bizler taraftarlar olarak hangi mevkide eksiksek oradaymışçasına oynayacağız, takımımızla beraber SAVAŞACAĞIZ!

Bende aynı fikirdeyim

Hocam burada hepimiz aynı fikirdeyiz. Takımda 3 as forvet olsa ve hepsi cezalı sakat olsa da eksik neredeyse orayı kapatmaya çalışacağız taraftar olarak.

Twitter'dan gördüm şimdi paylaşımlarını, şaşırttılar bu sefer :hat:

Bir tehlikeyi de görmek lazım. Bu sene bu takım ortaya karakter koyup başarılı olursa takıma hakim olan zihniyet buradan ya bir hata yaptık ama bunu takım düzeltti, bu hatayı yapmayalım gelecek sezon daha sağlam yola çıkalım demez. Büyük ihtimalle başta yerli oyuncualrın(Mesela Eren) fedakarlıklarından bir arabesk kültür yaratıp aynı şeyi devam ettirmeye ve kendilerine pay çıkarmaya çalışırlar. Başta da Abdürrahim Albayrak.

Öyle bir şey olsaydı Yasin ile devam ederdik,Onyekuruyu'da almazdık

Sonuçta Albayrak-Hamzalı dönemin yıldızlarındandı Yasin yanlış mı hatırlıyorum ?

Hem bunu neye dayanarak söylüyorsun ?

Kimse kendi fikrini kötü görmez. Ben de senin fikirlerinin çoğunun hayalci ve gereksiz olduğunu düşünüyorum başından beri. Ama ne zaman yazışsak konu baltalamış oluyorsun. Bu açıdan insanlara saygı duymadığını düşünüyorum.

Neyse daha fazla yormak istemiyorum kimseyi.
Olabilir ama kin gütmenin manası yok özür diledim daha ne istiyorsun anlamadım??? Hayır sanki sinkaf yazdım temiz yüzlü bir aile çocuğusun dedim onun için de özür diledim yeter biz yanaklı beyaz tenlileri hep tokatlardık çocukken oradan aklımda kalmış...

Şimdi böyle dedik diye bir daha senin yazdıklarını eleştiremeyecek miyim? Her seferinde konuyu oraya mı çekeceksin? Ortada kin güdecek bir şey olsa tamam...Ayrıca sen de zaten benim fikirlerimi eleştiriyorsun kızan mı var? Kin güden mi var? Senin gibi temiz bir kardeşe kindarlık gitmiyor gereksiz daha önce yazdığımda hahaha seni şutlayacağımdan korktun gibi çocukca şeyler yazmıştın bak yönetici değilsin yine aynısını yazıyorum...

Gomis gitti eywallah. Ama gecen sene sampiyonlugun iki kilit ismi olan Belhanda ve Feghouli´ye yapilanlari okuyunca insan resmen cileden cikiyor. Galatasaray´in bir sansi var, o da gecen sezon transfer döneminde cok iyi transferler yapmamiz. Maicon bana kalirsa maliyetine göre kötü bir transferdi ki, olmasa da olurdu neredeyse. Onun disinda ihtiyacimiz olan tipte futbolculari aldik, ayni zamanda Fatih Hoca´nin sevdigi tipte oyuncular oldugu icin büyük uyum sorunu yasamadi. Ndiaye´nin gitmesi sorun oldu sadece, ama onu bile atlabildi takim sezon ortasinda...
Bu oyunculara sahip cikilacagina transfer sezonu, hatta sezon boyunca yüklenildi.

Harbiden Fatih Terim´in ve gecen sezon basarili olan transfer sezonunun ekmegini yiyoruz resmen. Yine kurtarici olarak gelen Ndiaye. 6-8-10 oynayabilen Ndiaye, forvet oynarsa kimse sasirmasin. Yine Gomis 6 Milyon avroya satildi, kaynak sagladi.

