Hull City, Pelkas'ı Gündemine Aldı

Kağıt üstünde bunu yapmasına engel olacak bir durum yok

Dolayısıyla istediğini alabilir bizi ırgalamaz

Kağıt üstünde bunu yapmasına engel olacak bir durum yok

Dolayısıyla istediğini alabilir bizi ırgalamaz
Aydın ilk cümlen doğru.

Ama bizi ırgalar. Kolpadan transfer bütçesi yaratıyorlar. İllegal illegal işler.

Aydın ilk cümlen doğru.

Ama bizi ırgalar. Kolpadan transfer bütçesi yaratıyorlar. İllegal illegal işler.

Yıllardır yapıyorlar bu illegal işlere girdikleri için yüzleri gülmüyor zaten

Bu işler bu kadar kolaysa bir Galatasaraylı zenginde benzerini yapsın

Söylemesi dile kolay gelse de deli para bunlar,kolay kolay kimse bu topa girmez.Özellikle Türkiye'de gerçekten zengin sayısı bu kadar kısıtlıyken fanatik birileri çıkması çok zor

Fener de neden böyle oluyor bilemiyorum,herhalde yıllardır süren Galatasaray başarılarını izlemekten bitap düşme hali.. :D

Yıllardır yapıyorlar bu illegal işlere girdikleri için yüzleri gülmüyor zaten

Bu işler bu kadar kolaysa bir Galatasaraylı zenginde benzerini yapsın

Söylemesi dile kolay gelse de deli para bunlar kolay kolay kimse bu topa girmez.Özellikle Türkiye'de gerçekten zengin sayısı bu kadar kısıtlıyken fanatik birileri çıkması çok zor

Fener de neden böyle oluyor bilemiyorum,herhalde yıllardır süren Galatasaray başarılarını izlemekten bitap düşme hali.. :D
Aydın, Koç'un borsada kaç tane şirketi var. Şu ceplerinden harcadıklarının 3 katını 1 günde 2 haberle kazanırlar gerekirse. Bizim liseli tayfa duygularıyla profesyonelliği karıştırmıyor; heralde Galatasaray Lisenindir, dolayısıyla hepimizindir mantalitesinden dolayı mı artık bilmiyorum bireysel sahiplenme olmuyor; ama bunlarda bitmiyor. Dediğin gibi heralde bizim başarılarımızı izlemekten sıkıldılar, bütün tuşlara basıyorlar. Birde Acun yaşındaki zenginlerin çocukluğunda fener daha başarılıymış, biz sonradan gelip yakalayıp bir de fersah fersah fark attık; çocukluğunda daha başarılı fenere alışık zengin fenerliler o yüzden hiç bir maddi külfetten kaçınmıyor.

Geri
Üst Alt