Hocaya ve Takıma Sahip Çıkmalıyız!

Bu ultraslan denen taraftar topluluğu yönetimi protesto edecek mi çok merak ediyorum? En azından sosyal medyadan bir açıklama vs..

Herseyi sonuclar belirler

Sonuclar tikir tikir gelmeye devam ederse bu sesler kesilir

Hocaya ve takıma zaten sahip çıkıyoruz cikacazda fakat başkan yönetim ve apo bunlar nasıl cikacaklar taraftarin önüne utanmadsn bahaneler siraliyacaklar taraftarı dahada cildirtilacaklar
Özetle biz takıma sahip cikacaz ama yönetim başkan sahip çıkmadı

@Alpay Asma

Duyar kasmayalim lutfen.

Forvetsizlik nedeniyle clde yasayacagimiz sikintilardan sonra gerekli kufurler edilecektir.

CL de sıkıntı Love'la da yaşardık emin ol. Beceremiyor adamlar. Yapacak bir şey yok. Beceremedikleri ortamda başarısız olurlarsa tahtaya onlar çıkar.

Burada bir duyar kasma yok. Modeste gelse de çıkamayabilirdik. Yine çıkamayabiliriz. Arada ki tek fark o zaman görevlerini yapmış olan bir yönetim olurdu şimdi yok. Geçmişte olduğumuz gibi öfke nöbetine girersek kazanma ihtimali varken de kaybederiz.

Asdadasd. Güleceğim yoktu, nasıl bir kafa ya bu pırıl pırıl. O kim, bilet dilenmişsin herhalde vermemiş ki tanımadığım kişileri sen biliyorsun. Aç gibi 100 yere yazıp, hürmet göstermeden hürmet bekleyen ben miyim?

Nerede ezilmişim. Ezilen sensin. Her yerden nasıl bir ego manyağı hayalperest olduğunu anlayıp şutluyorlar. Burası demokrat olduğu için barınıyorsun. Kaale alınmayı bekleyip üzerimden prim yapmaya çalışma. Ben burada büyüdüm. Herkes de saygı gösterdi bugüne kadar. Ne ekersen onu biçersin. Sen hayal ve kin ektin onun mahsülü de işte bu.
Bulunduğun platformun adminini tanımıyor musun :)

Çok şükür gsbasket dışında tüm platformlarda varım sen ısrarla yazıyorsun başka savın yok diye ondan ilk defa dile getiriyorum

Sen kimsin ki senden prim yapacağım? Sen bana yanlamaya çalışıyorsun postların duruyor fotonu görünce yorum yaptım o günden beri bana ters giden sensin...Sen alıngansın zira komplekslerin var kendinle barışık ol bence bak bana çirkinliğimden gocunmam ki sen yakışıklı çocuksun sadece dayaklık tipin var tek gezme dedim parlak olduğun yüzün gözün ak pak olduğu için bu kadar alınacağını tahmin etmemiştim.

Halimden memnunum aslan parçası merak etme sen haa bu arada demokrat filanım deme yöneticiyken babam mı tehdit ediyordu ceza vermekle ??? Seninle iyi geçinirsem burada barınabileceğimi söylüyordun :)

Kaale alınma diyorsun da alma o zaman :) Hep çelişki hep çelişki fanusta büyümüş gibisin alpay asma hürmetler

Hoca çok sabırlı insandır sabreder fakat yonetimin kendisine yaptığını unutmaz yazmıştır kenara puan kayıpları olursa haklı olarak Antepli ve rizeliyi anında hedefe koyar ki sonuna kadarda hakli..hakkımızda hayırlısı olsun fakat ben çok umutlu değilim

tabiki destek olacagız.eren var,sinan var.sahte 9u iyi oynayan mugdat var.yoklukta bile kullanabileceğimiz adamlar var.onyekuru zaten forvet gibi inanılmaz pozisyona sokuyo takımı.hali hazırda ali yavuz var.müthiş bi potansiyel.devre arasına kadar idare edecegiz.

Gelir gibi geliyor , rakip zayif da olsa , barcelonanin karsisina bile onyekuru rodriguez tarzi suratli adamlarla cikarsan savunmasinda bosluk yakalarsin

Eren yetersiz , ama sifir da degil . Kayseri maci gecen sene , super kupa maci , ankaragucu ve alanya maclari

Yani oynatilinca atiyor . Eger gecen sene gomis e calisildigi kadar eren e de calisilirsa 29 olmaz da 15-20 atar belki

Burada onemli olan , biz erenle mi oynamaliyiz , yoksa erenden de vazgecip forvetsiz farkli bir oyun mu dusunmeliyiz , ona karar veremiyorum

CL de sıkıntı Love'la da yaşardık emin ol. Beceremiyor adamlar. Yapacak bir şey yok. Beceremedikleri ortamda başarısız olurlarsa tahtaya onlar çıkar.

Burada bir duyar kasma yok. Modeste gelse de çıkamayabilirdik. Yine çıkamayabiliriz. Arada ki tek fark o zaman görevlerini yapmış olan bir yönetim olurdu şimdi yok. Geçmişte olduğumuz gibi öfke nöbetine girersek kazanma ihtimali varken de kaybederiz.
Ofke nobetine girmekten yahud desteklememekten bahseden yok, bu dusuncelerdeki insanlari da s.et zaten.