Yanarim yanarim da, Niziplinin birilerinin gözünde 3-4 sene sonra büyük Baskan olarak görülecek olmasina yanarim... Bundan sonra nizipliye her tepki serbesdir. Ancak Fatih Hoca ve takimda forma giyen futbolcudan, ahcisina kadar sonuna kadar desteklememiz lazim. Forvetsiz oynayacagiz neredeyse en az yarim sezon... Ancak hoca ve takim bu destegi gecen sezon yaptiklari ile hak etti

Fatih Hoca baski yapasa, araya Nef girmese gelmek icin can atan Emre Akbaba ve Ndiaye de gelmeyecekti. Yönetim Fatih Terim´in isini zorlastirip, bir sekilde halleder diye, tasaruf edilmeyecek yerden tasaruf ediyor.

Ama bundan sonra olan oldu, yangin yapmaya gerek yok. Bundan sonra destek zamani. Ancak taraftar yönetimin bu tavrini kenara yazip, basaridan sonra dahi her daim aklinda tutup, ona göre tepkisini orta koymalidir. Dursun olmasin diye Baskan olan Nizipli´den ve yönetiminden bir cacik olmayacagi belli. Yanarim yanarim, Fatih Hoca´yi memnun edecek yönetim bulamadik ona yanarim.

Öyle bir şey olsaydı Yasin ile devam ederdik,Onyekuruyu'da almazdık

Sonuçta Albayrak-Hamzalı dönemin yıldızlarındandı Yasin yanlış mı hatırlıyorum ?

Hem bunu neye dayanarak söylüyorsun ?

Bunu cidden soruyor musun? Bildiğin istikrarsızlığın temeli bu. Hatta ülkede genel bir sorun. Albayrak'ı az çok tanıyoruz. Guardiola'nın, Klopp'un oturup saatlerce tekniği, taktiği düşünürek başarıya gidiyor sen dahil hepimiz başarımızı Albayrak'ın 3-5 oyuncu yalamasına bağlıyoruz. Aradaki fark bariz değil mi?

Bunu cidden soruyor musun? Bildiğin istikrarsızlığın temeli bu. Hatta ülkede genel bir sorun. Albayrak'ı az çok tanıyoruz. Guardiola'nın, Klopp'un oturup saatlerce tekniği, taktiği düşünürek başarıya gidiyor sen dahil hepimiz başarımızı Albayrak'ın 3-5 oyuncu yalamasına bağlıyoruz. Aradaki fark bariz değil mi?

Klopp dediğin adamın transfer politikası ;

DjcM_e2WsAE63Yk.jpg

Düşün bakalım bu sözleri TR de biri dese neler olabilir :D

İş bilmezlikle suçlanacağı bariz

Klopp dediğin adamın transfer politikası ;

DjcM_e2WsAE63Yk.jpg

Düşün bakalım bu sözleri TR de biri dese neler olabilir :D

İş bilmezlikle suçlanacağı bariz

Hayır. Gayet de doğru yapıyor.

Biz de önce oyuncular belirleniyor. Kriterler de sırasıyla şöyle: yerli olması, birilerine yakın olması, has adam olması, Albayrak tarzı adamlarla frekansının tutması, kulüpteki oyuncularla kanka olması, yerli yoksa ve yabancıysa arada denk gelinen maçlarda görülmesi veya menajerin onu önermesi, aranan pozisyonun adamı olması, aranan özelliklerde olması.

Biz de derken bütün kulüplerde böyle. istisna değiliz yani.

Bu takıma aşığız destekten şüphe etmesin kimse ama gerçekten Eren’in sakatlanmasını istiyorum hemde yarın çünkü halının altına süpürülmesin bu bir milat olsun plansızlığın aptallığın gözler önüne serilmesini istiyorum,bizler transfer manyağı değiliz tek arzumuz Galatasaray’ın en iyi şekilde temsil edilmesi her kulvarda..

Hayır. Gayet de doğru yapıyor.

