Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.481
- 8.846
- 1.698
1 saat ek sure verildi transfer icin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendinle çeliştiğin yok yine yazarken niyet ettiğinle elinden çıkan arasında fark olmuş sadece zira Hocaya ve Takıma sahip çıkmayı irrasyonel olarak görmek de zaten sana yakışır...Yahu transfer dönemi bitmiş lig başlamış fenere 6 puan fark yapmış şampiyonlar liginde tek başımızayız sahip çıkmasan ne olur
Ne gibi bir rasyonalite var bu işte??? Eğer taraftarsan zaten seve seve sahip çıkacaksın zira teknik olarak yapılacak bir şey kalmamış esas rasyonel olan bu yoksa basılmış kadın gibi feryat figan etmek irasyonalite olur ve fenerin ekmeğine yağ sürersin adamlar bitmiş...Ezcümle bomboş bir başlık ve post...Tebrikler yangıncı alpay...
Gidicem dedin, herkesle helallestinKendinle çeliştiğin yok yine yazarken niyet ettiğinle elinden çıkan arasında fark olmuş sadece zira Hocaya ve Takıma sahip çıkmayı irrasyonel olarak görmek de zaten sana yakışır...Yahu transfer dönemi bitmiş lig başlamış fenere 6 puan fark yapmış şampiyonlar liginde tek başımızayız sahip çıkmasan ne olur
Ne gibi bir rasyonalite var bu işte??? Eğer taraftarsan zaten seve seve sahip çıkacaksın zira teknik olarak yapılacak bir şey kalmamış esas rasyonel olan bu yoksa basılmış kadın gibi feryat figan etmek irasyonalite olur ve fenerin ekmeğine yağ sürersin adamlar bitmiş...Ezcümle bomboş bir başlık ve post...Tebrikler yangıncı alpay...
Her platformda sen de sessizce bir köşede ezilerek durduğun için iyi gözlem yaptığını kabul ediyorumSeni de beni de bilen biliyor. Kendi yazdığını DİN gibi MEZHEP gibi gören sn.GÜZEL.
Boş işleri geçelim. Takıma sahip çıkmayı doğal bir refleks, yönetimin aldığı kararlar sonucu, başarı veya başarısızlık gelmeden istifa demeyi de gereksiz diye yazmışım. Ama anlayışın kıt herhalde ki görmek istediğin gibi görüyorsun.
Ne dediğini anlatabildiğin bir platform bulursan 9 köy sonrası git orada öt lütfen beni de germe.
Yönetime küfür edildiği için bugün buradaydım SG olayını da sayende idrak edebildik küfürlerin efendisiGidicem dedin, herkesle helallestin
Bas harflerini SG olarak revize ettiler
Hala burdasin
Bu nasil bir yuzsuzluk?
Yazacagini bilsem demezdim yawYönetime küfür edildiği için bugün buradaydım SG olayını da sayende idrak edebildik küfürlerin efendisiSen değil miydin gitme dur kal yaz burada diyen
Yazmassan adam değilsin sen de sabır yok geleceksin diyen hakkımı helal etmiyorum diyen
![]()
1 saat sonra destek verırız sıkıntı yok1 saat ek sure verildi transfer icin
Her platformda sen de sessizce bir köşede ezilerek durduğun için iyi gözlem yaptığını kabul ediyorumNe oldu Önder Çiçekoğlu sana iyi bakıyor mu bilet filan veriyor mu
Galatasarayın parasını nasıl haram ettiğini filan anlatıyor mu selam et veli nimeti Ömer Yalçınkayaya dayanmaya devam etsin
Bu arada kaçtır söylüyorsun da söylecek lafın yok herhalde tüm galatasaray platformlarında varım Alpaycığım bir tek Işıl ile Nevriyenin Tagar Ajansı üstünden nasıl hırsızlık yaptıklarını söylediğimden gsbasketten uçuruldum deminden beri izah ediyorum ya anlarsın konformist alpayHaksızlığın karşısında susmaya devam et tam fenerli tıyneti yalnız bu güçlünün yanında durmak bilesin
![]()
Hayatta her şey enerji işi. Yapılan veya yapılmayan tek transfer şampiyon yapmıyor. O yüzden o enerjiyi yine o takımın aktörlerinden eksik etmek taraftarlığa sığmaz. Fıtratına ters.
Ama bu demek değil ki bu günü yazmayacağız aklımıza. Yazacağız tabi, ama medenice. Başarısız olunca gitmezlerse o zaman İSTİFA denir.
ALDIĞI KARAR İLE LİG OYNANIRKEN DEĞİL. Dediğim gibi BAŞARI'DAN ZERRE PAY ALAMAZLAR BU KARARI ALANLAR ARTIK.