- 13 Şubat 2009
- 27.837
- 25.305
- 3.468
Evet bir gün Hull foruma çökelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden izleyeyim?Masterchef izlemiyon mu
Ocak transfer döneminde ben denedim bunu da herifler Allahyar şöyle büyük yetenek şöyle büyük futbolcu diye havalara uçuyorlardı.hull city taraftar forumlarına girip kışkırtmak gerekli
La belkide onlar fener taraftariydiOcak transfer döneminde ben denedim bunu da herifler Allahyar şöyle büyük yetenek şöyle büyük futbolcu diye havalara uçuyorlardı.
Biraz daha üstlerine gitsem neredeyse linç yiyecektim. Ne haliniz varsa görün dedim çıktım.
Bunlar tam çomar, aynı fb taraftarı gibi.

Yaw Acun o iş için bile ekip kurmuş olabilir. Sürekli övgü yapan bir tayfası olabilir yani.Ocak transfer döneminde ben denedim bunu da herifler Allahyar şöyle büyük yetenek şöyle büyük futbolcu diye havalara uçuyorlardı.
Biraz daha üstlerine gitsem neredeyse linç yiyecektim. Ne haliniz varsa görün dedim çıktım.
Bak ben onu düşündüm o dalavereci forumlarina bir ekip kurmuştur.Yaw Acun o iş için bile ekip kurmuş olabilir. Sürekli övgü yapan bir tayfası olabilir yani.
Ocak transfer döneminde ben denedim bunu da herifler Allahyar şöyle büyük yetenek şöyle büyük futbolcu diye havalara uçuyorlardı.
Olabilir tabi orasını hiç düşünmemiştim.Yaw Acun o iş için bile ekip kurmuş olabilir. Sürekli övgü yapan bir tayfası olabilir yani.
Fenerin 2 sene üst üste şampiyon falan olması lazım öyle bir şey yapması için. Tarafsızım ayağına bizden de işe yaramayan oyuncu alabilir o zaman 1 tane. Şu anda alırsa Nelsson'u falan 3 milyona almaya kalkar.Bu acur hull city de harcadığı paradan sorumlu mu? Değilse 4-5 kağıtta bize akıtsın para.
Van dijk kankasiyla bulusur ömer bayram. Sevenleri bulusturalimOğulcan'ı verebiliriz.
Ya da Ömer. Biraz da İngilizlerden küfür duysun.
Turkiyede reyting halen bazi evlere kurulan kutularla belirlenmiyor mu ? bizim evde kutu yok izlesem ne yazar izlemesem ne yazar kimin haberi olacak allahin askinaTV8 resmi şeyiyse sayılır. Acuna para gidiyorsa istersen mikrodalga fırından izle hepsi sayılır.
UEFA bu işi araştırırsa şu Acun falan futboldan ömür boyu men yer.