Hurma: "Yıllık 10 milyon euro maaş alan Ross Barkley ile anlaştık, Chelsea ile anlaşamadığım için almadım"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Süleyman Hurma: "Bu sene Ross Barkley ile anlaştık. Chelsea’dan yıllık 10 milyon avro maaş alıyor, biz bunun komik sayılabilecek bir kısmını karşılayacaktık. Sözleşme detaylarında Chelsea ile anlaşamadığım için almadım."

Süleyman Hurma: "Mehdi Benatia bize transfer olunca PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi yanımızda Benatia'yı aradı." (Spor Arena)

Süleyman Hurma: "Rahmetli başkanımız Recep Mamur’a 8 yaşındaki Emre Demir’i söyleyip “Messi gibi bir oyuncu olabilir.” demiştim."

Süleyman Hurma: "Bu sene Ross Barkley ile anlaştık. Chelsea’dan yıllık 10 milyon avro maaş alıyor, biz bunun komik sayılabilecek bir kısmını karşılayacaktık. Sözleşme detaylarında Chelsea ile anlaşamadığım için almadım."

Süleyman Hurma: "Mehdi Benatia bize transfer olunca PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi yanımızda Benatia'yı aradı." (Spor Arena)

Süleyman Hurma: "Rahmetli başkanımız Recep Mamur’a 8 yaşındaki Emre Demir’i söyleyip “Messi gibi bir oyuncu olabilir.” demiştim."

Nasil olsa aksi iddia edilemez degil mi ? Cakal Hurma seni :)

Yav he he barkley’e sorsan hu is süliman diyecek atma ziya

Nedense bu adama saygı duyuyorum. İki senedir ve Kayseri zamanında hep iyi oyuncular getirdi.

1633971868093.gif

Tabi la manyak mısın hatta Pele Messi karışımı olabilir demiştin kanka

Barkleyi komik bir paraya almadığı için ovmemiz mi gerekiyor yani

Şu adamı görünce kusasım geliyo hep bir bilmişlik hep bir ögretme gösterisi

XXX SK'ya gideceğime sana gelirim başkan diye mesaj da attı mı?

Geri
Üst Alt