Hull City, Pelkas'ı Gündemine Aldı

İnşallah küme düşerler de ondan sonra Hülle City taraftarı da Ajuna ebesinin şeysini tersten gösterir.

Exciting times. I don't know much personally about these players, but they do seem a step up given where they are coming from.

Top half....then who knows!

Adam, Türkiye'den geliyorsa bu iş olur deyip bezdik mi demek istiyor.

hull city taraftar forumlarına girip kışkırtmak gerekli
Ocak transfer döneminde ben denedim bunu da herifler Allahyar şöyle büyük yetenek şöyle büyük futbolcu diye havalara uçuyorlardı.

Biraz daha üstlerine gitsem neredeyse linç yiyecektim. Ne haliniz varsa görün dedim çıktım.

Bunlar tam çomar, aynı fb taraftarı gibi.

Ocak transfer döneminde ben denedim bunu da herifler Allahyar şöyle büyük yetenek şöyle büyük futbolcu diye havalara uçuyorlardı.

Biraz daha üstlerine gitsem neredeyse linç yiyecektim. Ne haliniz varsa görün dedim çıktım.

La belkide onlar fener taraftariydi:asd:

Yaw Acun o iş için bile ekip kurmuş olabilir. Sürekli övgü yapan bir tayfası olabilir yani.

Yaw Acun o iş için bile ekip kurmuş olabilir. Sürekli övgü yapan bir tayfası olabilir yani.
Olabilir tabi orasını hiç düşünmemiştim.

Bu acur hull city de harcadığı paradan sorumlu mu? Değilse 4-5 kağıtta bize akıtsın para.

Bu acur hull city de harcadığı paradan sorumlu mu? Değilse 4-5 kağıtta bize akıtsın para.
Fenerin 2 sene üst üste şampiyon falan olması lazım öyle bir şey yapması için. Tarafsızım ayağına bizden de işe yaramayan oyuncu alabilir o zaman 1 tane. Şu anda alırsa Nelsson'u falan 3 milyona almaya kalkar.

Bizdende oyuncu alda sana adam diyelim leşcun

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Oğulcan'ı verebiliriz.

Ya da Ömer. Biraz da İngilizlerden küfür duysun.

Omer Bayrami alsin Aziz Yildirim gibi Galatasaray tarihine gecsin diyenler layk butonuna

Acur Luyindamayi alsana iste. Adam o kazma ligde bence fizigi ile iyi is yapar. Takimi zaten fazla önd edefans etmez ve ona topu anca önde dogru zimbala derler ve kötü taraflari fazla göze batmaz

Yapacak birşey yok. Adamlar tezgahı kurdular. Bizimkiler yapmıyor bunu. Hoş bir kez yapmaya kalkıştılar Eyüp falan hemen herkes cırladı.

Geri
Üst Alt