Biz de önce oyuncular belirleniyor. Kriterler de sırasıyla şöyle: yerli olması, birilerine yakın olması, has adam olması, Albayrak tarzı adamlarla frekansının tutması, kulüpteki oyuncularla kanka olması, yerli yoksa ve yabancıysa arada denk gelinen maçlarda görülmesi veya menajerin onu önermesi, aranan pozisyonun adamı olması, aranan özelliklerde olması.

Biz de derken bütün kulüplerde böyle. istisna değiliz yani.

Çok abartıyorsun

Madem öyle Onyekuru,Badou,Japonu fln niye aldık ?

Geçmiş dönemlerde yapılan hataların başlıca sebebi yabancı sınırıydı gelmediği müddetçe sıkıntı olmaz

Gomis gitti eywallah. Ama gecen sene sampiyonlugun iki kilit ismi olan Belhanda ve Feghouli´ye yapilanlari okuyunca insan resmen cileden cikiyor. Galatasaray´in bir sansi var, o da gecen sezon transfer döneminde cok iyi transferler yapmamiz. Maicon bana kalirsa maliyetine göre kötü bir transferdi ki, olmasa da olurdu neredeyse. Onun disinda ihtiyacimiz olan tipte futbolculari aldik, ayni zamanda Fatih Hoca´nin sevdigi tipte oyuncular oldugu icin büyük uyum sorunu yasamadi. Ndiaye´nin gitmesi sorun oldu sadece, ama onu bile atlabildi takim sezon ortasinda...
Bu oyunculara sahip cikilacagina transfer sezonu, hatta sezon boyunca yüklenildi.

Harbiden Fatih Terim´in ve gecen sezon basarili olan transfer sezonunun ekmegini yiyoruz resmen. Yine kurtarici olarak gelen Ndiaye. 6-8-10 oynayabilen Ndiaye, forvet oynarsa kimse sasirmasin. Yine Gomis 6 Milyon avroya satildi, kaynak sagladi.

Yanarim yanarim da, Niziplinin birilerinin gözünde 3-4 sene sonra büyük Baskan olarak görülecek olmasina yanarim... Bundan sonra nizipliye her tepki serbesdir. Ancak Fatih Hoca ve takimda forma giyen futbolcudan, ahcisina kadar sonuna kadar desteklememiz lazim. Forvetsiz oynayacagiz neredeyse en az yarim sezon... Ancak hoca ve takim bu destegi gecen sezon yaptiklari ile hak etti

Fatih Hoca baski yapasa, araya Nef girmese gelmek icin can atan Emre Akbaba ve Ndiaye de gelmeyecekti. Yönetim Fatih Terim´in isini zorlastirip, bir sekilde halleder diye, tasaruf edilmeyecek yerden tasaruf ediyor.

Ama bundan sonra olan oldu, yangin yapmaya gerek yok. Bundan sonra destek zamani. Ancak taraftar yönetimin bu tavrini kenara yazip, basaridan sonra dahi her daim aklinda tutup, ona göre tepkisini orta koymalidir. Dursun olmasin diye Baskan olan Nizipli´den ve yönetiminden bir cacik olmayacagi belli. Yanarim yanarim, Fatih Hoca´yi memnun edecek yönetim bulamadik ona yanarim.

;D;D;D;D

Yiğit renktasimiz cok gergin bakalım foto gelecek mi

ub.msji

Burdaki kavgalar bile dahil , herkes her şeyi herkesi suçlayabilir buna Fatih hoca da oyuncular da dahil ama bunun sırası eleştirilerin hatalı bulmaların zamanı şimdi değil ite köpeğe maskara olmamalıyız umarım takım gençlerbirliği maçı sonrası gibi karşılanır.

Ama gecen sene sampiyonlugun iki kilit ismi olan Belhandaya yapilanlari okuyunca insan resmen cileden cikiyor.
Kamera şakası falan mı yapıyorsun Adem bey ? Bilelim de ciddiye alıp cevap vermeyelim. :D Belhanda ve Şampiyonluk mimarı :D Hahahahahaha

Geri
Üst Alt