Herifler transferde hata yapti, 1. cikalim gruptan yine de bu bir hatadir. Onemli olan bunu bilmek.

Cengiz ve Rizeli çıkıp dürüstçe kıvırma dan neden forvet transferi yapılmadı neden plansız ve son günlere kaldık aciklamalilar dürüstçe yoksa bunu ağırlığı onların sonunu hazırlar

Bugun kazanip 15 gunluk araya 4/4 ile girersek biraz sukunet olur

Bulunduğun platformun adminini tanımıyor musun :)

Çok şükür gsbasket dışında tüm platformlarda varım sen ısrarla yazıyorsun başka savın yok diye ondan ilk defa dile getiriyorum

Sen kimsin ki senden prim yapacağım? Sen bana yanlamaya çalışıyorsun postların duruyor fotonu görünce yorum yaptım o günden beri bana ters giden sensin...Sen alıngansın zira komplekslerin var kendinle barışık ol bence bak bana çirkinliğimden gocunmam ki sen yakışıklı çocuksun sadece dayaklık tipin var tek gezme dedim parlak olduğun yüzün gözün ak pak olduğu için bu kadar alınacağını tahmin etmemiştim.

Halimden memnunum aslan parçası merak etme sen haa bu arada demokrat filanım deme yöneticiyken babam mı tehdit ediyordu ceza vermekle ??? Seninle iyi geçinirsem burada barınabileceğimi söylüyordun :)

Kaale alınma diyorsun da alma o zaman :) Hep çelişki hep çelişki fanusta büyümüş gibisin alpay asma hürmetler

Daha ne diyeceksin. Bunun çeyreğini dediler diye cinayet işlenen ülke burası.

Sen kim oluyorsun da tanımadığın adam hakkında atıp tutup saçma sapan dizi/film karakterleri, fotoda ki ifadesi ile aşağılamaya kalkıyorsun karşında ki insanı. Sana bu hakkı kim veriyor. Senin tipin veya duruşun ile ilgili tek kelime edildi mi?

Atabilecek 100 defa imkanım varken atmadım kazanılır diye. Tehdit dediğin de düzelmen için uyarı. Yine ben atmazdım. Ama bir yerden sonra kimse kaldırmaz, sabretmez onu da görüyorsun.

Son olarak senin gibi kendi dünyasında kral olacağıma çelişkili olurum daha iyi.

Ofke nobetine girmekten yahud desteklememekten bahseden yok, bu dusuncelerdeki insanlari da s.et zaten.

Herifler transferde hata yapti, 1. cikalim gruptan yine de bu bir hatadir. Onemli olan bunu bilmek.

Hata zaten. Başarıda zerre kamera karşısına geçip böbürlenme hakları yok.

Tamamen teknik ekip, oyuncular ve desteklerse taraftara yazar o başarı bundan sonra. Yazının gizli öznesi de bu zaten.

S.et dediklerin yüzünden memleket bu halde. O yüzden çok sinirleniyorum artık. Görgüsüzlükten, tüketicilikten tükendik.

Bu ultraslan denen taraftar topluluğu yönetimi protesto edecek mi çok merak ediyorum? En azından sosyal medyadan bir açıklama vs..

[B]ultrAslan[/B]‏Onaylanmış hesap @[B]ultrAslan[/B]
Takip ediliyor@ultrAslan adlı kişi takip ediliyor
Daha fazla
Biliyoruz ki Hocamız her zamanki gibi elinden gelenin fazlasını yapacak, takımımız aslan gibi savaşacak ve bizler taraftarlar olarak hangi mevkide eksiksek oradaymışçasına oynayacağız, takımımızla beraber SAVAŞACAĞIZ!

Bende aynı fikirdeyim

Daha ne diyeceksin. Bunun çeyreğini dediler diye cinayet işlenen ülke burası.

Sen kim oluyorsun da tanımadığın adam hakkında atıp tutup saçma sapan dizi/film karakterleri, fotoda ki ifadesi ile aşağılamaya kalkıyorsun karşında ki insanı. Sana bu hakkı kim veriyor. Senin tipin veya duruşun ile ilgili tek kelime edildi mi?

Atabilecek 100 defa imkanım varken atmadım kazanılır diye. Tehdit dediğin de düzelmen için uyarı. Yine ben atmazdım. Ama bir yerden sonra kimse kaldırmaz, sabretmez onu da görüyorsun.

Son olarak senin gibi kendi dünyasında kral olacağıma çelişkili olurum daha iyi.
Ben senin kalbini kıracağımı zerre düşünmedim birincisi

Tam tokatlanmalık suratın var demek benim yetiştiğim yerde efendi demek gibi bir şey böyle yüzüne tokat atınca parmak izi çıkıyordur melanin pigmentlerin zayıf gözüküyordu fotoda soluk benizlisin ayrıca demiştim üstat sen herhale pomaksın diye hatırla

Üçüncüsü burada takındığın tutum çok alfaydı bir de avatarın tipini yansıtıyor sanmıştım tamamen naif ve samimi gayri ihtiyarı yazdım dr jeykll ve mr hyde diye akademisyen olduğun için o da hiçbir şey ima etmedim

Dördüncüsü senden özür diledim tamam dedin kırıldım dedin helalleşelim dedim kaç defa zaman içinde deyip geçiştirdin ve kin gütmeye devam ettin oysa ki aramız çok iyiydi seninle bir de bana kindar diyorsun :)

Ben eğer karizmatik bir adam olsam haklısın bu seninle alay olurdu ama ben korkunç bir adamım defahatle söylüyorum dolayısıyla benden gelen hakaret ve aşağılama değildir

Aşırı dandik fikirlerin var Alpay kusura bakma ama sen bunları benim sana gıcık olduğum için yazdığımı sanıyorsun alakası yok ben kimsenşin dış görünüşüyle dalga geçmem ben bin beterim sana da dedim defalarca tamam dedin ama için soğumuyor demek ki insan sarrafı olduğumdan bam teline ilk ben basmışım ne yapayım???

Ayrıca bu memlekette din-dinayet-namus-ekmek parası için adam vurulur birine çok ponçik suratın var avatarın neden zenci dediler diye kimse adam vurmaz o yüzden diyorum can fanusta yaşamışsın memleketi tanımıyorsun diye neyse sen korunaklı devam et kampüst-stat-e-5 ve sahil yolu arası takıl ki zaten ben de sana onu tavsiye ettim başına bir iş gelmesin tek dolaşma diye hürmetler...Sen beni sevmesen de dandik fikirlerin olsa da yine de seviyorum seni tekrar edeyim fiziksel görünümünle alay etmedim etmem kültür farkı diyelim biz buna...

Şu an ligin açık ara en iyi takımıyız.

Şu canavarların önüne beni koyun oynarım , sıkıntı yok Eren Muğdat Sinan Onyekuru hepsi oynar ileride.

Feghouli ile sıkıntı da giderilsin artık

ATEŞE DEVAM

Ben senin kalbini kıracağımı zerre düşünmedim birincisi

Tam tokatlanmalık suratın var demek benim yetiştiğim yerde efendi demek gibi bir şey böyle yüzüne tokat atınca parmak izi çıkıyordur melanin pigmentlerin zayıf gözüküyordu fotoda soluk benizlisin ayrıca demiştim üstat sen herhale pomaksın diye hatırla

Üçüncüsü burada takındığın tutum çok alfaydı bir de avatarın tipini yansıtıyor sanmıştım tamamen naif ve samimi gayri ihtiyarı yazdım dr jeykll ve mr hyde diye akademisyen olduğun için o da hiçbir şey ima etmedim

Dördüncüsü senden özür diledim tamam dedin kırıldım dedin helalleşelim dedim kaç defa zaman içinde deyip geçiştirdin ve kin gütmeye devam ettin oysa ki aramız çok iyiydi seninle bir de bana kindar diyorsun :)

Ben eğer karizmatik bir adam olsam haklısın bu seninle alay olurdu ama ben korkunç bir adamım defahatle söylüyorum dolayısıyla benden gelen hakaret ve aşağılama değildir

Aşırı dandik fikirlerin var Alpay kusura bakma ama sen bunları benim sana gıcık olduğum için yazdığımı sanıyorsun alakası yok ben kimsenşin dış görünüşüyle dalga geçmem ben bin beterim sana da dedim defalarca tamam dedin ama için soğumuyor demek ki insan sarrafı olduğumdan bam teline ilk ben basmışım ne yapayım???

Ayrıca bu memlekette din-dinayet-namus-ekmek parası için adam vurulur birine çok ponçik suratın var avatarın neden zenci dediler diye kimse adam vurmaz o yüzden diyorum can fanusta yaşamışsın memleketi tanımıyorsun diye neyse sen korunaklı devam et kampüst-stat-e-5 ve sahil yolu arası takıl ki zaten ben de sana onu tavsiye ettim başına bir iş gelmesin tek dolaşma diye hürmetler...Sen beni sevmesen de dandik fikirlerin olsa da yine de seviyorum seni tekrar edeyim fiziksel görünümünle alay etmedim etmem kültür farkı diyelim biz buna...

Kimse kendi fikrini kötü görmez. Ben de senin fikirlerinin çoğunun hayalci ve gereksiz olduğunu düşünüyorum başından beri. Ama ne zaman yazışsak konu baltalamış oluyorsun. Bu açıdan insanlara saygı duymadığını düşünüyorum.

Neyse daha fazla yormak istemiyorum kimseyi.

Şu an ligin açık ara en iyi takımıyız.

Şu canavarların önüne beni koyun oynarım , sıkıntı yok Eren Muğdat Sinan Onyekuru hepsi oynar ileride.

Feghouli ile sıkıntı da giderilsin artık

ATEŞE DEVAM
İşte gerçek taraftar...Seyirci ile taraftar arasındaki farkın resmisin üstat...

Geri
Üst Alt