Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Abdest almadıysan orucun kabul olmazÜstat bugün ben de kamyonu devirdim maalesef![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdest almadıysan orucun kabul olmazÜstat bugün ben de kamyonu devirdim maalesef![]()
İskenderun'dayken kaçak içiyorduk da, Muş'ta kaçak çay yok sanırım. Yaygın değil ya da.kacak cay var mı
Üstad en kaliteli cay hangisidirAbdest almadıysan orucun kabul olmaz
Türk piyasasında howdah bir numara rabea da plaseÜstad en kaliteli cay hangisidir
Aminorucumuzu açtık
allahım olmayanlara da ver
onları nerden bulalım üstad caykur mu lipton mu onlardan söyleTürk piyasasında howdah bir numara rabea da plase
Liptonda da seylan özü var lipton o zaman. Kçak çayları kuruyemişçilerde bulursun kayseride de vardıronları nerden bulalım üstad caykur mu lipton mu onlardan söyle
Adanadan aldım üstadLiptonda da seylan özü var lipton o zaman. Kçak çayları kuruyemişçilerde bulursun kayseride de vardır
üstat kaçak çayın parası nereye gidiyor biliyorsundur umarımLiptonda da seylan özü var lipton o zaman. Kçak çayları kuruyemişçilerde bulursun kayseride de vardır
Zaten adana-hatay-antep-kilis-mersin en iyilerini bulursun bunlar türkiye genelinde bulabileceklerinAdanadan aldım üstad
Yok be bunun adı kaçak resmi devlet vergi alıyorüstat kaçak çayın parası nereye gidiyor biliyorsundur umarım
üstat devletin vergi almadığı şey mi var allasenYok be bunun adı kaçak resmi devlet vergi alıyor
Eskiden çaykur tekelken sınırdan eşek sırtında geçirirlerdi kürtlerde onun için daha yaygın ırak-iran-suriye sınırından diye yoksa rahmetli özal serbest bıraktırınca 1985 olması lazım resmi oldu ama adı kaçak kaldı. Bir de çernobil patlayınca türk çayının işi bitti ama türk halkı lezzetli çaya alışmadığından kaçak çaya geçemedi bunu fırsat bilen komprador lipton türk piyasasına girdi. teknik olarak harman çayına yakındır ama...üstat devletin vergi almadığı şey mi var allasen
E ama sen anteptesin hatayda da öyle zaten ben türkiye genelinden örnekler verdim bir tarafları şişmesin diye çay diye bulaşık suyu içiyorlarBurda marketlerde satılıyor kaçak çay![]()
üstad bu cayı cok övüyorlarYok be bunun adı kaçak resmi devlet vergi alıyor