Haber İbrahim Hacıosmanoğlu: "Yasin Kol derbide maçın sonucuna etki etmedi"

Birinin sana abi demesini kendi büyüklüğün olarak gösterip sonrada onu itibarsızlaştırmak nasıl bir zavallılık.

Tff seçimlerinde dursun Özbek buna oy verdi, buna değil Mehmete oy verse o seçilecekti. Başımıza bela ettiğiniz adama bakın yönetim. Galatasaray doğrandığı maç sonrası fener mağdur diyorsa, istifası için herşey yapılmalıdır artık.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakikaten öyle.

Her basin toplantisinda "ben Galatasaray düsmani degilim" demek zorunda kalmasi herseyi acikliyor aslinda.

Ne zaman bitiyor bunun dönemi? Biktim lan bunun suratini görmekten.

Bu düşmanlığa en iyi yanıt TFF'nin Süper Kupa organizasyonuna U19 ile katılmak olur.

"Bir pozisyonda sarı kart verilmediği için serzenişleri oldu ama bana göre orda şikayet etmesi gereken Fenerbahçe. Fenerbahçe 8 kişiyle atağa çıkarken oyunu durduruyor hakem."

Lan bu nasıl bir cümle, buz gibi kırmızıyı hadi sarı yaptın diyelim, ulan o pozisyonda faulu verse senin o karşısında titrediğin ekibin atağa mı kalkabilecek.

Bu adam sezon sonuna kadar görevde kalirsa şampiyon olmamız mümkün değil geçen senelerde olduk ama bu sezon başka türlü..Yani bu kadari nasıl olabilir artık bilmiyorum..Yönetimin bir şekilde aksiyon alması lazım ağır açıklamalar,spor bakanı ya da daha üst tarafla görüşme,fifa uefa tehditi cart curt bu ne kepazeliktir be
Cok kolay sampiyon oluruz. En basiti, febetö macinda tam kadro olsak hakeme ragmen fark atarak yenip puan farkini 4 yapmistik

Özet sakatliklar olmasin, devre arasi ilk 11e dogru 2-3 takviyeyle gule oynaya sampiyon oluruz

Ülkenin bütün kurumlarından seviyesizlik, liyakatsizlik akıyor ya. Yönetim desen bu durumu kabullenmiş uyuyor. Her yıl Allahın adaletine sığınıyoruz nereye kadar

Bu adami rahat birakan sagda solda bos bos gezebilmesine, bize böyle açikca saldirida bulunabilmesine izin veren ultrAslanda biz ultrayiz falan filan diye ortalikta gezmesinler bir zahmet. Bir bok yaptigimiz yok yönetiminden tut taraftarina.

Yönetim birazdan resmi hesaptan kınıyoz,takipçisi olacağız,hep oyunlar senaryolar,asaletin bize yeter,gs büyük taştır,ölüm varmış korku varmış,konsantrasyon falan filan yazıp cevap verir bizde rahatlarız boş yere sinirlenmeyin

Ümit özdağ gerçek miydi kolpa mıydı bilmiyorum ama süleyman seni dövmeye geliyorum diyip soylunun mekanı basmıştı,dursun efendi dön bakalım ilk uçakla monacodan,git evinin önüne,çağır bakalım ibrahim kardeşini teke teke de samimi misin değil misin görelim

MADDE 9-(1) Federasyon başkanı adaylarında aşağıdaki şartlar aranır
a) T.C. vatandaşı olmak,

b) En az lise mezunu olmak,

c) Kesinleşmiş sigorta veya vergi borcu olmamak,
ç) Tahkim Kurulu, Genel Müdürlük ceza kurulları veya spor federasyonlarının cezaveya disiplin kurullarınca son beş yıl içerisinde bir defada üç ay veya toplam altı ay hakmahrumiyeti cezası almamış olmak,d) Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar ile casusluk, zimmet, irtikâp,rüşvet, hırsızlık, yağma, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüzkızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasınafesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık, vergikaçakçılığı, haksız mal edinme, şike ve teşvik primi suçlarından hükümlü bulunmamak.

Karşımızda kuzu gibiler kameralara aslan gibiler lafını bu camianın genel kurulunda bu yönetimden kan gelene kadar çıkartırlar. O konuda şüphem yok fakat taraftarın artık farkına varması lazım bu yönetimden hiç bir cacık olmaz yok hükmündedir asla Galatasaraya yakışmıyorlar rezil insanlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt