Honda Fabrikayı Kapattı İşçilere Servet Bıraktı

Almanya ile Turkiye kiyasi yapmadim dunyada her ulkede gelir vergisi vardir bunu bilmeyecek kadar cahil bir toplum yoktur diye bir vurgu yaptim arkadasin deyimine. Yoksa ulke-ulke kiyasi yapan kim? Arkadas Alamanci o yuzden Almanya dedim. Hem gelir alacan hem vergi verilmeyen bir ulke varsa bilelim bende oraya tasinayim. Buradan vergi alinmasini sacma bulmak asil sacmalik.

vergi olmadığını söylüyoruz biz de bunun. hırsızlık diyoruz. yoksa tabi verginin ne olduğunu biliyoruz. yaklaşımından dolayı senin de almanya da yaşadığın az çok tahmin ediliyor aslında

vergi olmadığını söylüyoruz biz de bunun. hırsızlık diyoruz. yoksa tabi verginin ne olduğunu biliyoruz. yaklaşımından dolayı senin de almanya da yaşadığın az çok tahmin ediliyor aslında
Sana gore vergi degilse senin bilecegin birsey.

Not: Almanya'da yasamiyorum.

Sana gore vergi degilse senin bilecegin birsey.

Not: Almanya'da yasamiyorum.
bahse girerim türkiyede de yaşamıyorsun. vergiye bu şekilde yaklaşan insanın ya türkiyede yaşama ihtimali yoktur ya da trnin en ücra köşesinde dünyadan bir haber yaşıyordur.

çünkü trde yaşasan vergi ile haraç farkını bilirdin. türkiyede uygulanan şey vergi sistemi değil

bahse girerim türkiyede de yaşamıyorsun. vergiye bu şekilde yaklaşan insanın ya türkiyede yaşama ihtimali yoktur ya da trnin en ücra köşesinde dünyadan bir haber yaşıyordur.

çünkü trde yaşasan vergi ile haraç farkını bilirdin. türkiyede uygulanan şey vergi sistemi değil

hollandda yasiyor olm o🤣

Hollanda'da yasiyorum zaten . Yasin, sen kafana gore bakiyorum da tanimadigin bilmedigin karsindaki insana hemen guzel algi yapiyorsun sen benim bu vergi olayindaki lafimdan ibaret nereden biliyorsun benim Turkiye hakkindaki dusuncelerimi? Vergi olayi olmasi gereken birsey, bunu baska yerlere cekmen de asil senin dusunce yapin herseyi ozetliyor. Kafana gore algi olusturup durma karsimda. Senin ne dusundugun de beni zerre kadar ilgilendirmiyor bu hususta.

Geri
Üst Alt